Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 16., péntek 11:28

az a kemény amúgy, hogy játékban, futballtudásban már most több és jobb, mint rafi, aki valszeg az aranylabdát kapja.
kérdés mindig ugye, hogy mik a kritériumok, minden évben változnak....

médiával, twitteres bolondokkal meg felesleges foglalkozni, mindig is keresik az új hypeot, a kovetkezo pelét, ronaldot, messit, akiből aztán meg lehet élni.....
most épp gyamal a soros
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 16., péntek 11:25

lestat írta: Nalam a clutch ott kezdodik ahol van legalabb egy olyan produkcioja az elmult fel evben ahol hatara vette a csapatot es nyertek. De jobb esetben tobb meccs.
Atletico elleni meccsen 2-2nel gyoztes gol a hosszabbitasba, ellenunk egyenlites, vagy az eb elodontobe egyeblito gol a ftanciak ellen vagy a dontobe assist. Van azert sajnos a neve mellett mar most nem egy fontos golgolpassz.
1madridista írta: Salah, Griezmann, Dembele, Saka, Foden

szerintem jobbak, es tobb jo szezon van mogottuk yamalnak ez az elso jo szezonja...
Hat akkor ebben nem ertunk egyet.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 16., péntek 11:24

1madridista írta:
A mai felhozatalt tekintve nem top mar most?
Jobbszelso a gyerek, mondjatok mar nala mondjuk 5 jobbat.
Mert ha nem top akkor konnyen fog menni.
Salah, Griezmann, Dembele, Saka, Foden

szerintem jobbak, es tobb jo szezon van mogottuk yamalnak ez az elso jo szezonja...
Nyilvan tobb, mert idosebbek, de ezt nem igy kell nezni. Top a gyerek, de hogy ez eleg egy aranylabdara, na azzal lehet vitatkozni.

Foden es Griez. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

TakiLaci2023
Kedvenc játékosaid: Messi
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2025. május 16., péntek 11:22

1madridista írta:

Mond hogy csak trollkodsz

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 16., péntek 11:20

grizmann :lol:
foden :lol:
thereisonly1ronaldo

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 16., péntek 11:19

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 11:15

De R24, Mindenki elismeri, aki nem, az hulye nyilvan.

Mindegy isten aldja a sracot remeljuk sokaig szepiti a focit mert kellenek az ilyen jatekosok csak ne ellenunk ficankoljon. Peace. :D
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 16., péntek 11:13

lestat írta: Kozelebeben sincs messinek, messitol rettegtem alig vartam hogy valaki agyonrugja a kis torpet, ez a gyerek csak irritaciot vallt ki a pofaja miatt, de a jateka miatt nem izgulok, jo kis robben fele stilusa van.
Tudom amint osszekapja perez a vedelmet es nem ilyen mendy meg fran garciak vedekeznek ellene..

Ja a bayernes gyerek is erdekes akit Remy emlitett, ugyanazok a statok megsincs ballon doro kozeleben pedig a kupakat o is hozta...
A foci tulmutat a statokon. Felolem aztan homokba dughatjatok a fejeteket, meg hasonlithatjatok akarkihez, meg felhuzhatjatok magatokat a fizetett Romano bejegyzeseken.
Ahogy irtam a ti luxusotok ez. De folyamat itt pöprgni ezen, bantja a szememet.

De a tenyeket kar tagadni, a vilagon minden csapatba beferne fix kezdokent, es nem sok ilyen jatekos van jelenleg. Raadasul sajnos tenyleg vannak olyan megoldasai, tegnap is voltak, amelyek extrak.

Hanyingerem van a Barcatol, meg Yamaltol is, de aki kiemelkedik, azt el szoktam ismerni, meg ha nem is irok rola. Kivanok neki kiegest 20 eves korara bytheway :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TakiLaci2023
Kedvenc játékosaid: Messi
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2025. május 16., péntek 11:13

lestat írta: Ja a bayernes gyerek is erdekes akit Remy emlitett, ugyanazok a statok megsincs ballon doro kozeleben pedig a kupakat o is hozta...
Tökéletes példája annak, hogy miért nem jó mindig csak a statisztikára hagyatkozni.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 11:13

Nalam a clutch ott kezdodik ahol van legalabb egy olyan produkcioja az elmult fel evben ahol hatara vette a csapatot es nyertek. De jobb esetben tobb meccs. Igy bizonyitja meccsrol meccsre hogy lehet ra szamitani a szarban is. CR vagy Benzema 22-ben. De Messit is mondhatjuk 2015 elott.
De voltak honapok amikor golt sem lott ez a srac iden.

En csak azt mondom nagyok a szavak korulotte, clutch, aranylabda uj messi. :roll:
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. május 16., péntek 11:11

Én azt nem értem, hogy miért fogalkoztok vele?
Ha egy Real fórumon ennyit pörögtök ratjta, ne csoldálkozzatok, hogy a barca szimpatizánsok istenítik.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 16., péntek 11:10

Torgelle94 írta:
Remy írta:
Barmennyire is ugyes gyerek. Ezt alairja mindenki. A PR gepezet megint krealt egy karaktert, aki a futball megmentoje lett.
Dehát ez sem igaz, nézz csak vissza pár hozzászólást..pl 1madridista :shutup:

PR, marketing, fizetett propagandisták...komolyan nem szoktátok még meg? Magyarországon, 2025-ben..idegesítheted rajta magad, de minek? :)
en is leirtam hogy ugyes gyerek. azt irtam hogy nem top tamado, es a media altal ugy van kezelve. nem fergeztem es patkanyoztam egyszer se a "bohoc" kifejezest hasznaltam, ami sokkal talalobb es kevesbe serto. a legdurvabb kommentem a clasico heveben volt annyit irtam a 8. fetrengese utan hogy apritsak fel tuzifanak, ha fetreng akkor fajjon...

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 16., péntek 11:09

lestat írta: Kozelebeben sincs messinek, messitol rettegtem alig vartam hogy valaki agyonrugja a kis torpet, ez a gyerek csak irritaciot vallt ki a pofaja miatt, de a jateka miatt nem izgulok, jo kis robben fele stilusa van.
Tudom amint osszekapja perez a vedelmet es nem ilyen mendy meg fran garciak vedekeznek ellene..

Ja a bayernes gyerek is erdekes akit Remy emlitett, ugyanazok a statok megsincs ballon doro kozeleben pedig a kupakat o is hozta...
Nyilván nincs közelében Messinek, soha nem is lesz. Olise nem jó példa, nem elégíti ki a közvélemény korfétisét. Sancho szerintem jobb példa, 18-19 évesen 76 GA-t jegyzett 82 meccsen. Brutális volt, de jóval visszafogottabb hype-pal.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 16., péntek 11:08

1madridista írta:attol meg mert valaki ugyes 17 evesen es van egy csomo szep megmozdulasa nem lesz top focista, ha nem hatekony.
elfogadom, hogy szepen jatszik, elfogadom, hogy nagyon tehetseges, es ha nem jon semmi kozbe akkor a vilag egyik legjobb tamadoja lehet, de meg eleg messze van ettol.
De hat hatekony. :D oke sok golja nincs, de kiosztott 13 golpasszt amivel messze a legeredmenyesebb a ligaban.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 16., péntek 11:08

TakiLaci2023 írta:
lestat írta: Bar most is szepen besult az inter ellen a nagy clutch player.
Szerintem nem ugyanazt a meccset néztük
Hiába vagy jó, ha elcseszel 4 ziccert és kiesik a csapatod.
Ez biza Yamalon is erősen elment, viszont pont az ilyenekből fog tanulni.
Bár Messi fej lehajtott sétálgatásához képest, ahogy kiestek vele az utolsó években a BLből, ahhoz képest tényleg van javulás :mrgreen:
Lovagolja akkor a szavakon :lol: Ki a clutch player akkor? Mondd mar meg, melyik altalad clutch playernek velt jatekos az, amelyik MINDEN meccset eldont es soha nem hibazik.
Nem mi emeltük Yamalt erre a szintre, hogy ő az új Messiás, Messi második eljövetele, akit megérintett a szentmindenségcsodája, Lionel kiskorában.

Túl van, túl lett hypeolva és azt a lécet bizony leverte még.
Erről nem Yamal tehet és ebben az az aggasztó, hogy robog tovább a hypevonat és le se tolják, hogy nincs azon a szinten, amire szopkodják, pedig be is bizonyosodott, mintha mi se történt volna, folytatják ugyanúgy.
Messinél pontosan ugyanez volt, bármit csinált ő volt a szent tehén.

Yamalnál mikor sztárolna kell jön hogy 17 éves, mikor megvédeni valami miatt jön hogy 17 éves.

Pár éve múlva meg csak szimplán az odaképzelt glória a feje felett megvédi mindennemű kritikától.

Elképesztő játékos Yamal, de ennek nagyon csúnya vége lesz a számára, ahogy kezelik.

Bellingham 90+ban döntött el tavaly 2 Clasicot, annyit tweetelt róla Romano mint Yamalról egy nap alatt :kalapos:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 16., péntek 11:06

1madridista írta: attol meg mert valaki ugyes 17 evesen es van egy csomo szep megmozdulasa nem lesz top focista, ha nem hatekony.
elfogadom, hogy szepen jatszik, elfogadom, hogy nagyon tehetseges, es ha nem jon semmi kozbe akkor a vilag egyik legjobb tamadoja lehet, de meg eleg messze van ettol.
lestat írta: De lesz meg igysem es majd nemfog mindig neki dobni a gep. Bar most is szepen besult az inter ellen a nagy clutch player....ebben is hasonlit messire.
Ja vegulis mi nem estunk ki 12ben ugyhogy az aranylabdas jatekosaink meg ramos sorra hagytak ki a tiziket. Vagy akkor ok sem clutch playerek?
Vagy r9 ia bukott vb dontot, blt kvazi nem nyert, zidanenak is van tobb bukott bl dontoje. Ki a clutch player a foci tortenelembe?
Es nem hozzajuk akarom hasonlitani mert egyelore nem emlitheto veluk egy lapon, szimplan csak azt nem ertem hogy attol hogy ott kihagyott 2-3 helyzetet attol meg lehet clutch player.
Egyebkent nem kedvelem, rohadtul irrital a nyelvnyujtogatasa dehat ez van, megmondta hogy amig nyer addig mindenki azt mondd amit akar. Ebbe meg sajnos valahol igaza van.
De en azon a meccsen is inkabb azt lattam hogy 17-8 evesen az egesz csapat ot keresi a szorult helyzetbe de es tole varja a megoldast aztan a meccs vegen meg a hosszabbitasba mar fix 2 de sokszor 3 ember alig tudta megallitani.
Mondjuk a most 17evesen itt tart es akkor majd mi lesz 28, evesen meg stb fele okfejteseknel azert sokan kifelejtik hogy a fejlodesi iv nem egyenes es rengeteg jatekosnak nagyon fiatalon volt a prime idoszaka.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 16., péntek 11:04

Torgelle94 írta:
J. Dee írta:

Nem akarom különösebben védeni, de ennél szerintem sokkal rosszabb hajjal, dumával stílussal lehet találkozni az utcán bárhol 17 évesek körében, pedig ők aztán csak sima tinédzserek, Yamal meg 16-17 évesen jelenleg top focista, EB győztes, spanyol bajnok, lövi a gólokat pl. a Realnak, mellé nyilván már euromilliomos. Ezt egy kamasznak fejben bírni bőven nagy teher, ehhez mérten én nem annyira érzem bicskanyitogatónak, amit tol.
Persze, hogy nem az. Csak itt sokakból a mérhetetlen gyűlölet beszél és akkor írnak ilyeneket, hogy "messze nem top futballista".. :lol:
mert nem az

attol meg mert valaki ugyes 17 evesen es van egy csomo szep megmozdulasa nem lesz top focista, ha nem hatekony.

majd nezzuk meg 5 ev mulva hol lesz. lehet hogy tobbszoros aranylabdas lesz meg az is lehet hogy az inter miamiban vagy a la galaxyban (se) fog jatszani.

arrol nem is beszelve ha megkapja iden az aranylabdat ugy h tavalyi clutch vininek nem adtak oda mert "nem tud viselkedni"...

egy szo mint szaz ugyes gyerek, es vilag legjobbja is lehet belole de egyelore nagyobb a hype mint a teljesimeny szerintem...

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 11:02

Kozelebeben sincs messinek, messitol rettegtem alig vartam hogy valaki agyonrugja a kis torpet, ez a gyerek csak irritaciot vallt ki a pofaja miatt, de a jateka miatt nem izgulok, jo kis robben fele stilusa van.

Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Torgelle94

HozzászólásSzerző: Torgelle94 » 2025. május 16., péntek 11:02

dortev írta:
Torgelle94 írta: Persze, hogy nem az. Csak itt sokakból a mérhetetlen gyűlölet beszél és akkor írnak ilyeneket, hogy "messze nem top futballista".. :lol:
A „nem szint” és hasonló jelzőket azért elég sok remek játékos megkapja itt, Barcától függetlenül is, főleg ha nem topcsapatban nyomják. Amúgy szerintem érthető sokak frusztrációja. Végre eltakarodott Messi, az ember azt várja, hogy egy ideig nyugi lesz, Barca is válságban, erre pár évre rá előhúznak a kalapból egy újabb jobbszélsőt, akinek úgy tűnik, hogy szintén komoly jövője van. Erre jön még rá a túlméretezett hype, amilyet Cristiano a legjobb szezonjaiban sem kapott, a nagyképű nyilatkozatok, a góljai a csapat ellen, a kötelező good boy™ marketing, a páváskodás pedig akkor is irritáló, ha nem a plebs csinálja, ami amúgy ezen a szinten közel sem általános a korosztályában, Yamal kirívó ebben. Ez azért egy elég erős recept a gyűlöletre és a tagadásra.
Én ezt értem, persze, de akkor kezeljük már magunkat is. Foglalkozzon már magával az a kedves kommentelő is aki zsigerből, puszta gyűlöletből ír. Férgez, patkányoz stb... De ez egy messzemenő téma és akinek nem inge..

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 16., péntek 11:02

Realista24 írta:
Ha 17 eves koratol 28 eves koraig hozza azt, amit iden hozott, akkor szep karrierje lesz.

Amugy leragadhattok a golok szamanal, de osszessegeben egy nagyon technikas, jo latassal es sok parades megoldassal rendelkezo jatekos, aki clutch player sok meccsen.

A stilusa, haja, dumaja mar mas kerdes, de mint focista, udito latvany a mai droidok kozott.
Ezt nem vitatom, tenyleg patika jatekos, abszolut megteremti a kulonbseget, naggya valhat par even belul. Agilitassal meg kepessegekkel nincs baj. Vhol ertheto is hogy elszallt, ami megy korulotte, ennyi idosen kicsit mas a vilaglatasa az embernek. Ettol fuggetlenul sztem indokolatlan a felhajtas korulotte, jo jatekos de sokat nem bizonyitott meg. A kieges viszont valos lehet, ez semmikepp nem normalis dolog, hogy 17 evesen mar tobb mint 120 “felnott” meccs van a lababan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2025. május 16., péntek 11:03-kor.

Vissza: