Politika
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Politika
Borzasztoan kellemetlen ez a motivacios coach stilus. Egy elbaszott szekta mar ez az egesz. Az viszont jo hir, hogy ezek a felkegyelmuek csak ennyit tudtak osszehozni kampanyinditokent, mikozben Magyar Peter tovabbra is bejarja a videket. Nagyjabol ugyanez volt a korabbi kampanyok dinamikaja, csak forditott felallasban. Ha csak ennyit tudnak csinalni, akkor mar ellottek az osszes puskaporukat es nem is probalnak mar szelesebb korben kampanyolni, csak a sajat szektajukat probaljak egyben tartani.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
faszfej mencer gyerekei milyen buszkek lehetnek ra mikor mennek suliba

thereisonly1ronaldo
Ez az összevágás zseniális tegnapról, a nagy béketeremtők
Mennek békeharcolni na
https://www.reddit.com/r/hungary/s/Fh4GhcqIpC
Meg egy kis Novák Előd fail

Mennek békeharcolni na

https://www.reddit.com/r/hungary/s/Fh4GhcqIpC
Meg egy kis Novák Előd fail

- BlancoMark
Meg most nézem, hogy eddig csak 1200 tag van a Facebook csoportban.hehetheoriginal írta: most látom ezt a rendkivul eredeti harcosok klubja (hisz háborúban állunk, folyamatosan támadnak minket, hisz el merészeltük lopni a közpénzeket) elnevezést chuck palahniuktól lopták, aki a könyvet írta, amiből a film is született.
meleg, ukrán származású író.
újabb gigant fail ezektől a buziktól, persze lopásból megint jeles![]()

Én több magyarajkú embertől is hallottam, hogy már az első fordulóban is Simionra szavazott, mikor Orbán még nem beszélt. Egyszerűen elegük lett a PSD, PNL, RMDSZ patkány trióból.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most látom ezt a rendkivul eredeti harcosok klubja (hisz háborúban állunk, folyamatosan támadnak minket, hisz el merészeltük lopni a közpénzeket) elnevezést chuck palahniuktól lopták, aki a könyvet írta, amiből a film is született.
újabb gigant fail ezektől a buziktól, persze lopásból megint jeles
újabb gigant fail ezektől a buziktól, persze lopásból megint jeles

thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem kellett kérdezni. volt aki győzködte a népet, azzal, hogy:"de OV is ezt mondta"MVPP írta:Ez a 12 ember lehet tudni ki volt, és meg lett kérdezve, hogy Viktor miatt szavaztak Simionra?Kercsó írta: amúgy ékes példa, hogy mindenhol vannak laposföldhívők.
Vityánk szarkavarása után a neonáci román jelőlt el kezdett magyar anyagokkal kampányolni a social mediában + szórólapokat osztogattak, "hogy még OV is vele van, és OV is azt mondja, hogy rá kell szavazni."
apámék egy 100% magyar kisfaluban élnek, szavazásra jogosult kb. 330 fő. abból 254-en szavaztak. Így is volt 12 idióta, aki rányomta Simionra, mondván, hát ha Viktor azt mondta, akkor úgy kell legyen...
és ezek a szavazazók 26-ban is ott lesznek![]()
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Odáig azért nem kellene eljutni, hogy név szerint lehessen tudni, hogy ki, miért, kire szavaz. Szerintem.MVPP írta:Ez a 12 ember lehet tudni ki volt, és meg lett kérdezve, hogy Viktor miatt szavaztak Simionra?Kercsó írta: amúgy ékes példa, hogy mindenhol vannak laposföldhívők.
Vityánk szarkavarása után a neonáci román jelőlt el kezdett magyar anyagokkal kampányolni a social mediában + szórólapokat osztogattak, "hogy még OV is vele van, és OV is azt mondja, hogy rá kell szavazni."
apámék egy 100% magyar kisfaluban élnek, szavazásra jogosult kb. 330 fő. abból 254-en szavaztak. Így is volt 12 idióta, aki rányomta Simionra, mondván, hát ha Viktor azt mondta, akkor úgy kell legyen...
Ez a 12 ember lehet tudni ki volt, és meg lett kérdezve, hogy Viktor miatt szavaztak Simionra?Kercsó írta: amúgy ékes példa, hogy mindenhol vannak laposföldhívők.
Viktornak nem igazán akaródzik gratulálni a győztesnek. Gondolom, ha Simion nyert volna, már Bukaresten lenne, mint anno Grúziában az oroszpárti jelölt győzelménél már másnap repült is hozzá
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
amúgy ékes példa, hogy mindenhol vannak laposföldhívők.
és ezek a szavazazók 26-ban is ott lesznek
és ezek a szavazazók 26-ban is ott lesznek

#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En eskü azt hittem csak trollkodas ez a Harcosok Klubja baromsag

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ohh vazzeg amúgy minden értelmet nyert
1madridista a harcosok klubja alapító tagjai között van, ezt a szegletét kapta a netnek

1madridista a harcosok klubja alapító tagjai között van, ezt a szegletét kapta a netnek

ez is gyonyoru latvany
csak osszejon a migatyank koalicio ilyen elmeletek mellett
https://444.hu/2025/05/19/a-par-napja-n ... -klubjaban
csak osszejon a migatyank koalicio ilyen elmeletek mellett
https://444.hu/2025/05/19/a-par-napja-n ... -klubjaban
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

nem tortent semmi extra, a pedofidesz ahelyett hogy kitaszitana maguk kozul a pedofilokat ahelyett kituntetik, hazamenekitik majd ha kell buszken meg is hivjak a tolvajok klubja teadelutanra
https://444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-p ... -klubjaban
elkepeszto gaz manapsag mar fideszesnek lenni
https://444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-p ... -klubjaban
elkepeszto gaz manapsag mar fideszesnek lenni
valamelyik univerzumban:

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Muszáj olyan sokat várni?Realista24 írta:Következonel ilyennel kivaglak veglegessel.1madridista írta:
mondd az ellentmondasokat zseni
a kommentemet nem tudod ertelmezni
visszamondtam a propagandat te neandervolgyi pont azt...

-
Az egész beszélgetésből nekem csak az furcsa, meg ugye a fideszes kommunikációjában is, hogy bárki, aki nem a kormány politikáját viszi a kérdésben, neadjisten azt kritizálja, az egyből úgy van beállítva, mintha a magyarok érdekei helyett az ukránokét képviselné. Mintha a kettőt egyszerre nem lehetne, főleg a NATO-n belül. Ez a kormány hazugsága, és ismét itt nézik hülyének az embereket, ami bizony jogos indulatokat szül, mert nem kevesebbet állítanak, hogy ha valaki az ukránoknak segít, velük szimpatizál, azoknak magyarsága, hazaszeretete egyből megkérdőjelezendő. Ez ismét egy annyira primitív, ostoba politikai trükk, hogy nem csoda, ha a hétköznapokban indulatokat szül. OK, Orbánék a testőrgyűrű védelméből biztonságbán provokálhatnak ilyen kijelentésekkel, propagandistáik egyből áldozati pózba vágják magukat, de ha ezt az átlagember elkezdni magyarázni a szomszédjának, aki nem feltétlenül így gondolkodik, utóbbi jogosan érezheti azt, hogy a magyarságát kérdőjelezi meg, vagy az intelligenciáját inzultálja. És máris ott az ék két magyar között. Orbánék újra mélyítettek picit azon az árkon, csak hogy hatalomban maradjanak.
- ___Samy___
Mert csak az jelenti azt, hogy szeretik az erdelyi magyarokat, ha szavazhatnak? Meg szerinted egy ilyen elnokjeloltnel jol jarnanak a kinti magyarok? Ezt szerintem te se gondolod komolyan.1madridista írta:egyreszt vicces hogy mindenki itt hirtelen szereti az erdelyi magyarokat orban nyilatkozata ota mikozben elotte az volt tema hogy miert szavazhatnak___Samy___ írta:
A naci mindenfele magyarellenes dolgot kovetett mar el, de viktor szerint ha ok nyernek, az oke es egyutt kell mukodni veluk. Ha szerinted ez rendben van, az ugy eleg komoly. Mindezt ugy, hogy allandoan az ottani magyarsag fontossagat hangsulyozza.
Ha valoban partatlan a dologban, akkor nem nyilatkozik igy. Nem is ertem, komolyam. Ezzel rendesen odakopott az erdelyi magyaroknak.
masreszt ha a naci nyer es valamilyen egyezsegre tud jutni a nacival es ezaltal jobb lesz az ott eloknek akkor lenyelem hogy nem foglalt allast a kapmanyban...
a valasztasnal jovore gondoltam my bad
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Következonel ilyennel kivaglak veglegessel.1madridista írta:mondd az ellentmondasokat zseniferni írta: Most mi bajod, hát egy az egybe visszamondta a propagandát, méltó tagja a Harcosok Klubjának
Egészen ijesztő mennyire képesek benyalni a full kamut és fel se tűnnek nekik az ellentmondások.
a kommentemet nem tudod ertelmezni
nem tudom hogy mi az igazsagvisszamondtam a propagandat te neandervolgyi pont azt...az elmult honapban tobb kommunikacios hibat is vetettek (es foleg a gyoker romulusz) az uggyel kapcsolatban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Egyszeruen csak ideologiailag megegyezik a velemenyuk es szeretett volna maganak az EU-val szemben egy szovetsegest, ezert egy kicsit benyalt neki. Ennyirol van szo, nem kell mosdatni, hogy o egy sakkmester, aki 3 lepessel elorebb jart.1madridista írta: masreszt ha a naci nyer es valamilyen egyezsegre tud jutni a nacival es ezaltal jobb lesz az ott eloknek akkor lenyelem hogy nem foglalt allast a kapmanyban...