Holnap mi a lófütty adja a meccsünket? Remélem megint vagy pénisznagyobbítós, körömgomba reklámos stream marad, vagy egy olcsó 54eHUF/év viasat6+ app

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. május 17., szombat 14:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 17., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 13:04
Tah közel a Bayernhez, Saliba legkorábban jövőre lehet opció. Carvajalt meglátjuk, már a klub vbn kaphat perceket, már labdával edz. Jacobo sztem elmegy majd kölcsönbe, Vallejó meg egy arragóniai sikátorban fog harisnyát árulni.Nika91127 írta:Tah, Saliba? Istenments.krisz24 írta:
Fuu azert ezt a védelmet mar csak nevek alapján de elég komoly leszvárom mar. Es akkor jön egy jó Rudi hozzajuk még. Meg ezek alapjan még egy top CB gondolom Saliba vagy Tah. Kicsit mas igy a leányzó fekvese mint a mendy-tchu-asencio- Lv négyes
remélem Carvajal is tud még kupában es bajnokságba sztem egy kozepes szintet hozni, mint ahogy Fran is a masik oldalt. Jacobo is jo lesz sztem
Carvajal kabalának jó lehet.
Jacobo max Vallejoval sakkozni a lelátón lesz jó.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 17., szombat 12:59
Tah, Saliba? Istenments.krisz24 írta:Fuu azert ezt a védelmet mar csak nevek alapján de elég komoly leszPad'em írta: A portugál kupa döntő után (május 25) lesz hivatalos Carreras, ő is ott lesz a klub vbn. Teljesen új védelemmel megyünk: Carreras, Huijsen, Asencio, TAA.
Arnoldért 2 milliót kell fizetnünk a Poolnak hogy elengedjék elöbb, amit ki is perkálunk.várom mar. Es akkor jön egy jó Rudi hozzajuk még. Meg ezek alapjan még egy top CB gondolom Saliba vagy Tah. Kicsit mas igy a leányzó fekvese mint a mendy-tchu-asencio- Lv négyes
remélem Carvajal is tud még kupában es bajnokságba sztem egy kozepes szintet hozni, mint ahogy Fran is a masik oldalt. Jacobo is jo lesz sztem
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. május 17., szombat 12:48
Fuu azert ezt a védelmet mar csak nevek alapján de elég komoly leszPad'em írta: A portugál kupa döntő után (május 25) lesz hivatalos Carreras, ő is ott lesz a klub vbn. Teljesen új védelemmel megyünk: Carreras, Huijsen, Asencio, TAA.
Arnoldért 2 milliót kell fizetnünk a Poolnak hogy elengedjék elöbb, amit ki is perkálunk.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 12:12
Jorge Mendes, a játékos ügynöke jelezte, hogy a PSG csak 130 millió eurós ajánlat esetén hajlandó tárgyalni. Ez az összeg túl magas a madridiak számára, így alkudozással próbálják csökkenteni az árat – egyelőre kevés sikerrel.Galacticos írta:En azt olvastam hogy 110 korul engednek.realbeckham írta: Egy a baj, hogy a vitinha nevű modricot, aki 10 evig rendberakna a középpályát, az eletben nem hozzuk el parizsbol.![]()
Jol beindultak az igazolasok, de lassan mostmar a tavozokat kell rendberakni. Ez a sok cb igazolas pedig lehet tenyleg a 3 cbs felallashoz kell neki.
Pazt en annyira nem latom még, maradjon nyugodtan még egy evet a comoban. Full alapember, nagyon fontos a csapatanak, gyujtse csak a tapasztalatot. Lehet arda is jobban jart volna ha mar ket eve kolcsonbe lenne egy stabil elso osztalyu csapatnal.
Szerk. Modricrol van valami? Azert ha megy elbucsuztathatna a bernabeu, de adnam azt is ha maradna es jovore bucsuzna tolunk aztan nyaron a vbvel a horvatoktol.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 12:03
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 17., szombat 11:57
még 1 cb-nek akkor van értelme, ha 3 fog kezdeniPad'em írta: BREAKING: An IMPORTANT CB will join Real Madrid, either this summer or in 2026.
The club has made their decision.
They want Huijsen AND another big CB. @marca
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 17., szombat 11:51
En azt olvastam hogy 110 korul engednek.realbeckham írta: Egy a baj, hogy a vitinha nevű modricot, aki 10 evig rendberakna a középpályát, az eletben nem hozzuk el parizsbol.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 11:50
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 17., szombat 11:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 17., szombat 11:30
Én is ezek közé tartoztam, de a világfutball nem kezelte a szintjén, a mi szerencsénkre. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy a Bayernben tkp-t játszott többnyire, nálunk pedig egy sorral hátrább került irányítani, ritmust adni.hehetheoriginal írta: voltunk paran, akik kurvara csodalkoztunk, hogy a bajern csak ugy elengedi...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 17., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 11:23
Pazert nem kell nagy osszeget lerakni halistennek, o olcson beepitheto. Kreativabb is, mint az atlag, elso sorban en neki orulnek a legjobban. Persze, ha lenne egy Yaya - Viera duo kozepen, en is orgazmus remenyeben ulnek le minden meccs elott a tv ele, de valtozik a sport evrol evre.hehetheoriginal írta: hat akkor is elobb talalunk kp-st - ugy erzem mindenki kozeppalyas a mai futballban, ugyanaz a sablon egyenjános ugyanaz a tudas, sebesseg, mindenki ugyanazt jatssza ugyanugy -, mint epkezlab szelsohatvedet.
de csak azert, hogy legyen valaki, felesleges szazmilliokat kibaszni az ablakon szerintem
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 11:14
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 17., szombat 11:12
Vithina?hehetheoriginal írta:nem tudom, biztos van valaki, valahol.Nika91127 írta:
Akkor ki jó az eyetest alapján?
essien, vieira, redondo, kroos, yayatoure, ez a szint, mind nyilvan masban überextra, de ezt keressük. valamiben extra kell, fizikalisan, fejben, technikaban, barmiben. muszaj.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 11:04
hehetheoriginal írta:nem tudom, biztos van valaki, valahol.Nika91127 írta:
Akkor ki jó az eyetest alapján?
essien, vieira, redondo, kroos, yayatoure, ez a szint, mind nyilvan masban überextra, de ezt keressük. valamiben extra kell, fizikalisan, fejben, technikaban, barmiben. muszaj.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem