Ez nagyon jó hír lenne, az ő jelenlegi helyzete szürrealis, perememberként ilyen fizetest nem engedhetünk meg, nyilvan seruleseiről nem tehet, de mar körvanalozodik a teste nem birja ezt a szintet, remeljuk belátja.flori írta: NEW: There is a possibility David Alaba goes to Saudi Arabia.
His salary is amongst the highest in the squad (€22.5M) but he’s no longer a starter.
@diarioas

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- flori
NEW: There is a possibility David Alaba goes to Saudi Arabia.
His salary is amongst the highest in the squad (€22.5M) but he’s no longer a starter.
@diarioas
@diarioas
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akadt par jó meccse amikor a védelemben hasznos volt. Előre felé mindig is leverte a lécet és ezáltal ne szépítsük sose érte el azt a szintet amit a Reál Madridnál elvárnak.Realista24 írta:Valóban olyan volt mint egy kapufa, főleg a City ellen, Grealish lovesenel, ami kijött róla és BL címet ért kb.gutihaz14 írta:
még jó hogy nem akar egy ilyen tufa mozgasu jatekost a csapataban, total kapufa volt zidane ezzel az igazolassal
És igen nyertünk vele címeket de ha ő nincs akkor nem légüres tér lett volna a helyén hanem egy másik valószínűleg jobb képességű játékost igazoltunk volna oda akivel lehet kevesebb de sanszosan ugyanannyi vagy akár még több címet nyerünk volna.
Zidane ezt szerintem is benézte de még jobban a vezetőség amikor utoljára szerződést hosszabbított vele. Ez van. Sok sikert neki... máshol.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
https://www.facebook.com/share/p/196GSZ ... tid=wwXIfr
Vannak statisztikak is a kepek kozott. Nyilvan nem jelenti azt, hogy jobb, vagy valaha jobb lesz, mint Kroos, csupan erdekesseg azoknak, akik nem lattak sokszor jatszani, (tobbek kozott en sem), igy a Youtube videok melle ad egy plusz kepet a sracrol.
Vannak statisztikak is a kepek kozott. Nyilvan nem jelenti azt, hogy jobb, vagy valaha jobb lesz, mint Kroos, csupan erdekesseg azoknak, akik nem lattak sokszor jatszani, (tobbek kozott en sem), igy a Youtube videok melle ad egy plusz kepet a sracrol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valóban olyan volt mint egy kapufa, főleg a City ellen, Grealish lovesenel, ami kijött róla és BL címet ért kb.gutihaz14 írta:még jó hogy nem akar egy ilyen tufa mozgasu jatekost a csapataban, total kapufa volt zidane ezzel az igazolassalRealRaúl77 írta:
https://www.facebook.com/groups/1424774 ... 706912962/
Kérlek, kérlek! Vigye Alaba Militao párost is!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én meg azt modnom, mikor jól ment a csapatnak elbírtuk, mikor meg rosszul akkor kijött, hogy mekkora kolonc. Soha se volt húzó ember, megmondták neki maradj hátul, passzold le a legközelebbi embernek, így nehezen tudott nagy bajt csinálni. Támadáshoz 0 hozzáadott értéke volt, így maradt ereje védekezni, ennyi volt a hasznunk, ezt volt hogy sikerült megoldania. Csak ez 40 éve volt, hogy a balhátvédnek ennyi volt a dolga, azokat hívták balbunkónak, ami tökéletesen illik rá.ferni írta: Lehet utálni Mendyt, de nevetséges ami megy.
2/2 BL címben nagyon is komoly szerepe volt.
Mikor jól ment a csapatnak sose múlt rajta semmi szinte, viszont mikor egy rakás trágya volt az egész, védelem meg a KP is full homály, akkor ő neki is előjött minden hibája, ami volt bőven.
Volt már itt jobb meg rosszabb balbekk is, mint ő.
Lehet utálni Mendyt, de nevetséges ami megy.
Mikor jól ment a csapatnak sose múlt rajta semmi szinte, viszont mikor egy rakás trágya volt az egész, védelem meg a KP is full homály, akkor ő neki is előjött minden hibája, ami volt bőven.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kiszolgalta az arat. Nyert ezt azt a csapattal es boven volt jo idoszaka is.
A kapufa az ilyen semmitero, hasznalhatatlan Hazard fele igazolasok. Nem az, aki BLt is hoz a csapatnak, mert tagja a kezdonek.
A kapufa az ilyen semmitero, hasznalhatatlan Hazard fele igazolasok. Nem az, aki BLt is hoz a csapatnak, mert tagja a kezdonek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
még jó hogy nem akar egy ilyen tufa mozgasu jatekost a csapataban, total kapufa volt zidane ezzel az igazolassalRealRaúl77 írta:https://www.facebook.com/groups/1424774 ... 706912962/A spanyol sajtó már nem csak arról ír, hogy kik azok a játékosok, akiknek a leigazolását kéri Xabi Alonso, ha átveszi a Real Madrid irányítását, hanem már azt is megszellőztették, melyik az a világsztár, akivel biztosan nem akar együtt dolgozni a spanyol szakvezető.
A Bayer Leverkusennek búcsút intő Alonso egyértelművé tette Florentino Péreznek, hogy Ferland Mendy nem szerepel a terveiben, és arra kérte a Real Madrid elnökét, hogy adja el a 29 éves francia klasszist.
Ferland Mendy 2019 óta a Real Madrid futballistája, két Bajnokok Ligáját és három LaLigát nyert a csapattal.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
https://www.facebook.com/groups/1424774 ... 706912962/A spanyol sajtó már nem csak arról ír, hogy kik azok a játékosok, akiknek a leigazolását kéri Xabi Alonso, ha átveszi a Real Madrid irányítását, hanem már azt is megszellőztették, melyik az a világsztár, akivel biztosan nem akar együtt dolgozni a spanyol szakvezető.
A Bayer Leverkusennek búcsút intő Alonso egyértelművé tette Florentino Péreznek, hogy Ferland Mendy nem szerepel a terveiben, és arra kérte a Real Madrid elnökét, hogy adja el a 29 éves francia klasszist.
Ferland Mendy 2019 óta a Real Madrid futballistája, két Bajnokok Ligáját és három LaLigát nyert a csapattal.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Nekem nagyon tetszik, jól olvassa a játékot, tud cselezni, nagyon jó a ballába is.Pad'em írta: Carreras vs Atlético
Carreras vs Barca
BL csoportmeccseken idén.
Nem rossz, passzjátéka kimondottan erősnek tűnik, sebességével se látok problémát, lendületes gyerek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Carreras vs Atlético
Carreras vs Barca
Nem rossz, passzjátéka kimondottan erősnek tűnik, sebességével se látok problémát, lendületes gyerek.
Carreras vs Barca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Nagyjából ezt is csinálta a Leverkusennél. Általában 3-2-5-ös és olykor 2-3-5-ös formációkat használt támadásban, magas védelmi vonallal. Nyilván ellenfél függvényében ez változott, de szemlátomást ez a preferenciája.Zsobo írta: En is a tamado focit szeretem, de ha magasra fel van tolva a 3 vedo, 2 szélsővedo felfut es szelesiti a tamadasokat, akkor osszessegeben 7 emberrel támadni sztem nm rossz. Es 1 vedo is felfuthat néha, sztem ebbol kombinativ dolgok is kijohetnek, nekem tetszik ez az ötlet.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nincs olyan csapat a vilagon, aki Alabat, vagy Militaot megvenne. Alabaval meg kell valahogy egyezni, kifizetni neki a kovetkezo evre jaro fizujat es elbucsuztatni a klub vb utan, erkezoktol fuggetlenul.R. Carlos írta:Ha még egy középhátvédet veszünk, akkor Alabat vagy Militaot el kell adni mindenképp. Én a fizuja és a használhatatlansága (bár ez mindkettőt érinti) miatt Alabara szavazok. Még annyi merült fel bennem, hogy lehet, hogy Xabi kéri a a következő kh-t a rendszer átalakítása miatt, mivel szárnyvédőkkel és 3 középhátvéddel tolnánk. Persze ebben ez esetben kellenének bőségesen a középhátvédek, de akkor sem tartanék igényt már a korábban említett két névre.ELSiete írta: Álvaro Carreras is VERY CLOSE to Real Madrid! Negotiations are expected to be DONE in time for the Club World Cup. @carrusel
@MarioCortegana, last week: "I can seriously tell you, Madrid are moving differently in the transfer market this summer. There's a genuinely a lot, A LOT of movement.
When you ask people at all levels in the industry, you get the same answer: Real Madrid are very, VERY active in the market and they want to do a lot of things."
Real Madrid's plan this summer:
- Trent Alexander-Arnold: done.
- Dean Huijsen: done.
- Alvaro Carreras: talks very advanced, to be finalized soon.
- ANOTHER centre-back before La Liga starts.
- A midfielder, depending on Modric/Ceballos situation.
@La_SER
Középpályás, viszont mindenképpen kell, Kroos-t pótolni kell. Én is megpróbálnék bizniszelni a PSG-vel, Rodrygo/Vini bevonásával. Ott lehet a megoldásunk ugyanis.
-
Ciklikusság. Divatban, művészetben, sportbanhehetheoriginal írta:25 eve....nuevo_ericco írta:
Del Bosque BL döntőben húzta meg![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
25 eve....nuevo_ericco írta:Del Bosque BL döntőben húzta megFaust írta: El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke.![]()
![]()
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nekem mind1 hogy 532, 343, 442 vagy 433, hívják ahogy akarják, csak ne az legyen mint idén oly sokszor, kevesebben támadunk és védekezünk mint az ellenfél. Ha Xabi összerakja hogy a csapat egy egységként mozogjon, legyen értelmes letámadásunk, legyen taktika, legyen veszély a pontrúgásokban, akkor én már elégedett leszek bőven.
-
Del Bosque BL döntőben húzta megFaust írta: El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke.![]()

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nekem tetszik. Talán így lesz is valaki a 16-on belül, ha szélen támadunk..Zsobo írta:En is a tamado focit szeretem, de ha magasra fel van tolva a 3 vedo, 2 szélsővedo felfut es szelesiti a tamadasokat, akkor osszessegeben 7 emberrel támadni sztem nm rossz. Es 1 vedo is felfuthat néha, sztem ebbol kombinativ dolgok is kijohetnek, nekem tetszik ez az ötlet.hehetheoriginal írta: Sztem teljesen luxus es hulyeseg, felesleges a 3 kozepso vedo egyszerre a palyan. Raadasul egy emberrel kevesebb akkor elorefele is...
Sosem fogunk olyat jatszani