Endrick - 9

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Endrick - 16

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 29., csütörtök 11:43

Pad'em írta: BREAKING: Juventus want to sign Endrick on LOAN.

People close to Endrick are pushing him to ACCEPT the offer. Real Madrid are open to the deal. @calciomercatoit
Jol hangzik amugy. Persze kitudja Xabinak van-e vele terve. De ha nem az olasz liga jo valasztas.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 29., csütörtök 11:23

BREAKING: Juventus want to sign Endrick on LOAN.

People close to Endrick are pushing him to ACCEPT the offer. Real Madrid are open to the deal. @calciomercatoit
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 21., szerda 20:07

Combhajlitojat fogta a meccsen, azert kellett lecserelni.
Rendben lesz
Pihenje ki, aztan kezdje el a tanulast, nagy fejlodest varok es kell tole
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 21., szerda 19:28

Realista24 írta: 2 hónapra off.
sosen merult fel bennem hogy le tud serulni :kivagyhe:
valahogy a olyan a testfelepitese
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 21., szerda 18:35

Klub vbre az uj igazolasok, LV, es a Castilla fog menni, habigy folytatjuk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 21., szerda 18:34

2 hónapra off.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 18., vasárnap 22:33

hehetheoriginal írta: Talan fel kene mar vegre allni 2 csatarral, ha mar a sok zseni edzo annyira megreformalta a fodballt az elmult 1-2 evtizedben....
Es akkor beferne.
Egyszeruen jatszatni kell, hagyni fejlodni, technikaban kell meg, de ha biniciusbol fodballista lett, akkor o sem veszett dolog
Hatalmas plusz egy, raadasul Mbappe is sokszor elmondta, hogy neki az a felallas tetszik a legjobban, ahol van egy befejezo is.

Ui, kicsit berugtam

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 18., vasárnap 22:30

hehetheoriginal írta: Elobb meg ott jartunk, hogy bappe nem csatar, cserebe tele van hianyossagokkal.
Azota aztan lott egy raklap golt, lehet ez kellett akkor hozza .. :coffee:

Ja es most mar en is latom, igen. Eddig nem lattam, meg a ronaldo romario duonal is csak huztam a fogam, hisz ronaldo parszor olyan jol elfutott szelen, akkor biztos nem csatar.. :coffee:
A raklapnyi gólja közül egyik sem volt tipikus 9-es gól. Egy háromtámadós felállásban, középen továbbra is szenvedne, és kijönnének azok a hiányosságai, amiket korábban is említettem.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 18., vasárnap 22:17

Elobb meg ott jartunk, hogy bappe nem csatar, cserebe tele van hianyossagokkal.
Azota aztan lott egy raklap golt, lehet ez kellett akkor hozza .. :coffee:

Ja es most mar en is latom, igen. Eddig nem lattam, meg a ronaldo romario duonal is csak huztam a fogam, hisz ronaldo parszor olyan jol elfutott szelen, akkor biztos nem csatar.. :coffee:
thereisonly1ronaldo

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 18., vasárnap 22:12

hehetheoriginal írta: Talan fel kene mar vegre allni 2 csatarral, ha mar a sok zseni edzo annyira megreformalta a fodballt az elmult 1-2 evtizedben....
Es akkor beferne.
Egyszeruen jatszatni kell, hagyni fejlodni, technikaban kell meg, de ha biniciusbol fodballista lett, akkor o sem veszett dolog
Nekem is tetszik a kétcsatáros felállás, és szerintem remekül passzol Mbappé mellé. Gondolom, most már te is látod, mennyit számít, ha van a francia mellett valaki, és nem neki kell egyedül 9-esként két védővel birkóznia.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 18., vasárnap 22:08

Ránézésre, tippre a plafonját Vinícius fölé tenném, de ugye épp egy olyan edzőt hoztunk, aki általában nem játszik két csatárral, viszont Trent valószínűleg a jobboldali félterületen lesz leginkább aktív támadások során, nem a szélességet fogja képviselni. Az ösztönei tényleg brutálisak, csak egyszerűen nem látom magam előtt, hogy túl sok lehetőséghez fog jutni csatárként. Na mindegy.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 18., vasárnap 21:58

Talan fel kene mar vegre allni 2 csatarral, ha mar a sok zseni edzo annyira megreformalta a fodballt az elmult 1-2 evtizedben....
Es akkor beferne.
thereisonly1ronaldo

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 18., vasárnap 21:57

hehetheoriginal írta:
dortev írta: Srácban szerintem több potenciál van jobbszélsőként, mint csatárként. Gyors, robbanékony, agilis, meg tud verni védőket, alacsony súlypont. Főleg, hogy azon a poszton elég gyér a felhozatal az egész fodbalban. Ezekkel a fizikai adottságokkal szerintem soha nem fog tudni top csatár lenni.
Davidvilla meg romario se lett topcsatar...
Ezt a srácot szerintem is vétek lenne a szélre kitenni. Olyan csatárösztönei vannak, amilyeneket már rég nem láttam, és ráadásul mindkét lábával jól lő. Tapasztalat és taktikai fegyelem még kell neki – de ezek azok a dolgok, amikben biztosan fejlődni fog.

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 18., vasárnap 21:56

Nyilván nem esélytelen, hogy az legyen, plusz játékrendszerrel sok dolog kihozható, de konkrétan nincs jobbszélsőnk, valószínűleg nem is lesz ilyen felhozatal mellett, ő pedig még elég jól formálható korban van. A csatár pozíció eleve évekre foglalózva van Mbappe számára, szóval még a stabil játéklehetőség sem adott számára ott.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 18., vasárnap 21:50

dortev írta: Srácban szerintem több potenciál van jobbszélsőként, mint csatárként. Gyors, robbanékony, agilis, meg tud verni védőket, alacsony súlypont. Főleg, hogy azon a poszton elég gyér a felhozatal az egész fodbalban. Ezekkel a fizikai adottságokkal szerintem soha nem fog tudni top csatár lenni.
Davidvilla meg romario se lett topcsatar...
thereisonly1ronaldo

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 18., vasárnap 21:47

Srácban szerintem több potenciál van jobbszélsőként, mint csatárként. Gyors, robbanékony, agilis, meg tud verni védőket, alacsony súlypont. Főleg, hogy azon a poszton elég gyér a felhozatal az egész fodbalban. Ezekkel a fizikai adottságokkal szerintem soha nem fog tudni top csatár lenni.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 18., vasárnap 15:58

borzasztó nyers. magasabb mint Alvarez és ugyanakkora mint Aguero. de szerintem mindkettőnél simán erősebb lesz. tényleg mini tank. meg kell tanulnia használni a testét és nem lesz gond mert az előző embereket se nyomták el. nem egy Usain Bolt de azért lassúnak se mondanám. a döntéshozatal még nem jó. eleve minden meccsen az első alkalmat fixen rálövi hiába állnak előtte, utána lehiggad és elkezd gondolkodni is. hajt, kapar, erőszakos. nem lesz vele baj. nagyon jó kis támadó lehet belőle de csak középen. ha ki kell mennie a szélre akkor inkább ne is játszon. Alvarez és Aguero is egész jó csatárok, simán elvannak/voltak a méretük ellenére is

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 18., vasárnap 15:41

Xabitol kapni fog több időt. Bizonyíthat.
Ami eddig leszűrhető, hogy

-technikailag nem valami nagy szám, nem túl gyors, szeleburdi, bár úgy néz ki, mint egy mini tank, nagyon könnyen elnyomják.

+ Suarezhez hasonloan van benne ilyen nyaladzo vad kutya módjára történő vágy, hogy tamadja a kaput minden áron.(Ez ma ritkaság) és nyomul, kapar, mint az állat. Jó mentalitás.
+Erősen, ostor módjára sül el a bal láb.

Fogalmam sincs mire lehetne használni egy ilyen "gyereket", de biztos vagyok abban, ha türelmes lesz, akkor mindenki jol fog járni vele. Úgy vélem ő az a tipus, aki fejlődőképes es kell is neki a tanuló idő.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 18., vasárnap 14:26

Endrick rejected a January loan and will evaluate himself at the end of the season.

Real Madrid sees him as the second striker behind Mbappé, but his lack of playing time may force him to reconsider. @diarioas
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 16., péntek 18:38

https://www.facebook.com/share/r/1BKmUT ... tid=wwXIfr

:lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: