mert nem azTorgelle94 írta:Persze, hogy nem az. Csak itt sokakból a mérhetetlen gyűlölet beszél és akkor írnak ilyeneket, hogy "messze nem top futballista"..J. Dee írta:
Nem akarom különösebben védeni, de ennél szerintem sokkal rosszabb hajjal, dumával stílussal lehet találkozni az utcán bárhol 17 évesek körében, pedig ők aztán csak sima tinédzserek, Yamal meg 16-17 évesen jelenleg top focista, EB győztes, spanyol bajnok, lövi a gólokat pl. a Realnak, mellé nyilván már euromilliomos. Ezt egy kamasznak fejben bírni bőven nagy teher, ehhez mérten én nem annyira érzem bicskanyitogatónak, amit tol.![]()
attol meg mert valaki ugyes 17 evesen es van egy csomo szep megmozdulasa nem lesz top focista, ha nem hatekony.
elfogadom, hogy szepen jatszik, elfogadom, hogy nagyon tehetseges, es ha nem jon semmi kozbe akkor a vilag egyik legjobb tamadoja lehet, de meg eleg messze van ettol.
majd nezzuk meg 5 ev mulva hol lesz. lehet hogy tobbszoros aranylabdas lesz meg az is lehet hogy az inter miamiban vagy a la galaxyban (se) fog jatszani.
arrol nem is beszelve ha megkapja iden az aranylabdat ugy h tavalyi clutch vininek nem adtak oda mert "nem tud viselkedni"...
egy szo mint szaz ugyes gyerek, es vilag legjobbja is lehet belole de egyelore nagyobb a hype mint a teljesimeny szerintem...