Lovagolja akkor a szavakonlestat írta:tesoban benne maradt vagy 4 gol. Plusz, tovabbmentek? nem. Clutch player.TakiLaci2023 írta:
Szerintem nem ugyanazt a meccset néztük

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 16., péntek 10:57
Lovagolja akkor a szavakonlestat írta:tesoban benne maradt vagy 4 gol. Plusz, tovabbmentek? nem. Clutch player.TakiLaci2023 írta:
Szerintem nem ugyanazt a meccset néztük
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 16., péntek 10:56
A „nem szint” és hasonló jelzőket azért elég sok remek játékos megkapja itt, Barcától függetlenül is, főleg ha nem topcsapatban nyomják. Amúgy szerintem érthető sokak frusztrációja. Végre eltakarodott Messi, az ember azt várja, hogy egy ideig nyugi lesz, Barca is válságban, erre pár évre rá előhúznak a kalapból egy újabb jobbszélsőt, akinek úgy tűnik, hogy szintén komoly jövője van. Erre jön még rá a túlméretezett hype, amilyet Cristiano a legjobb szezonjaiban sem kapott, a nagyképű nyilatkozatok, a góljai a csapat ellen, a kötelező good boy™ marketing, a páváskodás pedig akkor is irritáló, ha nem a plebs csinálja, ami amúgy ezen a szinten közel sem általános a korosztályában, Yamal kirívó ebben. Ez azért egy elég erős recept a gyűlöletre és a tagadásra.Torgelle94 írta: Persze, hogy nem az. Csak itt sokakból a mérhetetlen gyűlölet beszél és akkor írnak ilyeneket, hogy "messze nem top futballista"..![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 10:53
tesoban benne maradt vagy 4 gol. Plusz, tovabbmentek? nem. Clutch player.TakiLaci2023 írta:Szerintem nem ugyanazt a meccset néztüklestat írta: Bar most is szepen besult az inter ellen a nagy clutch player.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 16., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2025. május 16., péntek 10:51
Szerintem nem ugyanazt a meccset néztüklestat írta: Bar most is szepen besult az inter ellen a nagy clutch player.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 10:46
HozzászólásSzerző: Torgelle94 » 2025. május 16., péntek 10:33
Persze, hogy nem az. Csak itt sokakból a mérhetetlen gyűlölet beszél és akkor írnak ilyeneket, hogy "messze nem top futballista"..J. Dee írta:Nem akarom különösebben védeni, de ennél szerintem sokkal rosszabb hajjal, dumával stílussal lehet találkozni az utcán bárhol 17 évesek körében, pedig ők aztán csak sima tinédzserek, Yamal meg 16-17 évesen jelenleg top focista, EB győztes, spanyol bajnok, lövi a gólokat pl. a Realnak, mellé nyilván már euromilliomos. Ezt egy kamasznak fejben bírni bőven nagy teher, ehhez mérten én nem annyira érzem bicskanyitogatónak, amit tol.Realista24 írta:
A stilusa, haja, dumaja mar mas kerdes, de mint focista, udito latvany a mai droidok kozott.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. május 16., péntek 10:32
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. május 16., péntek 10:23
Nem akarom különösebben védeni, de ennél szerintem sokkal rosszabb hajjal, dumával stílussal lehet találkozni az utcán bárhol 17 évesek körében, pedig ők aztán csak sima tinédzserek, Yamal meg 16-17 évesen jelenleg top focista, EB győztes, spanyol bajnok, lövi a gólokat pl. a Realnak, mellé nyilván már euromilliomos. Ezt egy kamasznak fejben bírni bőven nagy teher, ehhez mérten én nem annyira érzem bicskanyitogatónak, amit tol.Realista24 írta:
A stilusa, haja, dumaja mar mas kerdes, de mint focista, udito latvany a mai droidok kozott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 16., péntek 10:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 16., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 16., péntek 9:20
Ha 17 eves koratol 28 eves koraig hozza azt, amit iden hozott, akkor szep karrierje lesz.Sierra írta:Eeees ez fog menni vagy 10 evig.Remy írta: Fabrizio
Lamine Yamal. Again and again. What an insane goal vs Espanyol.
Ez valami felelmetes. Again and again. 8. bajnoki golja.
![]()
aztan 28 eves korara kieg es megy levezetni az Inter Miamiba Messi Suarez meg Jessica Alba melle akik meg 50 evesen is ott fognak haknizni
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 16., péntek 9:05
Eeees ez fog menni vagy 10 evig.Remy írta: Fabrizio
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 16., péntek 8:49
hat ha azt nezzuk hogy nekunk is szep golt lott aztan most megint egy nem csunya gol akkor valid...Remy írta: Fabrizio
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 16., péntek 8:23
Espanyol turned on their sprinklers to prevent their rivals and Champions Barcelona from celebrating their league winrealmadrid95 írta:Hansi Flick arra kérte a játékosokat, hogy ne ünnepeljenek az Espanyol pályáján.javier88 írta: Jó kis bajnoki ünneplés, annyit láttam, hogy repült valamelyik espanyolos gyerek a hármas sípszó után![]()
Csak Lamine Yamal hajtotta végre az utasításait. A csapat többi tagja a lefújás után folytatta az ünneplést.
Talan meg mentheto.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 16., péntek 8:02
Hansi Flick arra kérte a játékosokat, hogy ne ünnepeljenek az Espanyol pályáján.javier88 írta: Jó kis bajnoki ünneplés, annyit láttam, hogy repült valamelyik espanyolos gyerek a hármas sípszó után![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 16., péntek 7:59
a szar szezont futo vinyonak laligaban meg osszessegeben is tobb golja volt mint ennek a bohocnak iden... nagyon elszallt magatol, es rendben lenne az hogy 17 evesen egyaltalan nem hatekony, mert jol mozog, es ugyes, csak akkor ne viselkedjen mar ugy mintha top tamado lenne mert meg messze nem az es ha igy folytatja nem is lesz...NemMoby írta: Amíg nyerem, a meccseket, addig senki nem mondhat nekem semmit" – Yamal borzasztó lövőszázalékkal és megingathatatlan magabiztossággal hajszolja a rekordokat.
Jól van, ennek sincs több esze, mint Vininek.Mekkora egy hólyag már ilyen fiatalon
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 16., péntek 7:48
Nem Camardara gondolsz, aki meccsenkent kozel 6 golt lott?Manuel0219 írta:Volt valami Milanos gyerek is aki több szász gólt szerzett és egyszer egy életben, ha van ilyen tehetségnek lett kikiáltva, ő már játszik a nagy csapatban vagy a tipikus Bojan utat járta be ?realbeckham írta:ANOTHER PHENOMENAL TALENT IS COMING
Remember the name: Fode Diallo.
A 13-year-old Spaniard with Guinean rootstearing it up for Barça’s Infantil B team
— 97 goals in just 30 games
.
That’s more than Lamine Yamal, Ansu Fati, Take Kubo, and Toni Fernández at his age.
At La Masia, they say he’s different.
A generational talent with an unlimited future.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. május 16., péntek 7:47
Bummmm@Romano
Lamine Yamal already has the same number of La Liga trophies as Cristiano Ronaldo, TWO titles.
HozzászólásSzerző: Manuel0219 » 2025. május 16., péntek 7:08
Volt valami Milanos gyerek is aki több szász gólt szerzett és egyszer egy életben, ha van ilyen tehetségnek lett kikiáltva, ő már játszik a nagy csapatban vagy a tipikus Bojan utat járta be ?realbeckham írta:ANOTHER PHENOMENAL TALENT IS COMING
Remember the name: Fode Diallo.
A 13-year-old Spaniard with Guinean rootstearing it up for Barça’s Infantil B team
— 97 goals in just 30 games
.
That’s more than Lamine Yamal, Ansu Fati, Take Kubo, and Toni Fernández at his age.
At La Masia, they say he’s different.
A generational talent with an unlimited future.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem