Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Sierra

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 17., szombat 19:36

___Samy___ írta: Szerintem meg jol jonne mar egy olyan ember elore, akinek a vereben van a befejezes. Nincs a keretben ilyen stilusu ember, mint a norveg.
Én is így gondolom. Benzema távozása óta volt egy Józsink, aki alapból csereember volt és ennyi. Ennek most már 2 éve. Szerintem nagyon illene a csapatba, ha normális rendszer lenne. Befejezésben gyilkos az ember. Kicsit besavanyodott a Cityben, első szezonja nagyon erős volt, azóta lejtmenet (igaz az egész csapat), a gólok is alig jönnek ahhoz képest mit rakott le az első szezonjában.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 17., szombat 19:35

164 év alatt első major trophy a Palace-nak. :salute: Nagyon megérdemelték. Nagyon szimpatikus kis csapat lettek Glasner alatt. A nyáron elvesztették Olisét és ráhúztak egy FA kupát. Nem semmi.

googleben is jó rákeresni. szép animáció.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 19:34

Felmostak vele a padlot taktikailag.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 17., szombat 19:33

Öreg Pep. :) Lehet megint költeni 500 milliót.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 17., szombat 19:33

Szerintem meg jol jonne mar egy olyan ember elore, akinek a vereben van a befejezes. Nincs a keretben ilyen stilusu ember, mint a norveg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. május 17., szombat 19:12

Alapból elég suta az ember és a bunkerező spanyol csapatok ellen ahol nincs hely futni meg sem tudná közelíteni a jelenlegi számait, meg persze Pep soha nem tudott mit kezdeni a 9-es poszttal. A német bajnokság stílusa pedig hasonló az angolhoz. Alvarez jobb, csak ő rossz csapatba igazolt.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 17., szombat 19:08

Marky írta: Igy is rezeg a lec, hogy leuljek -e megnezni egy bajnokit, de ha ez a ketballabas tank lenne a center, akkor szerintem gondolkozni se kene.
Dortmundban egyáltalán nem volt kétballábas. Szar a rendszer amiben van, Németországban brutális volt az ember.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 17., szombat 18:50

Sierra írta: Halland vajon mikor unja meg a bohóckodást? :D Ő kéne nagyon előre, Bampé meg mehetne a szélére.
Igy is rezeg a lec, hogy leuljek -e megnezni egy bajnokit, de ha ez a ketballabas tank lenne a center, akkor szerintem gondolkozni se kene.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 17., szombat 18:36

Halland vajon mikor unja meg a bohóckodást? :D Ő kéne nagyon előre, Bampé meg mehetne a szélére.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 18:21

Totalis csod ma is Pep es Haaland is az fa kupa dontoben. Ilyen kezdovel felallni, ahol Bernardo es Kdb szur…
Haaland 5szor jatszott a Wembleyben, 0 gol, most a 11 est is atadta inkabb az egyiptominak, aki kihagyta. Pep kaparja megint a tarkojat eleg kemenyen.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 17., szombat 12:22

Man United will end the campaign without winning back-to-back league games for the first time ever in the competitions history.

Az kemeny. :|

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 16., péntek 23:21

Milyen szép kerek story lenne neki kerek 500 meccsel és 200 góllal búcsúzni....
Ahogy többen is felvetették, ha nem megy el pénzt keresni, Wrexham simán rárepülhetne. 1 évre tökéletes lenne.
13 év, 199 gól, 499 mérkőzés, 1 hihetetlen Premier League-győzelem és számtalan felejthetetlen pillanat.

Szombaton jön Jamie Vardy félezredik és egyben utolsó mérkőzése a Leicester City színeiben. A klubvezetés és a játékos közösen úgy döntött, hogy a klublegenda a szezon utolsó hazai mérkőzésén búcsúzik a csapattól, a szurkolóktól és a King Power Stadiontól. A 38. fordulóban, a Bournemouth elleni idegenbeli mérkőzésen már nem lesz kerettag, így nem lép pályára a Vitality Stadionban.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 15., csütörtök 20:53

Rodrygo helyett, annyit ő is elvédekezik, azt szaladgálna fel-le mint a mérgezett egér.... :kalapos:

Xabi egyik alapköve volt, kár volt sztem kihagyni, bár tény a helyében én is a Poolba mentem volna, szabad az út a kezdőhöz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 15., csütörtök 19:24

bluebike írta:
ferni írta:

Ennyit megért volna nekünk is jobb oldalon kavargatni.
Na nem mintha 35M az olyan kis összeg lenne, hogy nem számít, de amúgy is lesz Carvajal és TAA, minek ide Frimpong? De persze tudom, mindig az kell, aki nincs. :mrgreen:
TAA helyett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 15., csütörtök 19:18

ferni írta:
Pad'em írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce
Na nem mintha 35M az olyan kis összeg lenne, hogy nem számít, de amúgy is lesz Carvajal és TAA, minek ide Frimpong? De persze tudom, mindig az kell, aki nincs. :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. május 15., csütörtök 18:40

Mondjuk védőnek nem védő, max 5 védős rendszerben.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 15., csütörtök 18:26

Pad'em írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 15., csütörtök 17:41

RaúlCF írta: amennyiben igaz vicces ahogy szembeköpik magukat. hogy odavoltak Bradleyért aki sokkal jobb mint Trent és ugyanúgy sajátnevelés aztán hopp rögtön igazolnak elé embert.
Egyik nem zárja ki a másikat. A szurkolók lehet, hogy így vannak vele, bár szerintem leginkább sértődöttségből, mert Trent ingyen lép. Ezzel szemben meg ott van Slot, aki nem osztja ezt a szurkolói véleményt.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 15., csütörtök 16:52

amennyiben igaz vicces ahogy szembeköpik magukat. hogy odavoltak Bradleyért aki sokkal jobb mint Trent és ugyanúgy sajátnevelés aztán hopp rögtön igazolnak elé embert.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 15., csütörtök 16:50

𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: