Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
BREAKING: FULL AGREEMENT FOR DEAN HUIJSEN’S SIGNING! OFFICIAL announcement terms are now being discussed.
Real Madrid will trigger his release clause and announce him SOON! @marca
Real Madrid will trigger his release clause and announce him SOON! @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Micsoda huzas lenne bevonni egy 15-20 Mert, meet Keekez ugyis lep, utana meg 8 Mert visszarantani Miguelt. Beton spanyol alapumk lenne jovore.Pad'em írta:Sztem meg abszolút nem, ha nem fog lehetőséget kapni sztem eligazol, nem tűnik a Mariano féle pióca fazonnak, pláne hogy biztos lennének kérői is. Benne sokkal több van mint amit Ancelotti kihozott belőle.dortev írta:
Frant abban az esetben lehetne bevonni, ha távozni szeretne a Bournemouthba. Ő szerintem tipikusan az a játékos, aki akár évi nulla meccsel is elégedetten elücsörögne, mert a Real Madridban van, és átlagosan elég sok trófea potyog, amiket begyűjthet. Neki nem kell félnie attól, hogy kikerül a válogatott keretből kevés játékperc miatt, mert eleve esélye sincs bekerülni. Hálistennek nincs komoly fizuja, így „csak” annyi a probléma vele, hogy helyet foglal a 25 fős keretből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az nem baj, csak Asenciot hagyják békén.Realista24 írta:Ha jól nézem Asensiot most állítják bíróság elé a szexuális zaklatás, kepmegosztas miatt. Vádemelés megtortent.Yazid írta: Rohadt fiatal, ha beválik asencioval elég beteg lesz.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha jól nézem Asenciot most állítják bíróság elé a szexuális zaklatás, kepmegosztas miatt. Vádemelés megtortent.Yazid írta: Rohadt fiatal, ha beválik asencioval elég beteg lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
és még ott van a legtehetségesebb utánpótlás védőnk Joan Martinez, 17 évesYazid írta: Rohadt fiatal, ha beválik asencioval elég beteg lesz.

nyáron őt is fel lehetne hozni, Alaba és Militao mehet

- Pad'em
Sztem meg abszolút nem, ha nem fog lehetőséget kapni sztem eligazol, nem tűnik a Mariano féle pióca fazonnak, pláne hogy biztos lennének kérői is. Benne sokkal több van mint amit Ancelotti kihozott belőle.dortev írta:Frant abban az esetben lehetne bevonni, ha távozni szeretne a Bournemouthba. Ő szerintem tipikusan az a játékos, aki akár évi nulla meccsel is elégedetten elücsörögne, mert a Real Madridban van, és átlagosan elég sok trófea potyog, amiket begyűjthet. Neki nem kell félnie attól, hogy kikerül a válogatott keretből kevés játékperc miatt, mert eleve esélye sincs bekerülni. Hálistennek nincs komoly fizuja, így „csak” annyi a probléma vele, hogy helyet foglal a 25 fős keretből._Bushido_ írta: Simán be kéne vonni Frant a Huijsen üzletbe, legalábbis felajánlani nekik. Miguelt meg aproért visszahozni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Frant abban az esetben lehetne bevonni, ha távozni szeretne a Bournemouthba. Ő szerintem tipikusan az a játékos, aki akár évi nulla meccsel is elégedetten elücsörögne, mert a Real Madridban van, és átlagosan elég sok trófea potyog, amiket begyűjthet. Neki nem kell félnie attól, hogy kikerül a válogatott keretből kevés játékperc miatt, mert eleve esélye sincs bekerülni. Hálistennek nincs komoly fizuja, így „csak” annyi a probléma vele, hogy helyet foglal a 25 fős keretből._Bushido_ írta: Simán be kéne vonni Frant a Huijsen üzletbe, legalábbis felajánlani nekik. Miguelt meg aproért visszahozni.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Csak egyik sem kreativ jatekos, Ceba nagyon jo kiegeszitoember, de kezdobe keves lesz. Pont ez hianyzott iden is, hogy olyan ember legyen a kozeppalyan, aki iranyitja az egesz csapatot.Kerlon írta:Bőven jó a közepe, ha Tchouameninek es Valverdenek nem kell a védelemben játszania.realmadrid95 írta:
+1, Miguel boven tokeletes ennyiert, viszont ez a kozeppalya uvolt egy ilyen jatekosert, nagyon vekony lesz jovore is a kozeppalya, ha nem jon senki.
- nzooli93
En csak a Rómában láttam,ott jo volt. Vert 1-2 nagy bombagólt is messziről.
Rohadt fiatal, ha beválik asencioval elég beteg lesz.
- RealMadridFanatic
Afelol nem volt ketsegem, hogy vele percekbe telik megegyezni, az kicsit meglep, hogy lerakjuk a kivasarlasi arat, mert szerintem az alatt nem engedik, ahhoz tul sok az erdeklodo.
Semmit nem tudok rola, YT osszeallitasok meg nem mervadoak. Remelem nem csak a sajtoja jo.
Semmit nem tudok rola, YT osszeallitasok meg nem mervadoak. Remelem nem csak a sajtoja jo.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
TOTAL AGREEMENT REACHED BETWEEN DEAN HUIJSEN & REAL MADRID! @edu17burgos
Dean Huijsen to Real Madrid: DEAL ON! @FabrizioRomano
Na akkor lehet barátkozni a spanyollal. Szerintem ígéretesnek tűnik, az sem rossz szempont, hogy feltétlenül ide akart jönni.
https://x.com/SerieA/status/17595634865 ... dy1-w&s=19
Dean Huijsen to Real Madrid: DEAL ON! @FabrizioRomano
Na akkor lehet barátkozni a spanyollal. Szerintem ígéretesnek tűnik, az sem rossz szempont, hogy feltétlenül ide akart jönni.
https://x.com/SerieA/status/17595634865 ... dy1-w&s=19
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Simán be kéne vonni Frant a Huijsen üzletbe, legalábbis felajánlani nekik. Miguelt meg aproért visszahozni.Jim írta:értem, de akkor minek hosszabítottunk vele, ha nem azért, hogy eladjukPad'em írta: Mendy konkrétan 0 eurót ér az idei szezonja után, Fran 15 max 20 milliót ebből nem fedezel sokat ha Portugáliából akarsz igazolni. Venni kell valakit, olyan extra opció nincs úgyhogy jöjjön a spanyol gyerek.![]()
![]()
Mendytől meg kell szabadulni, Fran elfér a padon, ha nem hozunk 2 balhátédet![]()
Ahogy sokan írták, Mendy sztem főleg nem alkalmas a xabi-ballra, hazárd módra szerződés bontás és kész. De ilyen úgyse lesz.... Inkább alabával kéne ezt eljatszani a csillagászati fizu miatt.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
értem, de akkor minek hosszabítottunk vele, ha nem azért, hogy eladjukPad'em írta: Mendy konkrétan 0 eurót ér az idei szezonja után, Fran 15 max 20 milliót ebből nem fedezel sokat ha Portugáliából akarsz igazolni. Venni kell valakit, olyan extra opció nincs úgyhogy jöjjön a spanyol gyerek.

Mendytől meg kell szabadulni, Fran elfér a padon, ha nem hozunk 2 balhátédet

Bőven jó a közepe, ha Tchouameninek es Valverdenek nem kell a védelemben játszania.realmadrid95 írta:BlancoMark írta:
Kár, szerintem ideálisabb felállás lenne visszhozni Miguel Gutit 8 milláért és hozni egy agyat a kp-ra, mintsem hogy balhátvédre verjük el az elérhető forrást és kp-ra hozzunk valami tucatot.
+1, Miguel boven tokeletes ennyiert, viszont ez a kozeppalya uvolt egy ilyen jatekosert, nagyon vekony lesz jovore is a kozeppalya, ha nem jon senki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
BlancoMark írta:Kár, szerintem ideálisabb felállás lenne visszhozni Miguel Gutit 8 milláért és hozni egy agyat a kp-ra, mintsem hogy balhátvédre verjük el az elérhető forrást és kp-ra hozzunk valami tucatot.Pad'em írta:
Egyetértek, max olcsón vmi temus igazolás Xabi elképzelései mentén radar alatt. Azt is valahol nyár végén, addig megnézve ő tud e valami normális középpályás formációt összetenni a meglévő állományból.
- Pad'em
Elég jó források szerint elküldtük az ajánlatunkat a Huijsennek/B'mouthnak ma. Ez sztem napokon belül le lesz zárva.
Mendy konkrétan 0 eurót ér az idei szezonja után, Fran 15 max 20 milliót ebből nem fedezel sokat ha Portugáliából akarsz igazolni. Venni kell valakit, olyan extra opció nincs úgyhogy jöjjön a spanyol gyerek.Jim írta: oké, de nem hozzuk Xabinak Zubimendit, 1-2 kívánságát teljesíteni kell, hogy aztán számonkérhető legyen![]()
amúgy Fran és Mendy eladásából ügyesen fedezni lehetne Carreras és Miguel árát, bár gondolom ilyen céljaink nincsenek![]()
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egész évben ment a védelmet kell megerősíteni dolog és Xabinak extra fontosak a szélső védők. a hírek szerint hozni akarunk védőket de inkább ne hozzuk mert máshova hozzunk embert.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Lunin és Brahim is megsérült.
Maradt 11 (?) játékos a felnőttek közül.
11 sérült van jelenleg.
Fran, Asencio, Vallejo, Valverde (vagy ifista)
Modric, Jude, Güler, Ceballos
Mbappé, Endrick
Padon full castilla
Maradt 11 (?) játékos a felnőttek közül.
11 sérült van jelenleg.
Fran, Asencio, Vallejo, Valverde (vagy ifista)
Modric, Jude, Güler, Ceballos
Mbappé, Endrick
Padon full castilla
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha elolvasod amit most irt ferni, akkor vagy megerte miert irtam vagy nem.tubatibi írta:És a tavalyi Yoronál nem lehet jobb az idei Huijsen? Vagy nem értem az összefüggést.Realista24 írta:
Egy eve meg Yoroert voltal oda.![]()
Asencio-t se tudtuk kicsoda tavaly ilyenkor.
´´
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema