mármint a vételi részéttubatibi írta: Az elég beteg lenne, ha a klub VB-ig lezongoráznánk minden igazolást.

szerintem az eladások nehezebbek lesznek
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 14., szerda 21:27
mármint a vételi részéttubatibi írta: Az elég beteg lenne, ha a klub VB-ig lezongoráznánk minden igazolást.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 14., szerda 21:25
mennyi pénzünk van igazolni eladások nélkül?Pad'em írta: Na perkálunk, ezt is megéltük.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 14., szerda 21:20
Legnagyobb hiba volt az LV, Fran, Mendy, Modric szerepeket nem basztatni. Es ugye tavaly neki vagni 2 aclessel meg egy Vallejoval osszerakott khv sorral.Realista24 írta: Meg az is, hogy az elmult evekben szart sem csinaltunk nyaron, belekenyelmesedve a sikerekbe.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 14., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 14., szerda 21:17
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 14., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 14., szerda 21:13
Pad'em írta: BREAKING: FULL AGREEMENT FOR DEAN HUIJSEN’S SIGNING! OFFICIAL announcement terms are now being discussed.
Real Madrid will trigger his release clause and announce him SOON! @marca
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 21:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 14., szerda 21:04
Micsoda huzas lenne bevonni egy 15-20 Mert, meet Keekez ugyis lep, utana meg 8 Mert visszarantani Miguelt. Beton spanyol alapumk lenne jovore.Pad'em írta:Sztem meg abszolút nem, ha nem fog lehetőséget kapni sztem eligazol, nem tűnik a Mariano féle pióca fazonnak, pláne hogy biztos lennének kérői is. Benne sokkal több van mint amit Ancelotti kihozott belőle.dortev írta:
Frant abban az esetben lehetne bevonni, ha távozni szeretne a Bournemouthba. Ő szerintem tipikusan az a játékos, aki akár évi nulla meccsel is elégedetten elücsörögne, mert a Real Madridban van, és átlagosan elég sok trófea potyog, amiket begyűjthet. Neki nem kell félnie attól, hogy kikerül a válogatott keretből kevés játékperc miatt, mert eleve esélye sincs bekerülni. Hálistennek nincs komoly fizuja, így „csak” annyi a probléma vele, hogy helyet foglal a 25 fős keretből.
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. május 14., szerda 20:49
Az nem baj, csak Asenciot hagyják békén.Realista24 írta:Ha jól nézem Asensiot most állítják bíróság elé a szexuális zaklatás, kepmegosztas miatt. Vádemelés megtortent.Yazid írta: Rohadt fiatal, ha beválik asencioval elég beteg lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 14., szerda 20:41
Ha jól nézem Asenciot most állítják bíróság elé a szexuális zaklatás, kepmegosztas miatt. Vádemelés megtortent.Yazid írta: Rohadt fiatal, ha beválik asencioval elég beteg lesz.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 14., szerda 20:32
és még ott van a legtehetségesebb utánpótlás védőnk Joan Martinez, 17 évesYazid írta: Rohadt fiatal, ha beválik asencioval elég beteg lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 20:26
Sztem meg abszolút nem, ha nem fog lehetőséget kapni sztem eligazol, nem tűnik a Mariano féle pióca fazonnak, pláne hogy biztos lennének kérői is. Benne sokkal több van mint amit Ancelotti kihozott belőle.dortev írta:Frant abban az esetben lehetne bevonni, ha távozni szeretne a Bournemouthba. Ő szerintem tipikusan az a játékos, aki akár évi nulla meccsel is elégedetten elücsörögne, mert a Real Madridban van, és átlagosan elég sok trófea potyog, amiket begyűjthet. Neki nem kell félnie attól, hogy kikerül a válogatott keretből kevés játékperc miatt, mert eleve esélye sincs bekerülni. Hálistennek nincs komoly fizuja, így „csak” annyi a probléma vele, hogy helyet foglal a 25 fős keretből._Bushido_ írta: Simán be kéne vonni Frant a Huijsen üzletbe, legalábbis felajánlani nekik. Miguelt meg aproért visszahozni.
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 14., szerda 20:23
Frant abban az esetben lehetne bevonni, ha távozni szeretne a Bournemouthba. Ő szerintem tipikusan az a játékos, aki akár évi nulla meccsel is elégedetten elücsörögne, mert a Real Madridban van, és átlagosan elég sok trófea potyog, amiket begyűjthet. Neki nem kell félnie attól, hogy kikerül a válogatott keretből kevés játékperc miatt, mert eleve esélye sincs bekerülni. Hálistennek nincs komoly fizuja, így „csak” annyi a probléma vele, hogy helyet foglal a 25 fős keretből._Bushido_ írta: Simán be kéne vonni Frant a Huijsen üzletbe, legalábbis felajánlani nekik. Miguelt meg aproért visszahozni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 14., szerda 20:20
Csak egyik sem kreativ jatekos, Ceba nagyon jo kiegeszitoember, de kezdobe keves lesz. Pont ez hianyzott iden is, hogy olyan ember legyen a kozeppalyan, aki iranyitja az egesz csapatot.Kerlon írta:Bőven jó a közepe, ha Tchouameninek es Valverdenek nem kell a védelemben játszania.realmadrid95 írta:
+1, Miguel boven tokeletes ennyiert, viszont ez a kozeppalya uvolt egy ilyen jatekosert, nagyon vekony lesz jovore is a kozeppalya, ha nem jon senki.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 14., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 14., szerda 20:15
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. május 14., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 14., szerda 20:02
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem