Erdekelne, hogy ezt mibol gondolod. Szerintem Xabi sem gondolna igy, mivel akkor 5 kozeppalyasunkat is el kene adnunk.gólvonal írta:A jelenlegi keretből csak Valverde használható 343-ban belső középpályásként.realmadrid95 írta:
En is most megneztem egyet, az is inkabb a blokkokrol szolt, de volt benne par keresztlabda. Nekem egy mozgekonyabb Tchouameninek tunik a szerepkore.
Ha 3-4-3 lesz a kezdo, ket belso kozeppalyas posztra eleg sok jatekosunk lesz. Modric(?), Ceballos, Valverde, Bellingham, Tchouameni, Camavinga, Stiller(?). Oke, hogy Valverde es Cama a ket szelen bevetheto, Tchouameni kozephatvedkent is tud jatszani, de nekem kicsit azt sugallja, hogy Modric utolso szezonja lesz es a klub vb utan elkoszonunk tole. Pedig lehet egy szezont megneztem volna meg Xabi alatt, de mar fizikalisan szegeny oreg harcosunk nagyon elfogyott.

Kommentáld a híreket
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Már írtam, de ennek a szezonnak az elmúlt hetek a legszebb pillanata (ami amúgy elgé szomorú), de ezek a mozgolódások nagyon tetszenek, és új reményt adnak. Nagyon bízok Xabi stílusában, szemléletében, hozzáállásában is, ami a keretet és az utánpótlást illeti.
hehetheoriginal írta: stiller, paz, egylábas lassucska jatekosok.
tenyleg az atlagjanos szint kell?
Elfogadom a véleményetek, srácok, de akkor írjatok valamit, ami alternatíva.gólvonal írta:A jelenlegi keretből csak Valverde használható 343-ban belső középpályásként.realmadrid95 írta:
En is most megneztem egyet, az is inkabb a blokkokrol szolt, de volt benne par keresztlabda. Nekem egy mozgekonyabb Tchouameninek tunik a szerepkore.
Ha 3-4-3 lesz a kezdo, ket belso kozeppalyas posztra eleg sok jatekosunk lesz. Modric(?), Ceballos, Valverde, Bellingham, Tchouameni, Camavinga, Stiller(?). Oke, hogy Valverde es Cama a ket szelen bevetheto, Tchouameni kozephatvedkent is tud jatszani, de nekem kicsit azt sugallja, hogy Modric utolso szezonja lesz es a klub vb utan elkoszonunk tole. Pedig lehet egy szezont megneztem volna meg Xabi alatt, de mar fizikalisan szegeny oreg harcosunk nagyon elfogyott.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Pad'em
A portugál kupa döntő után (május 25) lesz hivatalos Carreras, ő is ott lesz a klub vbn. Teljesen új védelemmel megyünk: Carreras, Huijsen, Asencio, TAA.
Arnoldért 2 milliót kell fizetnünk a Poolnak hogy elengedjék elöbb, amit ki is perkálunk.
Arnoldért 2 milliót kell fizetnünk a Poolnak hogy elengedjék elöbb, amit ki is perkálunk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Akkor ki jó az eyetest alapján?hehetheoriginal írta: stiller, paz, egylábas lassucska jatekosok.
- Pad'em
Legutóbbi hír az volt, hogy sanszos, hogy Xabi visszahozatja.tubatibi írta: Nico-ra visszatérve, Ő róla lehet olvasni, hogy mi a terv?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
stiller, paz, egylábas lassucska jatekosok.
thereisonly1ronaldo
-
A Leverkusenes Palaciost figyelte valaki? Én amit láttam tőle egy nagyon agilis játékos igazi box to box látványos szerelésekkel, mellette kifejezetten jó technikai adottságokkal a támadó harmadban is jó számokat produkál. Kérdés, hogy ilyen játékost keresünk -e most karakterre a kp-ra de nem véletlenül merült fel a neve és azt gondolom, hogy érdemes lenne ilyen irányba nézelődni skillek terén.
A Stuttgartos Stiler nekem kissé sótlan így első ránézésre, nem látom hogy vele lehetne dominálni a kp-n.
A Stuttgartos Stiler nekem kissé sótlan így első ránézésre, nem látom hogy vele lehetne dominálni a kp-n.
Én most inkább rámennék egy CM-re és visszahoznám Nico Paz-t.
Coach: Xabi
RB: TAA
CB: Huijsen
LB: Carreras
CM: ?
+Nico Paz ?
Alakulunk.
Nico-ra visszatérve, Ő róla lehet olvasni, hogy mi a terv?
Coach: Xabi
RB: TAA
CB: Huijsen
LB: Carreras
CM: ?
+Nico Paz ?
Alakulunk.
Nico-ra visszatérve, Ő róla lehet olvasni, hogy mi a terv?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Alvaro Carreras is joining Real Madrid!
The club is now FINALIZING the signing. @diarioas
Ő mennyire jó? Pár vidit láttam, technikas, de nem tűnik nagyon gyorsnak. Talán egy jobb képességű Fran, vagy kb az a szint. Lehet Camavingat megneznem jövőre azon a poszton.
It is possible for Real Madrid to sign ANOTHER CB this summer. @jfelixdiaz
Antonio Rüdiger played the entire season with discomfort to help the team. @marca
Dean Huijsen to Real Madrid, DEAL COMPLETED. @FabrizioRomano
Real Madrid are now SPEEDING UP TALKS with Franco Mastantuono's agents.
Both his representatives had a meeting with the club in Madrid. @TyCSports
The club is now FINALIZING the signing. @diarioas
Ő mennyire jó? Pár vidit láttam, technikas, de nem tűnik nagyon gyorsnak. Talán egy jobb képességű Fran, vagy kb az a szint. Lehet Camavingat megneznem jövőre azon a poszton.
It is possible for Real Madrid to sign ANOTHER CB this summer. @jfelixdiaz
Antonio Rüdiger played the entire season with discomfort to help the team. @marca
Dean Huijsen to Real Madrid, DEAL COMPLETED. @FabrizioRomano
Real Madrid are now SPEEDING UP TALKS with Franco Mastantuono's agents.
Both his representatives had a meeting with the club in Madrid. @TyCSports
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Vagy, egy 4-3-3, ami támadásnál átvált 3-4-2-1-be.gólvonal írta:A jelenlegi keretből csak Valverde használható 343-ban belső középpályásként.realmadrid95 írta:
Kozeprol Tcho hatralep a vedok koze, a ket szelsovedo felmegy a kp szelere. A "klasszikus" leverkuseni felállásban 2 tkp szokott fent lenni a "2" akik elég szabadon mozognak - erre a Güler/Jude/Brahim 3as jó lehet. Kpra így maradna Fede/Stiller/Ceba/Modric. Cama Tchou vagy a balhátvéd cseréje lenne nálam. Fent középen meg Mbappé, de a másik 2-vel varialódna. Itt Vini nem.kompatibilis. Rodrygo még lehetne "szabadon játszó 10es".
- nzooli93
Szerintem is inkabb Xabi ütköző vkp szerű kpst akar igazolni,nem szervezőt,mint sokan várják. Ket vedekezobb kp elott ott lesz Jude,esetleg Arda, a ket támadó,meg a szelsovedok is támadók általában az o focijaban. O megszervezi a sajat jatekat, neki lehet nem olyan fontos olyan jatekos aki magatol kepes erre,mint ahogy a Carlo csapataban szukseges lett volna.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
A jelenlegi keretből csak Valverde használható 343-ban belső középpályásként.realmadrid95 írta:En is most megneztem egyet, az is inkabb a blokkokrol szolt, de volt benne par keresztlabda. Nekem egy mozgekonyabb Tchouameninek tunik a szerepkore.NemMoby írta: Néztem Stiller-ről videót és leginkább a blokkjai és szerelései voltak kihangsúlyozva, persze volt pár gól és szép indítás, de nem kimondottan szervezőnek tűnt és nekünk arra lenne szükségünk. Persze ez csak egy youtube videó volt, sokat nem jelent.
- nzooli93
Modric ugye klubvb vegeig marad jelenlegi allas szerint,de ha nem hosszabbít vele a klub,akkor lassan azt hirbe kellene adni,mert a Bernabeunak nem sok ideje lesz mar elbúcsúztatnia.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En is most megneztem egyet, az is inkabb a blokkokrol szolt, de volt benne par keresztlabda. Nekem egy mozgekonyabb Tchouameninek tunik a szerepkore.NemMoby írta: Néztem Stiller-ről videót és leginkább a blokkjai és szerelései voltak kihangsúlyozva, persze volt pár gól és szép indítás, de nem kimondottan szervezőnek tűnt és nekünk arra lenne szükségünk. Persze ez csak egy youtube videó volt, sokat nem jelent.
- nzooli93
Dhgaterol mar varom, hogy megérkezzenlestat írta:realbeckham írta: Az a nyakresz....Kurva ronda, de mégis mennyi érzés![]()
https://www.google.com/search?client=ms ... xsUKMAFAAg
Egy kis történelem a gyermek olvasoknak.![]()
![]()
:
Volt egy leak a jovo evi mezrol ahol volt egy kek harmadik szamu mez is. Az nagyon baba volt.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
errol a mezrol valamiert higuain jut eszembe, es ezzel el is mondtam mindentdzsi91 írta: https://www.facebook.com/share/1AQV3X3f ... tid=wwXIfr
Csaxólok, hogy a nullkupás fekete csíkos mezünket most megtoltuk a 0kupás 09-10es fekete sárga kombóval![]()

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
realbeckham írta: Az a nyakresz....Kurva ronda, de mégis mennyi érzés![]()
Egy kis történelem a gyermek olvasoknak.![]()
![]()
En szerettem ezt a mezt. De lehet mert ez volt az igazi elso “bajnoki cimem”

Volt egy leak a jovo evi mezrol ahol volt egy kek harmadik szamu mez is. Az nagyon baba volt.
Az egyik legjobb a tavalyi amugy. Meg a 2012es, 2017es. Az idei mez ahogy kijott tudtam szar evunk lesz. Sosem jo ez a full fekete…
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a nyakresz....Kurva ronda, de mégis mennyi érzés
Egy kis történelem a gyermek olvasoknak.

Egy kis történelem a gyermek olvasoknak.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jah az egész 2006os vb adidas mezekre hajaznak ezek nekem sem jönnek bedortev írta:Fu, ezt kb. annyira utálom, mint a 06-07-es és a 07-08-as mezeket. A babona hidegen hagy, de szerintem rusnya. A tavalyi mez viszont legalább nagyon jól sikerült szerintem, az eddigi kedvencem. A másik a 03-04-es, de szerintem csak azért, mert akkor kezdtem szurkolni.dzsi91 írta: https://www.facebook.com/share/1AQV3X3f ... tid=wwXIfr
Csaxólok, hogy a nullkupás fekete csíkos mezünket most megtoltuk a 0kupás 09-10es fekete sárga kombóval![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Fu, ezt kb. annyira utálom, mint a 06-07-es és a 07-08-as mezeket. A babona hidegen hagy, de szerintem rusnya. A tavalyi mez viszont legalább nagyon jól sikerült szerintem, az eddigi kedvencem. A másik a 03-04-es, de szerintem csak azért, mert akkor kezdtem szurkolni.dzsi91 írta: https://www.facebook.com/share/1AQV3X3f ... tid=wwXIfr