Azzal, hogy nem volt ide való játékos sosem, nem tudok egyet érteni. Nyilván Marcelo és Roberto Carlos szintjét nem érte el sosem, de megfelelő taktikával, és a mellette lévő, kiemelkedő tudású játékosokkal, jól beilleszthető volt egy rendszerbe, amiben jól muzsikált. Nem hiába lett kétszeres BL-győztes, illetve nem hiába használtuk rá a Beton jelzőt sem. Csak ez már elmúlt sajnos és szerintem nem fog visszatérni.wZoLee7 írta: Szerintem sosem volt ide való játékos, de a jelenlegi helyzetben nem fogunk megválni tőle. Fran fog távozni mivel keveset játszik, ha meg igazolunk akkor sokkal inkább a védelem jobb oldalára kellene mert ott csak sérülékeny játékosaink vannak. Egyébként az a baj, hogy nálunk a Joselu szintű játékosok sokszor elvannak annyival intézve, hogy nem Real Madrid szint (Mendy ezt sem üti meg). Nekünk a védelem két szélére mivel a piacon abszolút nincs nagy kaliber, pont ilyen keveset sérült, 30 körüli, padot jól tűrő játékosok kellenének akik tudnak egy stabil szintet. Nem kell h bennük legyen az x, egyszerűen hozza amit tud bárhol bármikor és megvagyunk 1-2 évre. Így most valszeg Mendy marad, ha már úgyis van szerződése
Áttérve a kommented másik részére: Szerintem ez az oldalunk is veszélyessé válna Fran eligazolásával, mivel Mendy sokat sérült és Carrerasnál is ne adj Isten beüthet majd egy-egy sérülés, akkor pedig nem lesz opciónk.
A másik az, hogy padot lehet, hogy jól tűri (ténylegesen a magatartásával sosem volt probléma) és 30 körüli, de stabil szintet az által nem fog tudni hozni, hogy minden második héten, amikor játékba áll kidől 1 hónapra. Így nem lehet azt megcsinálni, hogy rá számolunk 2. számú balhátvédként. Szóval vagy összevarrja az orvosi stáb rendesen (amit kétlek, itt ez már lassan egy-másfél évtizede senkinél sem megy, pláne nem a túlzottan sérülékeny játékosoknál), vagy valahogy megpróbálunk túladni rajta.