Ja nem ugy ertem hogy ezmiatt ne jatszhatna itt csak regen volt ilyen cikk hogy Pereznek az image is fontos es hogy csak jokepu labdarugokat vasarol.bluebike írta: Mennyi jóképű legény lehet a profilok mögött! Kicsit túltoljátok srácok!![]()

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 18:36
Ja nem ugy ertem hogy ezmiatt ne jatszhatna itt csak regen volt ilyen cikk hogy Pereznek az image is fontos es hogy csak jokepu labdarugokat vasarol.bluebike írta: Mennyi jóképű legény lehet a profilok mögött! Kicsit túltoljátok srácok!![]()
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 16., péntek 18:33
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 18:24
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 16., péntek 18:23
Egy hétvége alatt rendbehozzák Karlovy Varyban, Lipcsétől nincs is messzelestat írta:Most rakerestem a csavora, igy mar tobb ertelme van a kommentednek, hat mi az az orr?Anthony írta:
Na akkor Vallejo nyugodtan távozhat![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 16., péntek 18:19
Most rakerestem a csavora, igy mar tobb ertelme van a kommentednek, hat mi az az orr?Anthony írta:Na akkor Vallejo nyugodtan távozhatPad'em írta:
CONFIRMED: Angelo Stiller is one of the midfielders Real Madrid are INTERESTED in. He would cost around €40M. @jfelixdiaz![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 16., péntek 18:07
Na akkor Vallejo nyugodtan távozhatPad'em írta:CONFIRMED: Angelo Stiller is one of the midfielders Real Madrid are INTERESTED in. He would cost around €40M. @jfelixdiazRemy írta:
Ebbol akkor lehet, hogy Stiller lesz. Bazd, addig krumpliorrozott a forum, amig tenyleg kapunk egyet.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 16., péntek 18:03
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 16., péntek 17:43
Hádde ha az?Remy írta:Ebbol akkor lehet, hogy Stiller lesz. Bazd, addig krumpliorrozott a forum, amig tenyleg kapunk egyet.ELSiete írta: Real Madrid have decided to sign a midfielder in the next 2 WEEKS!
It's the top priority, even above the signing of a LB.
It was Xabi Alonso who told Real Madrid that a midfielder is absolutely necessary. @marca![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 16., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 16., péntek 17:37
CONFIRMED: Angelo Stiller is one of the midfielders Real Madrid are INTERESTED in. He would cost around €40M. @jfelixdiazRemy írta:Ebbol akkor lehet, hogy Stiller lesz. Bazd, addig krumpliorrozott a forum, amig tenyleg kapunk egyet.ELSiete írta: Real Madrid have decided to sign a midfielder in the next 2 WEEKS!
It was Xabi Alonso who told Real Madrid that a midfielder is absolutely necessary. @marca![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 16., péntek 17:15
ujabb egylabas ficko, az igen gg.Remy írta:Ebbol akkor lehet, hogy Stiller lesz. Bazd, addig krumpliorrozott a forum, amig tenyleg kapunk egyet.ELSiete írta: Real Madrid have decided to sign a midfielder in the next 2 WEEKS!
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 16., péntek 17:11
Ebbol akkor lehet, hogy Stiller lesz. Bazd, addig krumpliorrozott a forum, amig tenyleg kapunk egyet.ELSiete írta: Real Madrid have decided to sign a midfielder in the next 2 WEEKS!
It was Xabi Alonso who told Real Madrid that a midfielder is absolutely necessary. @marca
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 16., péntek 16:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 16., péntek 14:26
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 16., péntek 14:20
kodo írta:Nekem ő úgy él a fejemben, mint egy jelenlegi Mendy csak középhátvéd kiadásban. Nem tudom mennyire lennénk vele előbbre. Bár nem sok pool meccset láttam idén, majd kijavít aki igen.Realista24 írta: Liverpool are VERY worried that what happened with Trent Alexander-Arnold could happen again with Ibrahima Konaté.
His contract ends in 2026 and he hasn’t renewed yet, and Real Madrid are interested.
@jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. május 16., péntek 14:07
Nekem ő úgy él a fejemben, mint egy jelenlegi Mendy csak középhátvéd kiadásban. Nem tudom mennyire lennénk vele előbbre. Bár nem sok pool meccset láttam idén, majd kijavít aki igen.Realista24 írta: Liverpool are VERY worried that what happened with Trent Alexander-Arnold could happen again with Ibrahima Konaté.
His contract ends in 2026 and he hasn’t renewed yet, and Real Madrid are interested.
@jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 16., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 16., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. május 16., péntek 8:26
https://www.facebook.com/watch/?v=66614 ... d5j0oLKfeGMarioCirolo írta: Par erdekesseg Pepe Alvareztol. Huijsen mar egy hete a mienk, Carreras jon es 6 evre ir ala. A klub VBig nem lesz uj igazolas, de keressuk Modric utodjat. Rodrygo es Nico Paz jovoje Xabitol fugg. Szeretne es fogja hasznalni az utanpotlast, mar beszelt Arbeloaval is. Jude valoszinuleg visszater a Dortmundban betoltott szerepkorebe.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 16., péntek 8:04
Taktika topic, jónapot!Anthony írta: Jónapot!
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem