Luka Modrić

A Real Madrid egykori nagyjai.

Megtartanád Modricot vagy nem?

A szavazás 2025. május 9., péntek 16:07-kor befejeződött.

Igen, bármi áron.
9
11%
Igen, de csak kevesebb fizetéssel.
27
33%
Nem, kapjon méltó búcsút és zárjuk le.
46
56%

Szavazatok száma: 82

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Luka Modrić - 10

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. május 22., csütörtök 14:50

Pedig jól fog jönni amikor mindenki sorba sérül le...
10es mez menne Mbappéra?
szuperliga.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 19., hétfő 8:27

Akkor is behívják a válogatottba ha alig játszik nálunk, ez nem hiszem hogy nagyon szempont lenne. Paz elvan még egy évet a Comoban, nem kell kapkodni, inkább az lesz a szempont hogy Stillert tényleg akarjuk vagy csak vad platyka az egész. Ha nem jön senki a kp-ra mehet a +1 év, ha jön akkor elkell gondolkodni, hogy kit engedjünk el. De még akkor is kérdés, hogy Tchoua és Cama szerepe mi is lesz au új csapatban, szóval nem gond ha marad. Abban biztos vagyok, hogy ha marad abba Xabi is beleegyezett és nem tervezi annyit használni, mint Carlo, + a fizetés csökentésbe is belement ezzel egy időben gondolom a kevesebb lehetőséget is elfogadta.
A legrosszabb eset ha majd nem tetszik neki h nem játszik, na puff, fizettünk még 1 évig egy legendát aki nem is olyan drága, cserébe azért lehet rá számítani 40 évesen is.

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. május 18., vasárnap 22:15

Nem hosszabbítanek vele en sem hiába imádom mint az állat. Tenyleg attol félek, hogy pl Nico Paz visszahozatalat gatolna, ha aztmondjuk hogy minek ha mar itt van Modric. Max akkor adnek neki uj szerződést ha elfogadja azt, hogy Vallejo percei az övé. ( nyilván nem egy szint a kettő de tenyleg ilyen 25. Játékosnak vennénk ). Úgyis többször bedobna Xabi szerintem. De nem tudom mennyire erőlteti még ezt a valogatott dolgot, legjobb tudomásom szerint nagyon, úgyhogy jatszanj is biztos szeretne. Nehez kérdés én ezekez igy összesítve elengednem.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 18., vasárnap 20:14

Remy írta: Simán látom, hogy egyfajta segítője lesz Xabinak az öltözőben. Ha lófasz perceket kap, és tényleg csak akkor tolja, mikor nincs más lehetőség. Akkor örülök.
Ugyanez. Ismerik egymást, simán lehetne Alonso jobb keze. Az idei év után én is elfelejtettem volna, de megérdemel egy sikeresebb lezárást, mert az idei év csúnya volt. Annak nem vagyok híve, hogy ilyen korú játékosok esetleg elvegyék a perceket a fiataloktol, de sajnos a kevés játék percek miatt egyelőre az sem tisztazott, hogy a fiatalok mit tudnak, illetve Carlonal az elsődleges problema a fix kezdő mellett a fix cseresor volt, ha Alonso jobban forgatja a cseréket, akkor mindenkinek is kell szerepet kapnia és mindenki kölcsönösen fontosnak érezheti majd magát. Nyilván akkor van baj, ha haveri alapon folyton őt kezdeti vagy cseréli be, de ezt Xabiból nem nézem ki.

JUST IN: Xabi Alonso SPECIFICALLY told Real Madrid that Luka Modric MUST STAY.

The coach believes that Luka's experience and leadership role is very important to the squad. @RadioMARCA
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 18., vasárnap 20:11

50+ meccs és 5 csere van. Normális rotációban senki elöl nem vesz el perceket. Normális alatt persze nem azt értem, hogy bármi az állás ő az első csere, és a legtöbb meccsen Valverdével holtversenyben ő lép pályára mint idén. A tapasztalata meg pótolhatatlan, csereként meg idén se nagyon lehetett rá szavunk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. május 18., vasárnap 20:10

Nah már kezdődik, Xabi apó a haverokat részesíti majd előnyben :mrgreen:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. május 18., vasárnap 20:07

Kerlon írta: Nem örülök neki - mégha meg is érdemli-, mert ahogy LV esetében is már másokat kéne oda próbálgatbi így vagy úgy, de elveszi az időt a jövő elől. Tavaly is azt mondtam, hogy ez izzadságszagú.

(Tudom, az ő teljesítménye nem LV szint.)
Hasonlóan gondolom. De a többiek álláspontját is megértem... nehéz kérdés ez.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 18., vasárnap 20:04

Simán látom, hogy egyfajta segítője lesz Xabinak az öltözőben. Ha lófasz perceket kap, és tényleg csak akkor tolja, mikor nincs más lehetőség. Akkor örülök.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 18., vasárnap 20:00

BREAKING: Xabi Alonso has requested that Real Madrid RENEW Luka Modric!

He is now set to STAY! @RadioMARCA
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 18., vasárnap 17:59

40 éves. Minden idők egyik legjobb kkpja de csak útban van már. Nem azért csinál még mindig szép dolgokat de akkora respectje van, hogy előbb lesz játszatva csereként mint akiknek szüksége van a percekre. Amíg a keretben van simán előfordulhat, hogy sérülések eltiltások miatt hirtelen a kezdőben lesz egy nagyon fontos meccsen oda pedig már nincs fizikuma.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2025. május 18., vasárnap 17:39

Kerlon írta: Nem örülök neki - mégha meg is érdemli-, mert ahogy LV esetében is már másokat kéne oda próbálgatbi így vagy úgy, de elveszi az időt a jövő elől. Tavaly is azt mondtam, hogy ez izzadságszagú.

Szerintem ez edzői felfogás, hogy kit rak be először nem pedig az hogy hogyan hívják az illetőt. Ha meg tudják tartani az egyensúlyt, hogy ne orrba-szájba ő legyen játszatva(ahogy szerintem idén már nem volt) akkor nem lesz gond és maradjon 1 évre. Én pl örülnék neki.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 18., vasárnap 17:34

Van 70 meccs, és 5 cserelehetőség. Idén is rengeteget tudott adni a végén. Sosem játszatnám 20 percnél többet, és a kezdőrotációban sem számolnék vele, de felpörgetni meccset az utolsó 20 percre idén is tökéletes volt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 18., vasárnap 17:11

Nem örülök neki - mégha meg is érdemli-, mert ahogy LV esetében is már másokat kéne oda próbálgatbi így vagy úgy, de elveszi az időt a jövő elől. Tavaly is azt mondtam, hogy ez izzadságszagú.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 18., vasárnap 16:56

Elfogult is vagyok, de mindenképp itt tartanám. Kiegészítő embernek tökéletes, és kell valaki, akire fel lehet nézni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 18., vasárnap 16:30

felbecsülhetetlen amit ad. kis fizetés, kevés perc a megfelelő pillanatokban. 70 meccses szezonban egy 1500 percre tökéletes. utolsó 10 percre kicsit megfogni a meccseket vagy az utolsó 10 percet megpörgetni középről. remélem marad 1 évet. nem kell kezdetni hanem okosan beosztani.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. május 18., vasárnap 16:22

Ha megint elfogad egy 50%-os csokkentest, remelem marad. Szezon masodik feleben eleg jol jatszott

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 18., vasárnap 16:17

BREAKING: Luka Modric is willing to LOWER his salary in order to stay at Real Madrid next season.

His future will be decided in a meeting with Florentino Perez in the next hours/days.

He wants to STAY at Real Madrid, he has no doubts about it. He's willing to accept new contract terms.

His plan: one more season, the World Cup, and his goodbye to elite football @marca

Adja isten, hogy a jövő héten eldőljön. Minimum olyan búcsú kell mint Toninak. De remélem csak jövőre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 15., csütörtök 0:25

https://x.com/RMadridInfo/status/1922617808321458680

:lol: :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. május 14., szerda 23:53

Ahogy korábban mondtam, felőlem addig marad, amig akar.

Idealis vilagban innen vonul vissza egy ev mulva de max 1200 perccel a szezonban.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 23:48

realbeckham írta: 40 éveses könnyu box to box játszani egesz szezonban. Nem nagy szám. Oldest

17 évesen, szelrol lőni 7 golt. Na az a szenzáció.
Elképesztő a horvát nagyfater. Minden hypeot megérdemel(ne), de az 35 felett már csak Lionelnek jár hakni ligából.

Simán itt a helye jövőre is.

Vissza: