Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 17., szombat 11:51

realbeckham írta: Egy a baj, hogy a vitinha nevű modricot, aki 10 evig rendberakna a középpályát, az eletben nem hozzuk el parizsbol.
En azt olvastam hogy 110 korul engednek. :lol:
Jol beindultak az igazolasok, de lassan mostmar a tavozokat kell rendberakni. Ez a sok cb igazolas pedig lehet tenyleg a 3 cbs felallashoz kell neki.
Pazt en annyira nem latom még, maradjon nyugodtan még egy evet a comoban. Full alapember, nagyon fontos a csapatanak, gyujtse csak a tapasztalatot. Lehet arda is jobban jart volna ha mar ket eve kolcsonbe lenne egy stabil elso osztalyu csapatnal.

Szerk. Modricrol van valami? Azert ha megy elbucsuztathatna a bernabeu, de adnam azt is ha maradna es jovore bucsuzna tolunk aztan nyaron a vbvel a horvatoktol. :)

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 11:50

Amúgy már Palaciost Dél Amerikából annó majdnem leigazoltuk, már done deal volt csak lett egy komolyabb sérülése így offoltuk végül. Így, hogy Xabi ismeri, szerintem komolyan esélyes opció középre ő is.

Amúgy durva mennyire nincsenek kiemelkedő kp klasszisok manapság. Fiatalokat kell nézni, nem nagyon van más út. A Portós tini gyerekre remélem ráakadunk :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 17., szombat 11:45

Annak nagyon örülök, hogy peregnek a nevek es gyorsan haladnak a dolgok.

Egy a baj, hogy a vitinha nevű modricot, aki 10 evig rendberakna a középpályát, az eletben nem hozzuk el parizsbol.

Eyetest alapjan Stiller nekem nem megfelelő, de hozzátartozik, hogy ilyenkor szoktam csalódni pozitívan, mert balfasz vagyok.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 11:36

BREAKING: An IMPORTANT CB will join Real Madrid, either this summer or in 2026.

The club has made their decision.

They want Huijsen AND another big CB. @marca

Saliba vagy Konaté. A pool fosik, hogy Konatét is visszük ingyen, a hosszabbításos tárgyalások meg elakadtak, szóval ő sanszosan most nyáron is mozdítható lenne. Inkább várnék Salibára igy hogy jött Huijsen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 17., szombat 11:30

hehetheoriginal írta: voltunk paran, akik kurvara csodalkoztunk, hogy a bajern csak ugy elengedi...
Én is ezek közé tartoztam, de a világfutball nem kezelte a szintjén, a mi szerencsénkre. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy a Bayernben tkp-t játszott többnyire, nálunk pedig egy sorral hátrább került irányítani, ritmust adni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 11:28

kroos bajern es nemet valogatott alapember volt - minden idok legerosebb nemet valogatottjae btw.. - nem ugyanaz a szint, mint ezek a kisgyerekek most. emlekszem, voltunk paran, akik kurvara csodalkoztunk, hogy a bajern csak ugy elengedi...
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 17., szombat 11:26

Emlékszem, anno Kroost is egy ugyanennyire lassú, nem robbanékony, forgolódó tucatközéppályásnak tartották sokan, főleg, mikor felrepültek a hírek, hogy hozzánk igazol. Sőt, még akkor is voltak hasonló vélemények, mikor már itt játszott, még a madridisták között is.
YT videók alapján nehéz lehet megmondani, hogy egy játékos hogyan illeszkedik be, hogyan passzol a rendszerbe, és ezek fényében hogyan fog kinézni a játéka.
Ami engem illet, egy Stiller vs. Bayer és egy Stiller vs. Real Madrid összevágást néztem meg, azon számomra úgy tűnt, hogy az a játékos, aki megkapja és egyből, gyorsan, jó ritmusban és pontosan adja tovább a labdát a középpályán. Ha mindenki más körülötte hozza az elvárt szintet, szerintem egy kifejezetten jó legódarab lehet a teljes képet nézve.

Pazt meg azért kell visszahozni, hogy picit még megtoljuk a hype-ot, és legrosszabb esetben is keressünk rajta pár milliót.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 11:23

hehetheoriginal írta: hat akkor is elobb talalunk kp-st - ugy erzem mindenki kozeppalyas a mai futballban, ugyanaz a sablon egyenjános ugyanaz a tudas, sebesseg, mindenki ugyanazt jatssza ugyanugy -, mint epkezlab szelsohatvedet.
de csak azert, hogy legyen valaki, felesleges szazmilliokat kibaszni az ablakon szerintem
Pazert nem kell nagy osszeget lerakni halistennek, o olcson beepitheto. Kreativabb is, mint az atlag, elso sorban en neki orulnek a legjobban. Persze, ha lenne egy Yaya - Viera duo kozepen, en is orgazmus remenyeben ulnek le minden meccs elott a tv ele, de valtozik a sport evrol evre.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 11:14

hat akkor is elobb talalunk kp-st - ugy erzem mindenki kozeppalyas a mai futballban, ugyanaz a sablon egyenjános ugyanaz a tudas, sebesseg, mindenki ugyanazt jatssza ugyanugy -, mint epkezlab szelsohatvedet.
de csak azert, hogy legyen valaki, felesleges szazmilliokat kibaszni az ablakon szerintem
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 17., szombat 11:12

hehetheoriginal írta:
Nika91127 írta:

Akkor ki jó az eyetest alapján?
nem tudom, biztos van valaki, valahol.
essien, vieira, redondo, kroos, yayatoure, ez a szint, mind nyilvan masban überextra, de ezt keressük. valamiben extra kell, fizikalisan, fejben, technikaban, barmiben. muszaj.
Vithina?

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 11:04

hehetheoriginal írta:
Nika91127 írta:

essien, vieira, redondo, kroos, yayatoure, ez a szint, mind nyilvan masban überextra, de ezt keressük. valamiben extra kell, fizikalisan, fejben, technikaban, barmiben. muszaj.

Csak mar ilyen jatekosok nem igazan vannak sajnos, a mostani felhozatalbol kell csemegezni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 11:01

Nika91127 írta:
hehetheoriginal írta: stiller, paz, egylábas lassucska jatekosok.
tenyleg az atlagjanos szint kell?
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 11:00

gólvonal írta:
realmadrid95 írta:

En is most megneztem egyet, az is inkabb a blokkokrol szolt, de volt benne par keresztlabda. Nekem egy mozgekonyabb Tchouameninek tunik a szerepkore.

Ha 3-4-3 lesz a kezdo, ket belso kozeppalyas posztra eleg sok jatekosunk lesz. Modric(?), Ceballos, Valverde, Bellingham, Tchouameni, Camavinga, Stiller(?). Oke, hogy Valverde es Cama a ket szelen bevetheto, Tchouameni kozephatvedkent is tud jatszani, de nekem kicsit azt sugallja, hogy Modric utolso szezonja lesz es a klub vb utan elkoszonunk tole. Pedig lehet egy szezont megneztem volna meg Xabi alatt, de mar fizikalisan szegeny oreg harcosunk nagyon elfogyott.
A jelenlegi keretből csak Valverde használható 343-ban belső középpályásként.
Erdekelne, hogy ezt mibol gondolod. Szerintem Xabi sem gondolna igy, mivel akkor 5 kozeppalyasunkat is el kene adnunk.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 17., szombat 10:56

Már írtam, de ennek a szezonnak az elmúlt hetek a legszebb pillanata (ami amúgy elgé szomorú), de ezek a mozgolódások nagyon tetszenek, és új reményt adnak. Nagyon bízok Xabi stílusában, szemléletében, hozzáállásában is, ami a keretet és az utánpótlást illeti.
gólvonal írta:
realmadrid95 írta:
En is most megneztem egyet, az is inkabb a blokkokrol szolt, de volt benne par keresztlabda. Nekem egy mozgekonyabb Tchouameninek tunik a szerepkore.

Ha 3-4-3 lesz a kezdo, ket belso kozeppalyas posztra eleg sok jatekosunk lesz. Modric(?), Ceballos, Valverde, Bellingham, Tchouameni, Camavinga, Stiller(?). Oke, hogy Valverde es Cama a ket szelen bevetheto, Tchouameni kozephatvedkent is tud jatszani, de nekem kicsit azt sugallja, hogy Modric utolso szezonja lesz es a klub vb utan elkoszonunk tole. Pedig lehet egy szezont megneztem volna meg Xabi alatt, de mar fizikalisan szegeny oreg harcosunk nagyon elfogyott.
A jelenlegi keretből csak Valverde használható 343-ban belső középpályásként.
Elfogadom a véleményetek, srácok, de akkor írjatok valamit, ami alternatíva.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 10:53

A portugál kupa döntő után (május 25) lesz hivatalos Carreras, ő is ott lesz a klub vbn. Teljesen új védelemmel megyünk: Carreras, Huijsen, Asencio, TAA.

Arnoldért 2 milliót kell fizetnünk a Poolnak hogy elengedjék elöbb, amit ki is perkálunk.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 17., szombat 10:46

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 10:44

tubatibi írta: Nico-ra visszatérve, Ő róla lehet olvasni, hogy mi a terv?
Legutóbbi hír az volt, hogy sanszos, hogy Xabi visszahozatja.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 10:39

stiller, paz, egylábas lassucska jatekosok.
thereisonly1ronaldo

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. május 17., szombat 10:36

A Leverkusenes Palaciost figyelte valaki? Én amit láttam tőle egy nagyon agilis játékos igazi box to box látványos szerelésekkel, mellette kifejezetten jó technikai adottságokkal a támadó harmadban is jó számokat produkál. Kérdés, hogy ilyen játékost keresünk -e most karakterre a kp-ra de nem véletlenül merült fel a neve és azt gondolom, hogy érdemes lenne ilyen irányba nézelődni skillek terén.

A Stuttgartos Stiler nekem kissé sótlan így első ránézésre, nem látom hogy vele lehetne dominálni a kp-n.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 17., szombat 10:29

Én most inkább rámennék egy CM-re és visszahoznám Nico Paz-t.

Coach: Xabi ✅
RB: TAA ✅
CB: Huijsen ✅
LB: Carreras ✅
CM: ?
+Nico Paz ?

Alakulunk.

Nico-ra visszatérve, Ő róla lehet olvasni, hogy mi a terv?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: