Gulyás Gergely! Azt hittem, nagyobb befolyásod van a Főnöknél, és nem nézed szó nélkül, hogy egy ilyen ember, mint Hende Csaba, alkotmánybíró lehessen. Azt írják, te vagy a 10. legbefolyásosabb ember az országban. Nálad ott van az a hangfelvétel, amin az szerepel, hogy a volt barátnőddel mit akart csinálni. Te pontosan tudod, hogy ez az ember milyen erkölcstelen. Együtt jöttetek Vas megyéből, te, mint megyei listás bejutó, ő pedig mint egyéniben megválasztott képviselő 2010-ben. Te pontosan tudsz róla mindent. Tudod, hogy a Polgárok Háza igazgatójaként folyamatosan szeretője volt, és azt is tudod, hogy vitte magával be a Honvédelmi Minisztériumba. A velem szembeni irodában a volt szerető, a balra mellettem levő irodában az új szerető. Naponta kellett a sirámaikat hallgatnom, hogy milyen cudarul bánik velük. Az mondjuk érthetetlen volt számomra, hogy egy ilyen gusztustalan emberrel hogy tudnak nők együtt lenni. De ez egy másik kérdés. Pontosan tudod, hogy amikor a volt feleségének öngyilkossági kísérlete volt, napja augusztus 12, a kórházból el kellett tüntetni az összes egészségügyi iratot, ami ezt tanúsította volna. Mert miniszter úr nem kompromittállódhatott. Tudod jól, ez az ember 2018 és 22 között a parlamentben mindenkinek azt mesélte, hogy engem azért kellett elküldeni a Honvédelmi Minisztérizmból, mint miniszteri főtanácsadót, mert a közbeszerzéseket akartam befolyásolni. Szerencsére a tisztességes képviselőtársak ezt nem hitték el, hiszen ismerik ezt az embert. Most akkor leírom legalább a valóságot. Hende egy 30 éves csicskát hozott be a HM-be azért, hogy a közbeszerzést igazgassa. Mindennemű szakmai hozzáértés nélkül természetesen. Amikor hozzám rendre jöttek a pályázók panaszai, hogy elmúltak a határidők, és a minisztérium nem hirdeti ki a közbeszerzések eredményét, megkérdeztem ettől a csicskától, hogy mi ennek az oka. Figyelmeztettem rá, hogy mi azt ígértük, nem úgy csináljuk, mint az elmúlt nyolc évben volt, tisztességes viszonyokat teremtünk. A csicska válasza az volt, hogy akiknek javára ki kell hirdetni a közbeszerzést, hibásan adták be a pályázataikat, és meg kell várni, hogy kijavítsák. Erre azt válaszoltam neki, üzenem ezeknek a pályázóknak, ha már az adófizetők pénzéből akarnak meggazdagodni, legalább tanuljanak meg pályázatot írni. Vélhetően ezt követően a csicska szólt Hendének, hogy a lopások útjában leszek. Na, így kerültem ki. Te, Gulyás Gergely, tudsz mindent ennek az embernek egész életéről. A HM-ben három hónapig megfeszített munkával derítettük fel az előző nyolc év lopásait. Október végére meglett, bemutattuk a 40 milliárd Ft-nyi lopást. Amikor mondtam Hendének, hogy írnánk a feljelentéseket, a válasz az volt, majd az ügyvédi irodák eldöntik, hogy mit jelentünk fel. Természetesen feljelentés nem lett, de a Hende köreiben lévő embereknek megnőtt a cégtulajdon mennyisége. A tolvaj cégeket megszerezték a tolvajoktól. Te mindezt pontosan tudod. És azt nem tudod elintézni a Főnöknél, hogy legalább ezzel az emberrel ne szégyenítsétek magatokat? 
https://www.facebook.com/photo?fbid=122 ... 3438621731
Lesznek még itt ínyencségek. Van sok értelmes fideszes, csak eddig nem mertek megszólalni (és valahol érthető is, hiszen semmi eredménye nem lett volna, csak kicsinálják és eltussolják az ügyet, de majd ha sűlyed a hajó többen elő fognak jönni.