Egy kis mankó a további életünkhöz: "Háuszen"-nek kell ejteni, ő maga mondta, szóval higgyünk neki.All parties are working to get the deal completed for Dean Huijsen to Real Madrid ‘Here We Go!’ @FabrizioRomano

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 15., csütörtök 11:57
Egy kis mankó a további életünkhöz: "Háuszen"-nek kell ejteni, ő maga mondta, szóval higgyünk neki.All parties are working to get the deal completed for Dean Huijsen to Real Madrid ‘Here We Go!’ @FabrizioRomano
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. május 15., csütörtök 11:51
Mindenkit megillett az ártatlanság vélelme, de biztosak lehetünk, hogy a srác látta/felvette/megosztotta/rajta van a videón a pontos sztorira már nem emlékszem, nyilván, ha nem Real Madrid játékosról lenne szó kutyát nem érdekelte. Abban bízzunk nem kap börtönt, vagy igazolhatunk új védőt
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 15., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. május 15., csütörtök 10:53
A lenti elemzés alapján egy 100as kiadás beleférősnek tűnik:Pad'em írta: Én még nem olvastam erre vonatkozó budgetot. Még balhátvédot veszünk, az hasonló árban lesz aztán valszeg behúzzuk a féket legalabb a klub vb meg a felkészülés idejére. Még Pazt esetleg visszavesszük aztán gondolom hagyjuk Xabit felmérni a dolgokat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 15., csütörtök 10:26
Így van. Nem tökéletes, de idén is ott volt Vallejo, kisebb csapatok ellen nem hiszem hogy ne fért volna be, de inkább berakták volna a takarítót vagy a gondnokot, mint őt...Sierra írta: Jákob tokeletes kiegeszito ember lehetne, es nem kene agyonhajszolni jovore a mar 30+ os Rudigert pl.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 15., csütörtök 10:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 15., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 15., csütörtök 5:35
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2025. május 14., szerda 23:52
+1RealRaúl77 írta:Szerintem először rendbetesszük a védelmet klub vb-ig, a kp-val pedig szépen várunk, hátha lesz valami opció , akár később is.tubatibi írta: Mondjuk CM opciót így se tudok mondani, ki lenne az “agy”. De nem is az Én gondom, ha Xabi megkapja azokat a típusú játékosokat akiket kér és lesz végre taktikánk akkor nagy gond nem lehet.
De egyébként meg ott van Güler.
Valverde - Güler - Tchou kp működhet(Modric, Ceba, Cama csere), elől meg Vini - Belli - Bappe (Brahim, Endre csere). De igen, középre elférne meg valaki.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 14., szerda 23:47
Szerintem először rendbetesszük a védelmet klub vb-ig, a kp-val pedig szépen várunk, hátha lesz valami opció , akár később is.tubatibi írta: Mondjuk CM opciót így se tudok mondani, ki lenne az “agy”. De nem is az Én gondom, ha Xabi megkapja azokat a típusú játékosokat akiket kér és lesz végre taktikánk akkor nagy gond nem lehet.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. május 14., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 14., szerda 21:27
mármint a vételi részéttubatibi írta: Az elég beteg lenne, ha a klub VB-ig lezongoráznánk minden igazolást.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 14., szerda 21:25
mennyi pénzünk van igazolni eladások nélkül?Pad'em írta: Na perkálunk, ezt is megéltük.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 14., szerda 21:20
Legnagyobb hiba volt az LV, Fran, Mendy, Modric szerepeket nem basztatni. Es ugye tavaly neki vagni 2 aclessel meg egy Vallejoval osszerakott khv sorral.Realista24 írta: Meg az is, hogy az elmult evekben szart sem csinaltunk nyaron, belekenyelmesedve a sikerekbe.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 14., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 14., szerda 21:17
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 14., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 14., szerda 21:13
Pad'em írta: BREAKING: FULL AGREEMENT FOR DEAN HUIJSEN’S SIGNING! OFFICIAL announcement terms are now being discussed.
Real Madrid will trigger his release clause and announce him SOON! @marca
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem