Kapsz egy korso sort Becsben. Na?!hehetheoriginal írta: hallod tesómsz, az nem tul nagy vallalas toled![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 16., péntek 11:36
Kapsz egy korso sort Becsben. Na?!hehetheoriginal írta: hallod tesómsz, az nem tul nagy vallalas toled![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 16., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 16., péntek 11:34
Vallalok 2 het bannt, ha Rafinnya megkapja Yamallal szemben. Eselytelennek tartom a brazilt.hehetheoriginal írta: az a kemény amúgy, hogy játékban, futballtudásban már most több és jobb, mint rafi, aki valszeg az aranylabdát kapja.
kérdés mindig ugye, hogy mik a kritériumok, minden évben változnak....
médiával, twitteres bolondokkal meg felesleges foglalkozni, mindig is keresik az új hypeot, a kovetkezo pelét, ronaldot, messit, akiből aztán meg lehet élni.....
most épp gyamal a soros
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 16., péntek 11:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 16., péntek 11:30
A politika utan jo latni, hogy ehhez is ertesz.1madridista írta:Salah, Griezmann, Dembele, Saka, FodenA mai felhozatalt tekintve nem top mar most?
Jobbszelso a gyerek, mondjatok mar nala mondjuk 5 jobbat.
Mert ha nem top akkor konnyen fog menni.
szerintem jobbak, es tobb jo szezon van mogottuk yamalnak ez az elso jo szezonja...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 16., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 16., péntek 11:25
Atletico elleni meccsen 2-2nel gyoztes gol a hosszabbitasba, ellenunk egyenlites, vagy az eb elodontobe egyeblito gol a ftanciak ellen vagy a dontobe assist. Van azert sajnos a neve mellett mar most nem egy fontos golgolpassz.lestat írta: Nalam a clutch ott kezdodik ahol van legalabb egy olyan produkcioja az elmult fel evben ahol hatara vette a csapatot es nyertek. De jobb esetben tobb meccs.
Hat akkor ebben nem ertunk egyet.1madridista írta: Salah, Griezmann, Dembele, Saka, Foden
szerintem jobbak, es tobb jo szezon van mogottuk yamalnak ez az elso jo szezonja...
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 16., péntek 11:24
Nyilvan tobb, mert idosebbek, de ezt nem igy kell nezni. Top a gyerek, de hogy ez eleg egy aranylabdara, na azzal lehet vitatkozni.1madridista írta:Salah, Griezmann, Dembele, Saka, FodenA mai felhozatalt tekintve nem top mar most?
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2025. május 16., péntek 11:22
Mond hogy csak trollkodsz1madridista írta:Salah, Griezmann, Dembele, Saka, FodenA mai felhozatalt tekintve nem top mar most?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 16., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 16., péntek 11:19
Salah, Griezmann, Dembele, Saka, FodenA mai felhozatalt tekintve nem top mar most?
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 11:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 16., péntek 11:13
A foci tulmutat a statokon. Felolem aztan homokba dughatjatok a fejeteket, meg hasonlithatjatok akarkihez, meg felhuzhatjatok magatokat a fizetett Romano bejegyzeseken.lestat írta: Kozelebeben sincs messinek, messitol rettegtem alig vartam hogy valaki agyonrugja a kis torpet, ez a gyerek csak irritaciot vallt ki a pofaja miatt, de a jateka miatt nem izgulok, jo kis robben fele stilusa van.
Tudom amint osszekapja perez a vedelmet es nem ilyen mendy meg fran garciak vedekeznek ellene..
Ja a bayernes gyerek is erdekes akit Remy emlitett, ugyanazok a statok megsincs ballon doro kozeleben pedig a kupakat o is hozta...
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2025. május 16., péntek 11:13
Tökéletes példája annak, hogy miért nem jó mindig csak a statisztikára hagyatkozni.lestat írta: Ja a bayernes gyerek is erdekes akit Remy emlitett, ugyanazok a statok megsincs ballon doro kozeleben pedig a kupakat o is hozta...
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 11:13
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. május 16., péntek 11:11
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 16., péntek 11:10
en is leirtam hogy ugyes gyerek. azt irtam hogy nem top tamado, es a media altal ugy van kezelve. nem fergeztem es patkanyoztam egyszer se a "bohoc" kifejezest hasznaltam, ami sokkal talalobb es kevesbe serto. a legdurvabb kommentem a clasico heveben volt annyit irtam a 8. fetrengese utan hogy apritsak fel tuzifanak, ha fetreng akkor fajjon...Torgelle94 írta:Dehát ez sem igaz, nézz csak vissza pár hozzászólást..pl 1madridistaRemy írta:
Barmennyire is ugyes gyerek. Ezt alairja mindenki. A PR gepezet megint krealt egy karaktert, aki a futball megmentoje lett.![]()
PR, marketing, fizetett propagandisták...komolyan nem szoktátok még meg? Magyarországon, 2025-ben..idegesítheted rajta magad, de minek?![]()
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 16., péntek 11:09
Nyilván nincs közelében Messinek, soha nem is lesz. Olise nem jó példa, nem elégíti ki a közvélemény korfétisét. Sancho szerintem jobb példa, 18-19 évesen 76 GA-t jegyzett 82 meccsen. Brutális volt, de jóval visszafogottabb hype-pal.lestat írta: Kozelebeben sincs messinek, messitol rettegtem alig vartam hogy valaki agyonrugja a kis torpet, ez a gyerek csak irritaciot vallt ki a pofaja miatt, de a jateka miatt nem izgulok, jo kis robben fele stilusa van.
Tudom amint osszekapja perez a vedelmet es nem ilyen mendy meg fran garciak vedekeznek ellene..
Ja a bayernes gyerek is erdekes akit Remy emlitett, ugyanazok a statok megsincs ballon doro kozeleben pedig a kupakat o is hozta...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 16., péntek 11:08
De hat hatekony.1madridista írta:attol meg mert valaki ugyes 17 evesen es van egy csomo szep megmozdulasa nem lesz top focista, ha nem hatekony.
elfogadom, hogy szepen jatszik, elfogadom, hogy nagyon tehetseges, es ha nem jon semmi kozbe akkor a vilag egyik legjobb tamadoja lehet, de meg eleg messze van ettol.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 16., péntek 11:08
Hiába vagy jó, ha elcseszel 4 ziccert és kiesik a csapatod.TakiLaci2023 írta:Szerintem nem ugyanazt a meccset néztüklestat írta: Bar most is szepen besult az inter ellen a nagy clutch player.
Nem mi emeltük Yamalt erre a szintre, hogy ő az új Messiás, Messi második eljövetele, akit megérintett a szentmindenségcsodája, Lionel kiskorában.Lovagolja akkor a szavakonKi a clutch player akkor? Mondd mar meg, melyik altalad clutch playernek velt jatekos az, amelyik MINDEN meccset eldont es soha nem hibazik.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem