Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 19., hétfő 8:22

Helyzetek minőségét is érdemes megnézni, kb 1v1-be vannak helyzetei az aktuális ellenfélnek folyamatosan.

Szörnyű a védekezés, ezt rendbe kell tenni, mert jövőre fixen nem lesz ilyen, hogy kb 90%-ban túllőjjük az ellenfelet.

Egyébként szerintem ahhoz képest, amennyi helyzetet kidolgoztak ellenünk, még kevés gólt is kaptunk, főleg a szezon első felében.

Egyébként az utolsó hónapra lett ez tragikus, utóbbi 10 meccsen 6on kaptunk minimum 3 gólt.

Remy írta: egy ultra topcsapatnak kikiáltott csapat
Flick alatt a bayern is nyelte.
Liverpool is kapott 37 gólt, a világlegjobbvédelme inter is 35 gólt nyelt eddig a nem éppen a támadásokról híres serie a-ban.

Egyébként ki szerint ultra topcsapat?
Én egyet állítok, a támadógépezetünk zseniális volt a szezonban, az tényleg top szint amilyen számokat elől összeraktak.
Szerintem ezzel nehéz vitatkozni, mint hogy azzal is, hogy a védelmünk, de azt mondom inkább védekezésünk (kp-s és védős) kvázi nem létezik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 19., hétfő 8:19

Remy írta: Én nem hergelem magam. Ezek tények. Javítson ki valaki, de én még ilyet nem láttam, hogy egy ultra topcsapatnak kikiáltott csapat ennyi gólt kapjon egy szezonban. Tegnap is benyeltek 3 gólt.

Ez a része elképesztő számomra.
De pont ez az, ki kialtja ki oket ultra top csapatnak? Romano? Par pundit? Vagy ki? Eurobarca?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 19., hétfő 8:13

Én nem hergelem magam. Ezek tények. Javítson ki valaki, de én még ilyet nem láttam, hogy egy ultra topcsapatnak kikiáltott csapat ennyi gólt kapjon egy szezonban. Tegnap is benyeltek 3 gólt.

Ez a része elképesztő számomra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 19., hétfő 8:09

Remy írta:
Goals conceded in La Liga this season:

- Real Madrid: 38
- Barça: 39

Goals conceded in the UCL this season:

- Real Madrid: 21
- Barcelona: 24
Amúgy... tökéletesen mutatja, hogy ha van rendszer, a gyenge játékosok is bőven felhúzhatóak egy jobb szintre. Tehát ott a generációs tehetség Cubarsi meg Erik Garciak nyomják, aztán több gólt kaptak, mint a mi szedett vedett, hulladék védelmünk, aminél epét hánytunk egész évben.
Mondjuk ha kontextusba helyezned, hogy melyik csapat ellen hany tamadas indult, hany kapura loves volt, es egyeb vedekezesre jellemzo statisztikak, akkor maris tobb ertelme lenne.

De igy hogy 14 meccsen 3 gollal kaptak tobbet, mint mi, felhergelve magad egy baromsagon, sok ertelme nincsen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 19., hétfő 8:01

Goals conceded in La Liga this season:

- Real Madrid: 38
- Barça: 39

Goals conceded in the UCL this season:

- Real Madrid: 21
- Barcelona: 24
Amúgy... tökéletesen mutatja, hogy ha van rendszer, a gyenge játékosok is bőven felhúzhatóak egy jobb szintre. Tehát ott a generációs tehetség Cubarsi meg Erik Garciak nyomják, aztán több gólt kaptak, mint a mi szedett vedett, hulladék védelmünk, aminél epét hánytunk egész évben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 16., péntek 21:00

Most olvasom hogy hétvégén ment a "Vinicius, ballon de playa" a stadionban, azon húzta fel magát Juniorunk :lol:

Ünneplésre is vitték a strandlabdákat, Pedriék meg felkértek egyet a szurkolóktól a buszra kicsit lasztizni.

Persze a kurva anyjuk, de ez legalabb jópofa :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 16., péntek 20:36

Tomidzsi írta: Miért kapná Barcás az aranylabdát? Inter/Psgből kapja vki. Vagy ha nem, akkor Salah.
https://en.meming.world/images/en/5/5d/ ... t_Time.jpg
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 16., péntek 20:34

Ha Inter meg is nyeri teljesen kizárt, hogy Interes kapja. Ha PSG behúzza a BLt meg a klub vbt akkor talán Dembele, de Yamalnak akkora marketingje van hogy szerintem ő a legnagyobb esélyes akkoris.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2025. május 16., péntek 20:28

Miért kapná Barcás az aranylabdát? Inter/Psgből kapja vki. Vagy ha nem, akkor Salah.
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 16., péntek 20:19

lestat írta:
hehetheoriginal írta: nem csak a stat szamit.
Ha kps rol lenne szo alairnam de ket tamado eseteben igenis szamit.
Pláne, hogy nem 2-3 gól a különbség. Másrészt, gólpasszokban sincs elmaradva a brazil.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 20:13

hehetheoriginal írta:
Nem is értem miről beszélünk, miközben ugyanannyi gólpassz mellett kétszer annyi gólt lőtt.
nem csak a stat szamit.
Ha kps rol lenne szo alairnam de ket tamado eseteben igenis szamit.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 16., péntek 18:52

realbeckham írta: Nekem fontos az aranylabda. Rakas szar az egész, de mégis presztízs. Fontos, hogy a legmegfelelőbb helyre kerüljön. Szeretem a focit. Nem szeretem az igazságtalanságot.

Bár jó lenne tudni, hogy a modern korban mik is pontosan a kriteriumai es nem fel evente kitalalni valami újat hozza. Illletve ez most egyéni, vagy csapat? Most fontos a nagy trofea, vag nem? Mert volt mikor számított, volt mikor nem.

Számomra egyébként nem. Nekem az lenne az ideális aranylabda, ha pl egy middlesbrough bol is nyerhetne valaki, aki semmit nem nyert valószínűleg a csapataval, de egész evben kurvajol focizott a posztjan, a legjobban. Tisztan egyeni kvalitás, semmi kupa, csak teljesítmény. En ezt mindig valahogy igy képzeltem el lelki szemeim előtt.

Nalam továbbra is raphinha maradt. Minden lovese gol, 1v1, gólpassz....Nagyot ment idén.
Dembele szorosan masodik, de neki maradt még egy meccse, ahol csilloghat is akár.
Tavaly bizonyították mennyit is ér ez a díj. Vicc az egész nincsenek kritériumok. Kapja meg gyamal egy bajnoki címre ahol nem is ő volt az alfa. Csak utána kötözzék ki a stadionhoz jó szorosan mert úgy fog elszállni mint eddig senki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 16., péntek 18:48

Nem is értem miről beszélünk, miközben ugyanannyi gólpassz mellett kétszer annyi gólt lőtt.
nem csak a stat szamit.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 16., péntek 18:05

De senki nem mondta, hogy Raphinha jobb játékos, mint Yamal, főleg ha a jövőt nézzük, de az Aranylabda egy szezont díjaz és ebben az idényben Raphinha jobb volt, amit kapura lőtt kis túlzással gól lett és mindezt nagy meccsekken is hozta.

DiCabrio

HozzászólásSzerző: DiCabrio » 2025. május 16., péntek 15:20

Barca szurkolóként azt mondom, hogy Yamal és Pedri nélkül ez a csapat lószart se ér. Raphinha nagyon messze van a szintjüktől, mezőnyben szinte használhatatlan (leszámítva azt, hogy védekezésben, futásban rengeteg melót beletesz), a kapu előtt idén életveszély volt (ilyen se lesz többször), de önmagában ő nem sokat ér. Szerintem mindent összevetve Pedri volt a legkiegyensúlyozottabb nálunk, végig jó teljesítményt nyújtott, amúgy is a középpályát tartom a legfontosabbnak. Yamal képes a semmiből is villanni, az Inter ellen úgy ment át folyamatosan 2-3 emberen mintha ott se lennének, számokban nem annyira erős (azért 42 gólban már benne volt), viszont mezőnyben elképesztő, illetve övé a legtöbb sikeres csel, legtöbb kialakított helyzet. A színészkedése teljesen kiakaszt, elég nagy pofája is van, de az volt a fiatal CR-nek vagy akár Kobe Bryantnek is, meglátjuk, hogy mellé tud-e rakni egy komoly karriert, vagy hamar lefő és lehet rajta röhögni. Az Aranylabda meg túlzottan nem érdekel, de poén lenne ha az öreg PS huszár Oszmán nyerné :D

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. május 16., péntek 14:25

dortev írta: A modern fociban egy védő kb. megpusztulhat, akkor sem fog aranylabdát kapni, Cannavaro egy anomália volt. Az emberek általában többre tartanak egy mélységi irányítót, mint egy szélsőhátvédet. Ez alapvetően erről a fórumról is elmondható. Ezen legfeljebb olyan kivételes alakok fordíthatnak, mint mondjuk Roberto Carlos.

Benzema lasztija nyilván nekem sem volt mindegy, dehát most reálisan senki nincs versenyben tőlünk.
Ha lenne se kapná meg :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 16., péntek 14:03

realbeckham írta: Nekem fontos az aranylabda. Rakas szar az egész, de mégis presztízs. Fontos, hogy a legmegfelelőbb helyre kerüljön. Szeretem a focit. Nem szeretem az igazságtalanságot.

Bár jó lenne tudni, hogy a modern korban mik is pontosan a kriteriumai es nem fel evente kitalalni valami újat hozza. Illletve ez most egyéni, vagy csapat? Most fontos a nagy trofea, vag nem? Mert volt mikor számított, volt mikor nem.

Számomra egyébként nem. Nekem az lenne az ideális aranylabda, ha pl egy middlesbrough bol is nyerhetne valaki, aki semmit nem nyert valószínűleg a csapataval, de egész evben kurvajol focizott a posztjan, a legjobban. Tisztan egyeni kvalitás, semmi kupa, csak teljesítmény. En ezt mindig valahogy igy képzeltem el lelki szemeim előtt.

Nalam továbbra is raphinha maradt. Minden lovese gol, 1v1, gólpassz....Nagyot ment idén.
Dembele szorosan masodik, de neki maradt még egy meccse, ahol csilloghat is akár.
+1 :agree:

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 16., péntek 13:45

A modern fociban egy védő kb. megpusztulhat, akkor sem fog aranylabdát kapni, Cannavaro egy anomália volt. Az emberek általában többre tartanak egy mélységi irányítót, mint egy szélsőhátvédet. Ez alapvetően erről a fórumról is elmondható. Ezen legfeljebb olyan kivételes alakok fordíthatnak, mint mondjuk Roberto Carlos.

Benzema lasztija nyilván nekem sem volt mindegy, dehát most reálisan senki nincs versenyben tőlünk.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 16., péntek 13:37

dortev írta: Hihetetlen, hogy mennyire rá vagytok pörögve erre. :D Mintha legalábbis érdekelt lenne bármelyik játékosunk. Azt hittem, hogy van valamiféle közmegegyezés arról, hogy az Aranylabda már sok éve komolytalan, és hogy ennek fényében nem is érdemes komolyan venni. Szerintem amúgy nem fogja megkapni, nincs mire. Rodri esetén volt komoly nemzetközi trófea amire fel lehetett húzni a kampányt, és a City labdás játékának kulcsfigurája volt, mint nálunk Kroos. Ráadásul a fő riválisát, Viníciust, rengetegen utálták/utálják.
Annyira, hogy a legnagyobb barcas haverom pl ki van akadva hogy nyerhetett Rodri és nem Carvajal tavaly...ez nem arról szól h ki milyen klubnál játszik, egyszerűen hadd érdekeljen minket a legnagyobb egyéni díj :D
Attól még, hogy komolytalan, nem volt mind1 hogy pl Benzema megkapta.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 16., péntek 13:34

Nekem fontos az aranylabda. Rakas szar az egész, de mégis presztízs. Fontos, hogy a legmegfelelőbb helyre kerüljön. Szeretem a focit. Nem szeretem az igazságtalanságot.

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Vissza: