Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 23:36

ferni írta: Most mi bajod, hát egy az egybe visszamondta a propagandát, méltó tagja a Harcosok Klubjának :lol:

Egészen ijesztő mennyire képesek benyalni a full kamut és fel se tűnnek nekik az ellentmondások.
mondd az ellentmondasokat zseni

a kommentemet nem tudod ertelmezni
nem tudom hogy mi az igazsag
az elmult honapban tobb kommunikacios hibat is vetettek (es foleg a gyoker romulusz) az uggyel kapcsolatban.
visszamondtam a propagandat te neandervolgyi pont azt...

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 18., vasárnap 23:34

1madridista írta:
Azzal vádolja a politikai ellenfelét, hogy az ukrán titkosszolgálattal szövetkezik, amit mindenki tud hogy faszság. :lol:
ha nem lenne az a barom ruszin szendi aki par honapja azt mondogatta hogy vannak neki ukran telefonszamai, meg kiderult rola hogy nato gyulesen nem a kormany allaspontjat kepviselte, meg nem ugrananak neki hangfelvetellel a honvedsegnek amiert haborura keszul akkor talan nem lennek kesz a narrativa amivel iden megnyeri a fidesz a valasztast...
Egyreszt iden maximum a kamu szavazasat nyeri meg a Fidesz. Masreszt mit tudunk, valojaban zart ajtok mogott mi a kormany allaspontja a haboruval kapcsolatban? Ha a vezerkari fonok nem eszerint cselekedett, akkor a honvedelmi miniszter felelossege, hogy nem valtotta le ROGTON! Most mar hiaba magyarazkodnak, maximum a sajat felelosseguket tudjak novelni ebben a malorben. Ha meg valojaban a zart ajtos targyalasokon a magyar kormany is Ukrajna tamogatasat megszavazza, akkor a szavazokat nezik retardaltnak.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 18., vasárnap 23:34

Simiont mindenki félreértette, ő Csád elnöke lesz... :lol:

Ezt a magyarországi Csád szakértő is megerősítette... :kalapos:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 18., vasárnap 23:32

1madridista írta:
swfan írta:

Az majd jövő áprilisban kiderül, hogy emlékeznek-e még, hogy Orbán kit támogatott...
ajanlom itt a sok ettermiseginek hogy olvassa el csak es kizarolag azt a par mondatot amit ov mondott a roman valasztasokrol es aztan probalja mindenfele telex cikk elolvasasa nelkul sajat maga ertelmezni

ha nem sikerul akkor nem is tudom hova szavaznak funkcionalis analfabetak...

koszi
A naci mindenfele magyarellenes dolgot kovetett mar el, de viktor szerint ha ok nyernek, az oke es egyutt kell mukodni veluk. Ha szerinted ez rendben van, az ugy eleg komoly. Mindezt ugy, hogy allandoan az ottani magyarsag fontossagat hangsulyozza.

Ha valoban partatlan a dologban, akkor nem nyilatkozik igy. Nem is ertem, komolyam. Ezzel rendesen odakopott az erdelyi magyaroknak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 18., vasárnap 23:27

ferni írta: Most mi bajod, hát egy az egybe visszamondta a propagandát, méltó tagja a Harcosok Klubjának :lol:
Az.Remélem már jelentkezett. :sw:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 18., vasárnap 23:25

Most mi bajod, hát egy az egybe visszamondta a propagandát, méltó tagja a Harcosok Klubjának :lol:

Egészen ijesztő mennyire képesek benyalni a full kamut és fel se tűnnek nekik az ellentmondások.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 18., vasárnap 23:23

1madridista írta:
Azzal vádolja a politikai ellenfelét, hogy az ukrán titkosszolgálattal szövetkezik, amit mindenki tud hogy faszság. :lol:
ha nem lenne az a barom ruszin szendi aki par honapja azt mondogatta hogy vannak neki ukran telefonszamai, meg kiderult rola hogy nato gyulesen nem a kormany allaspontjat kepviselte, meg nem ugrananak neki hangfelvetellel a honvedsegnek amiert haborura keszul akkor talan nem lennek kesz a narrativa amivel iden megnyeri a fidesz a valasztast...

nem szeretem amikor hazaaruloznak mert lassan mar a sarki kozertes is hazaarulo amiert nem szereti a fideszt de a katonasag maskepp mukodik. vagy teljesited a parancsot vagy hazaarulo vagy. a vezerkari fonokunk meg straight out az ellenkezojet csinalta amit mondtak neki, pedig az o feladata katonakent annyi hogy butan engedelmeskedjen a felettesenek. raadasul utana a fgy meg el is dicsekszik vele hogy joban van az ukranokkal es vannak telefonszamai...

nem tudom hogy mi az igazsag, nem hazaarulozom a tiszat de az elmult honapban tobb kommunikacios hibat is vetettek (es foleg a gyoker romulusz) az uggyel kapcsolatban.

a kembotrany meg egyertelmu jelzes ukrajna felol, nem szeretnek minket, kapora jott a fidesznek
Fú te. :|
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2025. május 18., vasárnap 23:20

1madridista írta:
swfan írta:

Ez így is van, pont ezért kellett volna az egész idézett bekezdést kihagyni a beszédből.

Btw, ha szerinted nem ő nem áll ki nyíltan semelyik jelölt mellett, akkor nem kellett volna megszólalnia amiatt, hogy Simion viktoros szórólapokkal kampányolt?
de az a helyzet hogy neki nem kell az engedelyet adnia ahhoz hogy simion hasznalhassa az arckepet

es leirtam feljebb hogy ha kussolt volna akkor nem kellett volna utolag magyaraznia amit mondott...

de szerintem most kivetelesen ki akart maradni es a legrosszabb forgatokonyvre keszult, nem akarta magat elasni a nacinal sem...
Hát nem éppen. Ott kellett volna tisztán állást foglaljon nem azelőtt. Már bocs de az én fényképemet az engedélyem nélkül ne használja már senki kampány célokra... plane ha nem értek egyet azzal a dologgal. Nem tette szóval címkés a dolog.

Azonban az sem számított mert az emberek nem hülyék. Hiteles helyi emberek beleálltak és mozgósították mint állat. Ilyenkor jöhet akárki mert lófasztjóskát ér mert ösztönösen összezár a közösség.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 23:14

swfan írta:
1madridista írta:

az hogy magyarok nem csak Magyarorszag hatarain belul elnek bonylitja az altalad felvazol rendkivul egyszeru szituaciot.

a mondandojanak vege az volt, hogy barki lesz a roman elnok egyuttmukodik vele. ha a veszett soviniszta gyoker nyer es o elotte nyilvanosan ellene kampanyolt eselye nem lett volna targyalni vele, ezert nem foglalt allast elsore. nem tudom ki az aki onnan szarmazik vagy van ott rokona de abban az orszagban sokkal kevesebbert is eloszedik a "magyaroknak kell erdely" kartyat mint egy nyilvanos beleszolas az elnoki valasztasba.

sw elolvastam kepzeld el

idezett egy a politikajaba illo mondatot simiontol majd egybol leszogezte hogy nem szol bele a kuzdelembe barki nyer egyutt fog vele mukodni. (arrol nem is beszelve hogy kesobb az rmdsz keresere egyertelmuen kiallt mellettuk).

higgyetek mar el hogy nem bolcs dolog nyiltan barmelyik jelolt mellett kampanyolni mert ezzel az ottani magyarok elleni gyuloletet szitja...
Ez így is van, pont ezért kellett volna az egész idézett bekezdést kihagyni a beszédből.

Btw, ha szerinted nem ő nem áll ki nyíltan semelyik jelölt mellett, akkor nem kellett volna megszólalnia amiatt, hogy Simion viktoros szórólapokkal kampányolt?
de az a helyzet hogy neki nem kell az engedelyet adnia ahhoz hogy simion hasznalhassa az arckepet

es leirtam feljebb hogy ha kussolt volna akkor nem kellett volna utolag magyaraznia amit mondott...

de szerintem most kivetelesen ki akart maradni es a legrosszabb forgatokonyvre keszult, nem akarta magat elasni a nacinal sem...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 23:12

nem szeretem amikor hazaaruloznak mert lassan mar a sarki kozertes is hazaarulo amiert nem szereti a fideszt de a katonasag maskepp mukodik. vagy teljesited a parancsot vagy hazaarulo vagy. a vezerkari fonokunk meg straight out az ellenkezojet csinalta amit mondtak neki, pedig az o feladata katonakent annyi hogy butan engedelmeskedjen a felettesenek. raadasul utana a fgy meg el is dicsekszik vele hogy joban van az ukranokkal es vannak telefonszamai...

nem tudom hogy mi az igazsag, nem hazaarulozom a tiszat de az elmult honapban tobb kommunikacios hibat is vetettek (es foleg a gyoker romulusz) az uggyel kapcsolatban.

a kembotrany meg egyertelmu jelzes ukrajna felol, nem szeretnek minket, kapora jott a fidesznek

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 18., vasárnap 23:07

1madridista írta:
ferni írta: Orbán a magyar emberek miniszterelnöke

Ebben csúnyán elbukott és ő maga szerint is csak a fideszesek miniszterelnöke, a többi meg is pusztulhat

Szóval itt max OV funkcionális analfabéta, mert rohadtul nem érti már 5. ciklusa mi is lenne a dolga.
az hogy magyarok nem csak Magyarorszag hatarain belul elnek bonylitja az altalad felvazol rendkivul egyszeru szituaciot.

a mondandojanak vege az volt, hogy barki lesz a roman elnok egyuttmukodik vele. ha a veszett soviniszta gyoker nyer es o elotte nyilvanosan ellene kampanyolt eselye nem lett volna targyalni vele, ezert nem foglalt allast elsore. nem tudom ki az aki onnan szarmazik vagy van ott rokona de abban az orszagban sokkal kevesebbert is eloszedik a "magyaroknak kell erdely" kartyat mint egy nyilvanos beleszolas az elnoki valasztasba.

sw elolvastam kepzeld el

idezett egy a politikajaba illo mondatot simiontol majd egybol leszogezte hogy nem szol bele a kuzdelembe barki nyer egyutt fog vele mukodni. (arrol nem is beszelve hogy kesobb az rmdsz keresere egyertelmuen kiallt mellettuk).

higgyetek mar el hogy nem bolcs dolog nyiltan barmelyik jelolt mellett kampanyolni mert ezzel az ottani magyarok elleni gyuloletet szitja...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 23:04

Nézd jobban tette volna ha egyszerűen csendben marad.
Ezzel egyetertek, csak itt sokan ahelyett hogy a gyozelemnek orulnenek orbant kuytazzak helyette...

mielott elovennetek a szuverenitasi torvennyel kapcsolatban is, azert nem irtam mert nekem sem tetszik...

latom elkestem :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 18., vasárnap 22:59

Vitya csak nyomatja a sok bullshitet, olyan dolgokat tilt be, amiért már 1848ban is kiálltak az emberek, majd előadja a nagy magyart.

Nem látod, hogy épül Oroszország az országunkban?
Felfoghatatlan amiket megenged magának.

Sokkal-sokkal nagyobb a gond, mint a román elnök vélt támogatása, ez csak egy kis szelet.

De ha szerinted ez nem gond, ahogy az se, hogy a beszédei elmennének egy Ceauşescu beszédnek is minden túlzás nélkül, akkor tapsolj ehhez.

A lényeg ma is elégettünk a semmire pár milliárdot közpénzből, nagy taps.

Véletlenül se kezdje el megoldani a problémákat, nehogy plusz szavazókat szerezzen, csinálja tovább azt ami nem működik csak még több pénzből :agree:

https://www.youtube.com/live/Vh3eJ2rVNq ... ee&t=15501

Marci ahogy interjút akar az eseményre érkezőktől kérni, vicces

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2025. május 18., vasárnap 22:58

1madridista írta:

Ebben csúnyán elbukott és ő maga szerint is csak a fideszesek miniszterelnöke, a többi meg is pusztulhat

Szóval itt max OV funkcionális analfabéta, mert rohadtul nem érti már 5. ciklusa mi is lenne a dolga.

sw elolvastam kepzeld el

Nézd jobban tette volna ha egyszerűen csendben marad. Ilyen egyszerű. Amúgy meg nem sok hatása volt annak mit mond OV ezt szépen mutatják az adatok mert nem vagyunk hülyék. Gyönyörű győzelem ez egy hihetetlen mozgósítás után :rock: .
Másfelől aki OV rajongó az ezután is az lesz szerintem függetlenül ettől a bakklövésétől de az biztos hogy vesztett a szimpatizánsaiból.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 22:50

sw elolvastam kepzeld el

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 18., vasárnap 22:44

1madridista írta:
swfan írta:

Az majd jövő áprilisban kiderül, hogy emlékeznek-e még, hogy Orbán kit támogatott...
ajanlom itt a sok ettermiseginek hogy olvassa el csak es kizarolag azt a par mondatot amit ov mondott a roman valasztasokrol es aztan probalja mindenfele telex cikk elolvasasa nelkul sajat maga ertelmezni

koszi
Tegnap a román elnökjelöltek vitájában megszólították Magyarországot a kereszténység kapcsán. Az egyik jelölt, Simion úr ezt mondta, idézem: „Most a nemzetek Európájának, a keresztény Európának van itt az ideje, amelyben harcolni fogunk a jogunkért, hogy európai polgárok legyünk.” Ezt nem Magyarországon mondták, hanem a szomszédos Romániában. Teljesen egyetértünk. Történelmi sorsközösségben élünk a románokkal. Nem szólunk bele a most folyó román elnökválasztási küzdelembe, de annyit üzenünk innen, a Kárpát-medence közepéről, e szimbolikus helyről, hogy biztosítjuk Románia népét és jövendő elnökét, hogy mi az összefogás és az együttműködés talaján állunk. Ezért semmilyen elszigetelést, politikai retorziót nem fogunk támogatni Romániával és annak vezetőivel szemben. Mind a románok, mind a magyarok teljes jogú polgárai az Európai Uniónak, és azok is maradnak. A kereszténységért és a szuverenitásért folytatott küzdelemben számítanunk kell egymásra.
Egyenesen közbeszerezve a miniszterelnökünk hivatalos honlapjáról. https://miniszterelnok.hu/orban-viktor- ... nnepsegen/

Ha nem érzed mi itt a gond, azon nem tudok segíteni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 18., vasárnap 22:42

Orbán a magyar emberek miniszterelnöke

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 22:38

swfan írta:
1madridista írta: kivetelesen veletek orulok ha kikap a naci :mrgreen:

a szekely megyekben allitolag 90% folott kapott nicusor dan nem hulyek a hatarontuliak se...

koszi

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 18., vasárnap 22:36

Nem vezetném le ezekből a százalékokból, hogy az erdélyi magyarok "megtértek".
Ott hasonló százalékok lesznek a fideszre, sőt.

Arra szavaztak, aki nem hergelt, uszított ellenük.
Jövőre is arra fognak szavazni, akitől kaptak és kapnak.

Nem is kárhoztatom érte őket.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 18., vasárnap 22:34

Visszanéztem Partizánon, ahogy a Harcosok Klubja előtt Gulyás Marci interjúztatni akart, azt a nagy harcosokból kb 100ból 2 állt meg beszélni :lol:

Tényleg ciki Fideszesnek lenni.

Az a kettő is mondja a semmit meg a propagandát :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. május 18., vasárnap 22:36-kor.

Vissza: