Politika
Re: Politika
Orbán a magyar emberek miniszterelnöke
Ebben csúnyán elbukott és ő maga szerint is csak a fideszesek miniszterelnöke, a többi meg is pusztulhat
Szóval itt max OV funkcionális analfabéta, mert rohadtul nem érti már 5. ciklusa mi is lenne a dolga.
Ebben csúnyán elbukott és ő maga szerint is csak a fideszesek miniszterelnöke, a többi meg is pusztulhat
Szóval itt max OV funkcionális analfabéta, mert rohadtul nem érti már 5. ciklusa mi is lenne a dolga.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ajanlom itt a sok ettermiseginek hogy olvassa el csak es kizarolag azt a par mondatot amit ov mondott a roman valasztasokrol es aztan probalja mindenfele telex cikk elolvasasa nelkul sajat maga ertelmezniswfan írta:Az majd jövő áprilisban kiderül, hogy emlékeznek-e még, hogy Orbán kit támogatott...1madridista írta: kivetelesen veletek orulok ha kikap a naci![]()
a szekely megyekben allitolag 90% folott kapott nicusor dan nem hulyek a hatarontuliak se...
ha nem sikerul akkor nem is tudom hova szavaznak funkcionalis analfabetak...
koszi
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem vezetném le ezekből a százalékokból, hogy az erdélyi magyarok "megtértek".
Ott hasonló százalékok lesznek a fideszre, sőt.
Arra szavaztak, aki nem hergelt, uszított ellenük.
Jövőre is arra fognak szavazni, akitől kaptak és kapnak.
Nem is kárhoztatom érte őket.
Ott hasonló százalékok lesznek a fideszre, sőt.
Arra szavaztak, aki nem hergelt, uszított ellenük.
Jövőre is arra fognak szavazni, akitől kaptak és kapnak.
Nem is kárhoztatom érte őket.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Visszanéztem Partizánon, ahogy a Harcosok Klubja előtt Gulyás Marci interjúztatni akart, azt a nagy harcosokból kb 100ból 2 állt meg beszélni
Tényleg ciki Fideszesnek lenni.
Az a kettő is mondja a semmit meg a propagandát

Tényleg ciki Fideszesnek lenni.
Az a kettő is mondja a semmit meg a propagandát

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. május 18., vasárnap 22:36-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
azt nem kovettemnuevo_ericco írta:Kivételesen? Fico győzelmének másfél éve örültél?1madridista írta: kivetelesen veletek orulok ha kikap a naci![]()
a szekely megyekben allitolag 90% folott kapott nicusor dan nem hulyek a hatarontuliak se...
arra utaltam hogy politikai temakban ritkan ertunk egyet
-
Kivételesen? Fico győzelmének másfél éve örültél?1madridista írta: kivetelesen veletek orulok ha kikap a naci![]()
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Dan legnagyobb győzelmei:
Hargita: 90%
Kovászna: 84%
Kolozs és Maros: 67%
Felemelő.
Hargita: 90%
Kovászna: 84%
Kolozs és Maros: 67%
Felemelő.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Az majd jövő áprilisban kiderül, hogy emlékeznek-e még, hogy Orbán kit támogatott...1madridista írta: kivetelesen veletek orulok ha kikap a naci![]()
-
kivetelesen veletek orulok ha kikap a naci

- BlancoMark
Ez a hajo elment Putyin kutyajanak. Mar 500k szavazattal megy Dan.mentamas írta:Az első körben 60,79%-ot kapott 973 129 leadott szavazatból. A második körben 1 645 458-an mentek el szavazni a diaszpórában.Kercsó írta:
bőven. nem rémlik a pontos szám, de a szavazatok kb. 58%-át vitte Simion
...kar hogy nem fogja elismerni a vereseget.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nagyon szoros lesz a vége, de behúzza majd NDswfan írta: 93%-nál már 600k szavazattal megy Dan. Ez eldőlt
ha a diaszpóra eredmény is meg lesz, akkor kb.52-48 lesz
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Az első körben 60,79%-ot kapott 973 129 leadott szavazatból. A második körben 1 645 458-an mentek el szavazni a diaszpórában.Kercsó írta:bőven. nem rémlik a pontos szám, de a szavazatok kb. 58%-át vitte Simionnuevo_ericco írta:
50% feletti eredménnyel?
93%-nál már 600k szavazattal megy Dan. Ez eldőlt
- ___Samy___
Kitakaritottam a facebook algoritmust minden szartol az utobbi evekben. Legtobbet csak a csoportok posztjait latom, amikben benne vagyok, illetve a legkozelebbi ismeroseim bejegyzeset.
De az utobbi 1-2 napban valami gyomorforgato, hogy az egesz tetves hirfolyam, meg gyakorlatilag az egesz internet azzal van tele, hogy a megafonos kocsogok meg a tudom is en kicsodak azt probaljak meg levezetni nevetsegesen, hogy mp hogyan jatszik az ukranok kezere. Csutkara tekertek ezek a rohadekok mindent. Unnep lesz komolyan, ha eltakarodnak mar vegre a szekbol.
De az utobbi 1-2 napban valami gyomorforgato, hogy az egesz tetves hirfolyam, meg gyakorlatilag az egesz internet azzal van tele, hogy a megafonos kocsogok meg a tudom is en kicsodak azt probaljak meg levezetni nevetsegesen, hogy mp hogyan jatszik az ukranok kezere. Csutkara tekertek ezek a rohadekok mindent. Unnep lesz komolyan, ha eltakarodnak mar vegre a szekbol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
bőven. nem rémlik a pontos szám, de a szavazatok kb. 58%-át vitte Simionnuevo_ericco írta:50% feletti eredménnyel?Kercsó írta:A diaszpóra fog dönteni, azt legutóbb behúzta a neonáci.
#whatisyourexcuse
Hát ha győzelmi beszédet mondott, akkor nagy bohóc. Ahogy nő a feldolgozottság úgy vette át a vezetést Dan és nő az előnye.nuevo_ericco írta:Már győzelmi beszédet is tartott.Kercsó írta: 25%-os feldolgozottságnál 51,41% - 48,59% a temustorockainak.
Az exit poll pedig ezekben a keleti országokban már semmit sem jelent. A közvélemény-kutatók is be lettek skatulyázva libsinek, pont a szélsőjobbal szimpatizáló szavazók nem válaszolnak, vagy egyenesen hazudnak. Még akkor is, mikor már leadták a szavazatukat.
-
50% feletti eredménnyel?Kercsó írta:A diaszpóra fog dönteni, azt legutóbb behúzta a neonáci.
- Kercsó
Mindkettő győzelmi beszédet mondott. A diaszpóra fog dönteni, azt legutóbb behúzta a neonáci.nuevo_ericco írta:Már győzelmi beszédet is tartott.Kercsó írta: 25%-os feldolgozottságnál 51,41% - 48,59% a temustorockainak.
Az exit poll pedig ezekben a keleti országokban már semmit sem jelent. A közvélemény-kutatók is be lettek skatulyázva libsinek, pont a szélsőjobbal szimpatizáló szavazók nem válaszolnak, vagy egyenesen hazudnak. Még akkor is, mikor már leadták a szavazatukat.
Amúgy itt vannak hivatalos számok
https://prezenta.roaep.ro/prezidentiale ... pv/results
#whatisyourexcuse
-
Már győzelmi beszédet is tartott.Kercsó írta: 25%-os feldolgozottságnál 51,41% - 48,59% a temustorockainak.
Közben jött exit poll ami a külföldit is figyelembe veszi, az alapján 50-50... nincs ez lefutvaswfan írta:Exit poll már van, aszerint 54.9-45.1-re behúzta Dan. Fontos hozzátenni, hogy ebbe nincsenek a külföldi szavazatok belekalkulálva, amelyek az első fordulóban Simionnak kedveztekhalamadrid írta: Teljesen szürreális ez a közpénzégetés.
A romániai eredmények amúgy mikor jöhetnek a legkorábban?
Viszont örömteli, hogy az erdélyi magyarok nemet mondtak Simionra, hiába kampányolt mellette a röfink. Remélem nem felejtik el jövő áprilisig ezt.