Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Real Madrid vs. Barcelona
az a kemény amúgy, hogy játékban, futballtudásban már most több és jobb, mint rafi, aki valszeg az aranylabdát kapja.
kérdés mindig ugye, hogy mik a kritériumok, minden évben változnak....
médiával, twitteres bolondokkal meg felesleges foglalkozni, mindig is keresik az új hypeot, a kovetkezo pelét, ronaldot, messit, akiből aztán meg lehet élni.....
most épp gyamal a soros
kérdés mindig ugye, hogy mik a kritériumok, minden évben változnak....
médiával, twitteres bolondokkal meg felesleges foglalkozni, mindig is keresik az új hypeot, a kovetkezo pelét, ronaldot, messit, akiből aztán meg lehet élni.....
most épp gyamal a soros
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Atletico elleni meccsen 2-2nel gyoztes gol a hosszabbitasba, ellenunk egyenlites, vagy az eb elodontobe egyeblito gol a ftanciak ellen vagy a dontobe assist. Van azert sajnos a neve mellett mar most nem egy fontos golgolpassz.lestat írta: Nalam a clutch ott kezdodik ahol van legalabb egy olyan produkcioja az elmult fel evben ahol hatara vette a csapatot es nyertek. De jobb esetben tobb meccs.
Hat akkor ebben nem ertunk egyet.1madridista írta: Salah, Griezmann, Dembele, Saka, Foden
szerintem jobbak, es tobb jo szezon van mogottuk yamalnak ez az elso jo szezonja...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nyilvan tobb, mert idosebbek, de ezt nem igy kell nezni. Top a gyerek, de hogy ez eleg egy aranylabdara, na azzal lehet vitatkozni.1madridista írta:Salah, Griezmann, Dembele, Saka, FodenA mai felhozatalt tekintve nem top mar most?
Jobbszelso a gyerek, mondjatok mar nala mondjuk 5 jobbat.
Mert ha nem top akkor konnyen fog menni.
szerintem jobbak, es tobb jo szezon van mogottuk yamalnak ez az elso jo szezonja...
Foden es Griez.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Mond hogy csak trollkodsz1madridista írta:Salah, Griezmann, Dembele, Saka, FodenA mai felhozatalt tekintve nem top mar most?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Salah, Griezmann, Dembele, Saka, FodenA mai felhozatalt tekintve nem top mar most?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
De R24, Mindenki elismeri, aki nem, az hulye nyilvan.
Mindegy isten aldja a sracot remeljuk sokaig szepiti a focit mert kellenek az ilyen jatekosok csak ne ellenunk ficankoljon. Peace.
Mindegy isten aldja a sracot remeljuk sokaig szepiti a focit mert kellenek az ilyen jatekosok csak ne ellenunk ficankoljon. Peace.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A foci tulmutat a statokon. Felolem aztan homokba dughatjatok a fejeteket, meg hasonlithatjatok akarkihez, meg felhuzhatjatok magatokat a fizetett Romano bejegyzeseken.lestat írta: Kozelebeben sincs messinek, messitol rettegtem alig vartam hogy valaki agyonrugja a kis torpet, ez a gyerek csak irritaciot vallt ki a pofaja miatt, de a jateka miatt nem izgulok, jo kis robben fele stilusa van.
Tudom amint osszekapja perez a vedelmet es nem ilyen mendy meg fran garciak vedekeznek ellene..
Ja a bayernes gyerek is erdekes akit Remy emlitett, ugyanazok a statok megsincs ballon doro kozeleben pedig a kupakat o is hozta...
Ahogy irtam a ti luxusotok ez. De folyamat itt pöprgni ezen, bantja a szememet.
De a tenyeket kar tagadni, a vilagon minden csapatba beferne fix kezdokent, es nem sok ilyen jatekos van jelenleg. Raadasul sajnos tenyleg vannak olyan megoldasai, tegnap is voltak, amelyek extrak.
Hanyingerem van a Barcatol, meg Yamaltol is, de aki kiemelkedik, azt el szoktam ismerni, meg ha nem is irok rola. Kivanok neki kiegest 20 eves korara bytheway

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Tökéletes példája annak, hogy miért nem jó mindig csak a statisztikára hagyatkozni.lestat írta: Ja a bayernes gyerek is erdekes akit Remy emlitett, ugyanazok a statok megsincs ballon doro kozeleben pedig a kupakat o is hozta...
- lestat
Nalam a clutch ott kezdodik ahol van legalabb egy olyan produkcioja az elmult fel evben ahol hatara vette a csapatot es nyertek. De jobb esetben tobb meccs. Igy bizonyitja meccsrol meccsre hogy lehet ra szamitani a szarban is. CR vagy Benzema 22-ben. De Messit is mondhatjuk 2015 elott.
De voltak honapok amikor golt sem lott ez a srac iden.
En csak azt mondom nagyok a szavak korulotte, clutch, aranylabda uj messi.
De voltak honapok amikor golt sem lott ez a srac iden.
En csak azt mondom nagyok a szavak korulotte, clutch, aranylabda uj messi.

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én azt nem értem, hogy miért fogalkoztok vele?
Ha egy Real fórumon ennyit pörögtök ratjta, ne csoldálkozzatok, hogy a barca szimpatizánsok istenítik.
Ha egy Real fórumon ennyit pörögtök ratjta, ne csoldálkozzatok, hogy a barca szimpatizánsok istenítik.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
en is leirtam hogy ugyes gyerek. azt irtam hogy nem top tamado, es a media altal ugy van kezelve. nem fergeztem es patkanyoztam egyszer se a "bohoc" kifejezest hasznaltam, ami sokkal talalobb es kevesbe serto. a legdurvabb kommentem a clasico heveben volt annyit irtam a 8. fetrengese utan hogy apritsak fel tuzifanak, ha fetreng akkor fajjon...Torgelle94 írta:Dehát ez sem igaz, nézz csak vissza pár hozzászólást..pl 1madridistaRemy írta:
Barmennyire is ugyes gyerek. Ezt alairja mindenki. A PR gepezet megint krealt egy karaktert, aki a futball megmentoje lett.![]()
PR, marketing, fizetett propagandisták...komolyan nem szoktátok még meg? Magyarországon, 2025-ben..idegesítheted rajta magad, de minek?![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Nyilván nincs közelében Messinek, soha nem is lesz. Olise nem jó példa, nem elégíti ki a közvélemény korfétisét. Sancho szerintem jobb példa, 18-19 évesen 76 GA-t jegyzett 82 meccsen. Brutális volt, de jóval visszafogottabb hype-pal.lestat írta: Kozelebeben sincs messinek, messitol rettegtem alig vartam hogy valaki agyonrugja a kis torpet, ez a gyerek csak irritaciot vallt ki a pofaja miatt, de a jateka miatt nem izgulok, jo kis robben fele stilusa van.
Tudom amint osszekapja perez a vedelmet es nem ilyen mendy meg fran garciak vedekeznek ellene..
Ja a bayernes gyerek is erdekes akit Remy emlitett, ugyanazok a statok megsincs ballon doro kozeleben pedig a kupakat o is hozta...
De hat hatekony.1madridista írta:attol meg mert valaki ugyes 17 evesen es van egy csomo szep megmozdulasa nem lesz top focista, ha nem hatekony.
elfogadom, hogy szepen jatszik, elfogadom, hogy nagyon tehetseges, es ha nem jon semmi kozbe akkor a vilag egyik legjobb tamadoja lehet, de meg eleg messze van ettol.

Hiába vagy jó, ha elcseszel 4 ziccert és kiesik a csapatod.TakiLaci2023 írta:Szerintem nem ugyanazt a meccset néztüklestat írta: Bar most is szepen besult az inter ellen a nagy clutch player.
Ez biza Yamalon is erősen elment, viszont pont az ilyenekből fog tanulni.
Bár Messi fej lehajtott sétálgatásához képest, ahogy kiestek vele az utolsó években a BLből, ahhoz képest tényleg van javulás

Nem mi emeltük Yamalt erre a szintre, hogy ő az új Messiás, Messi második eljövetele, akit megérintett a szentmindenségcsodája, Lionel kiskorában.Lovagolja akkor a szavakonKi a clutch player akkor? Mondd mar meg, melyik altalad clutch playernek velt jatekos az, amelyik MINDEN meccset eldont es soha nem hibazik.
Túl van, túl lett hypeolva és azt a lécet bizony leverte még.
Erről nem Yamal tehet és ebben az az aggasztó, hogy robog tovább a hypevonat és le se tolják, hogy nincs azon a szinten, amire szopkodják, pedig be is bizonyosodott, mintha mi se történt volna, folytatják ugyanúgy.
Messinél pontosan ugyanez volt, bármit csinált ő volt a szent tehén.
Yamalnál mikor sztárolna kell jön hogy 17 éves, mikor megvédeni valami miatt jön hogy 17 éves.
Pár éve múlva meg csak szimplán az odaképzelt glória a feje felett megvédi mindennemű kritikától.
Elképesztő játékos Yamal, de ennek nagyon csúnya vége lesz a számára, ahogy kezelik.
Bellingham 90+ban döntött el tavaly 2 Clasicot, annyit tweetelt róla Romano mint Yamalról egy nap alatt

- Galacticos
A mai felhozatalt tekintve nem top mar most?1madridista írta: attol meg mert valaki ugyes 17 evesen es van egy csomo szep megmozdulasa nem lesz top focista, ha nem hatekony.
elfogadom, hogy szepen jatszik, elfogadom, hogy nagyon tehetseges, es ha nem jon semmi kozbe akkor a vilag egyik legjobb tamadoja lehet, de meg eleg messze van ettol.
Ja vegulis mi nem estunk ki 12ben ugyhogy az aranylabdas jatekosaink meg ramos sorra hagytak ki a tiziket. Vagy akkor ok sem clutch playerek?lestat írta: De lesz meg igysem es majd nemfog mindig neki dobni a gep. Bar most is szepen besult az inter ellen a nagy clutch player....ebben is hasonlit messire.
Vagy r9 ia bukott vb dontot, blt kvazi nem nyert, zidanenak is van tobb bukott bl dontoje. Ki a clutch player a foci tortenelembe?
Es nem hozzajuk akarom hasonlitani mert egyelore nem emlitheto veluk egy lapon, szimplan csak azt nem ertem hogy attol hogy ott kihagyott 2-3 helyzetet attol meg lehet clutch player.
Egyebkent nem kedvelem, rohadtul irrital a nyelvnyujtogatasa dehat ez van, megmondta hogy amig nyer addig mindenki azt mondd amit akar. Ebbe meg sajnos valahol igaza van.
De en azon a meccsen is inkabb azt lattam hogy 17-8 evesen az egesz csapat ot keresi a szorult helyzetbe de es tole varja a megoldast aztan a meccs vegen meg a hosszabbitasba mar fix 2 de sokszor 3 ember alig tudta megallitani.
Mondjuk a most 17evesen itt tart es akkor majd mi lesz 28, evesen meg stb fele okfejteseknel azert sokan kifelejtik hogy a fejlodesi iv nem egyenes es rengeteg jatekosnak nagyon fiatalon volt a prime idoszaka.
-
mert nem azTorgelle94 írta:Persze, hogy nem az. Csak itt sokakból a mérhetetlen gyűlölet beszél és akkor írnak ilyeneket, hogy "messze nem top futballista"..J. Dee írta:
Nem akarom különösebben védeni, de ennél szerintem sokkal rosszabb hajjal, dumával stílussal lehet találkozni az utcán bárhol 17 évesek körében, pedig ők aztán csak sima tinédzserek, Yamal meg 16-17 évesen jelenleg top focista, EB győztes, spanyol bajnok, lövi a gólokat pl. a Realnak, mellé nyilván már euromilliomos. Ezt egy kamasznak fejben bírni bőven nagy teher, ehhez mérten én nem annyira érzem bicskanyitogatónak, amit tol.![]()
attol meg mert valaki ugyes 17 evesen es van egy csomo szep megmozdulasa nem lesz top focista, ha nem hatekony.
majd nezzuk meg 5 ev mulva hol lesz. lehet hogy tobbszoros aranylabdas lesz meg az is lehet hogy az inter miamiban vagy a la galaxyban (se) fog jatszani.
arrol nem is beszelve ha megkapja iden az aranylabdat ugy h tavalyi clutch vininek nem adtak oda mert "nem tud viselkedni"...
egy szo mint szaz ugyes gyerek, es vilag legjobbja is lehet belole de egyelore nagyobb a hype mint a teljesimeny szerintem...
- lestat
Kozelebeben sincs messinek, messitol rettegtem alig vartam hogy valaki agyonrugja a kis torpet, ez a gyerek csak irritaciot vallt ki a pofaja miatt, de a jateka miatt nem izgulok, jo kis robben fele stilusa van.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
Én ezt értem, persze, de akkor kezeljük már magunkat is. Foglalkozzon már magával az a kedves kommentelő is aki zsigerből, puszta gyűlöletből ír. Férgez, patkányoz stb... De ez egy messzemenő téma és akinek nem inge..dortev írta:A „nem szint” és hasonló jelzőket azért elég sok remek játékos megkapja itt, Barcától függetlenül is, főleg ha nem topcsapatban nyomják. Amúgy szerintem érthető sokak frusztrációja. Végre eltakarodott Messi, az ember azt várja, hogy egy ideig nyugi lesz, Barca is válságban, erre pár évre rá előhúznak a kalapból egy újabb jobbszélsőt, akinek úgy tűnik, hogy szintén komoly jövője van. Erre jön még rá a túlméretezett hype, amilyet Cristiano a legjobb szezonjaiban sem kapott, a nagyképű nyilatkozatok, a góljai a csapat ellen, a kötelező good boy™ marketing, a páváskodás pedig akkor is irritáló, ha nem a plebs csinálja, ami amúgy ezen a szinten közel sem általános a korosztályában, Yamal kirívó ebben. Ez azért egy elég erős recept a gyűlöletre és a tagadásra.Torgelle94 írta: Persze, hogy nem az. Csak itt sokakból a mérhetetlen gyűlölet beszél és akkor írnak ilyeneket, hogy "messze nem top futballista"..![]()
Ezt nem vitatom, tenyleg patika jatekos, abszolut megteremti a kulonbseget, naggya valhat par even belul. Agilitassal meg kepessegekkel nincs baj. Vhol ertheto is hogy elszallt, ami megy korulotte, ennyi idosen kicsit mas a vilaglatasa az embernek. Ettol fuggetlenul sztem indokolatlan a felhajtas korulotte, jo jatekos de sokat nem bizonyitott meg. A kieges viszont valos lehet, ez semmikepp nem normalis dolog, hogy 17 evesen mar tobb mint 120 “felnott” meccs van a lababan.Realista24 írta:
Ha 17 eves koratol 28 eves koraig hozza azt, amit iden hozott, akkor szep karrierje lesz.
Amugy leragadhattok a golok szamanal, de osszessegeben egy nagyon technikas, jo latassal es sok parades megoldassal rendelkezo jatekos, aki clutch player sok meccsen.
A stilusa, haja, dumaja mar mas kerdes, de mint focista, udito latvany a mai droidok kozott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2025. május 16., péntek 11:03-kor.