Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 21:04

BREAKING: FULL AGREEMENT FOR DEAN HUIJSEN’S SIGNING! OFFICIAL announcement terms are now being discussed.

Real Madrid will trigger his release clause and announce him SOON! @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 14., szerda 21:04

Pad'em írta:
dortev írta:

Frant abban az esetben lehetne bevonni, ha távozni szeretne a Bournemouthba. Ő szerintem tipikusan az a játékos, aki akár évi nulla meccsel is elégedetten elücsörögne, mert a Real Madridban van, és átlagosan elég sok trófea potyog, amiket begyűjthet. Neki nem kell félnie attól, hogy kikerül a válogatott keretből kevés játékperc miatt, mert eleve esélye sincs bekerülni. Hálistennek nincs komoly fizuja, így „csak” annyi a probléma vele, hogy helyet foglal a 25 fős keretből.
Sztem meg abszolút nem, ha nem fog lehetőséget kapni sztem eligazol, nem tűnik a Mariano féle pióca fazonnak, pláne hogy biztos lennének kérői is. Benne sokkal több van mint amit Ancelotti kihozott belőle.
Micsoda huzas lenne bevonni egy 15-20 Mert, meet Keekez ugyis lep, utana meg 8 Mert visszarantani Miguelt. Beton spanyol alapumk lenne jovore.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. május 14., szerda 20:49

Realista24 írta:
Yazid írta: Rohadt fiatal, ha beválik asencioval elég beteg lesz.
Ha jól nézem Asensiot most állítják bíróság elé a szexuális zaklatás, kepmegosztas miatt. Vádemelés megtortent.
Az nem baj, csak Asenciot hagyják békén. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 14., szerda 20:41

Ha jól nézem Asenciot most állítják bíróság elé a szexuális zaklatás, kepmegosztas miatt. Vádemelés megtortent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 14., szerda 20:32

és még ott van a legtehetségesebb utánpótlás védőnk Joan Martinez, 17 éves :hmmm:
nyáron őt is fel lehetne hozni, Alaba és Militao mehet :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 20:26

dortev írta:
_Bushido_ írta: Simán be kéne vonni Frant a Huijsen üzletbe, legalábbis felajánlani nekik. Miguelt meg aproért visszahozni.
Frant abban az esetben lehetne bevonni, ha távozni szeretne a Bournemouthba. Ő szerintem tipikusan az a játékos, aki akár évi nulla meccsel is elégedetten elücsörögne, mert a Real Madridban van, és átlagosan elég sok trófea potyog, amiket begyűjthet. Neki nem kell félnie attól, hogy kikerül a válogatott keretből kevés játékperc miatt, mert eleve esélye sincs bekerülni. Hálistennek nincs komoly fizuja, így „csak” annyi a probléma vele, hogy helyet foglal a 25 fős keretből.
Sztem meg abszolút nem, ha nem fog lehetőséget kapni sztem eligazol, nem tűnik a Mariano féle pióca fazonnak, pláne hogy biztos lennének kérői is. Benne sokkal több van mint amit Ancelotti kihozott belőle.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 14., szerda 20:23

_Bushido_ írta: Simán be kéne vonni Frant a Huijsen üzletbe, legalábbis felajánlani nekik. Miguelt meg aproért visszahozni.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 14., szerda 20:20

Kerlon írta:
realmadrid95 írta:

+1, Miguel boven tokeletes ennyiert, viszont ez a kozeppalya uvolt egy ilyen jatekosert, nagyon vekony lesz jovore is a kozeppalya, ha nem jon senki.
Bőven jó a közepe, ha Tchouameninek es Valverdenek nem kell a védelemben játszania.
Csak egyik sem kreativ jatekos, Ceba nagyon jo kiegeszitoember, de kezdobe keves lesz. Pont ez hianyzott iden is, hogy olyan ember legyen a kozeppalyan, aki iranyitja az egesz csapatot.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 14., szerda 20:17

En csak a Rómában láttam,ott jo volt. Vert 1-2 nagy bombagólt is messziről.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 14., szerda 20:15

Rohadt fiatal, ha beválik asencioval elég beteg lesz.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. május 14., szerda 20:13

Afelol nem volt ketsegem, hogy vele percekbe telik megegyezni, az kicsit meglep, hogy lerakjuk a kivasarlasi arat, mert szerintem az alatt nem engedik, ahhoz tul sok az erdeklodo.

Semmit nem tudok rola, YT osszeallitasok meg nem mervadoak. Remelem nem csak a sajtoja jo.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 14., szerda 20:02

TOTAL AGREEMENT REACHED BETWEEN DEAN HUIJSEN & REAL MADRID! @edu17burgos

Dean Huijsen to Real Madrid: DEAL ON! @FabrizioRomano

Na akkor lehet barátkozni a spanyollal. Szerintem ígéretesnek tűnik, az sem rossz szempont, hogy feltétlenül ide akart jönni.

https://x.com/SerieA/status/17595634865 ... dy1-w&s=19
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 14., szerda 19:51

Jim írta:
Pad'em írta: Mendy konkrétan 0 eurót ér az idei szezonja után, Fran 15 max 20 milliót ebből nem fedezel sokat ha Portugáliából akarsz igazolni. Venni kell valakit, olyan extra opció nincs úgyhogy jöjjön a spanyol gyerek.
értem, de akkor minek hosszabítottunk vele, ha nem azért, hogy eladjuk :hmmm: :D

Mendytől meg kell szabadulni, Fran elfér a padon, ha nem hozunk 2 balhátédet :hmmm:
Simán be kéne vonni Frant a Huijsen üzletbe, legalábbis felajánlani nekik. Miguelt meg aproért visszahozni.
Ahogy sokan írták, Mendy sztem főleg nem alkalmas a xabi-ballra, hazárd módra szerződés bontás és kész. De ilyen úgyse lesz.... Inkább alabával kéne ezt eljatszani a csillagászati fizu miatt.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 14., szerda 19:45

Pad'em írta: Mendy konkrétan 0 eurót ér az idei szezonja után, Fran 15 max 20 milliót ebből nem fedezel sokat ha Portugáliából akarsz igazolni. Venni kell valakit, olyan extra opció nincs úgyhogy jöjjön a spanyol gyerek.
értem, de akkor minek hosszabítottunk vele, ha nem azért, hogy eladjuk :hmmm: :D

Mendytől meg kell szabadulni, Fran elfér a padon, ha nem hozunk 2 balhátédet :hmmm:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 14., szerda 19:42

realmadrid95 írta:
BlancoMark írta:
Kár, szerintem ideálisabb felállás lenne visszhozni Miguel Gutit 8 milláért és hozni egy agyat a kp-ra, mintsem hogy balhátvédre verjük el az elérhető forrást és kp-ra hozzunk valami tucatot.

+1, Miguel boven tokeletes ennyiert, viszont ez a kozeppalya uvolt egy ilyen jatekosert, nagyon vekony lesz jovore is a kozeppalya, ha nem jon senki.
Bőven jó a közepe, ha Tchouameninek es Valverdenek nem kell a védelemben játszania.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 14., szerda 19:38

BlancoMark írta:
Pad'em írta:

Egyetértek, max olcsón vmi temus igazolás Xabi elképzelései mentén radar alatt. Azt is valahol nyár végén, addig megnézve ő tud e valami normális középpályás formációt összetenni a meglévő állományból.
Kár, szerintem ideálisabb felállás lenne visszhozni Miguel Gutit 8 milláért és hozni egy agyat a kp-ra, mintsem hogy balhátvédre verjük el az elérhető forrást és kp-ra hozzunk valami tucatot.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 14., szerda 19:24

Elég jó források szerint elküldtük az ajánlatunkat a Huijsennek/B'mouthnak ma. Ez sztem napokon belül le lesz zárva.
Jim írta: oké, de nem hozzuk Xabinak Zubimendit, 1-2 kívánságát teljesíteni kell, hogy aztán számonkérhető legyen :kalapos:

amúgy Fran és Mendy eladásából ügyesen fedezni lehetne Carreras és Miguel árát, bár gondolom ilyen céljaink nincsenek :hmmm:
Mendy konkrétan 0 eurót ér az idei szezonja után, Fran 15 max 20 milliót ebből nem fedezel sokat ha Portugáliából akarsz igazolni. Venni kell valakit, olyan extra opció nincs úgyhogy jöjjön a spanyol gyerek.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 14., szerda 19:07

egész évben ment a védelmet kell megerősíteni dolog és Xabinak extra fontosak a szélső védők. a hírek szerint hozni akarunk védőket de inkább ne hozzuk mert máshova hozzunk embert. :hmmm:

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 14., szerda 18:29

Lunin és Brahim is megsérült.
Maradt 11 (?) játékos a felnőttek közül.
11 sérült van jelenleg.

Fran, Asencio, Vallejo, Valverde (vagy ifista)
Modric, Jude, Güler, Ceballos
Mbappé, Endrick

Padon full castilla

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 14., szerda 18:27

tubatibi írta:
Realista24 írta:

Egy eve meg Yoroert voltal oda. :)
És a tavalyi Yoronál nem lehet jobb az idei Huijsen? Vagy nem értem az összefüggést.
Asencio-t se tudtuk kicsoda tavaly ilyenkor.
Ha elolvasod amit most irt ferni, akkor vagy megerte miert irtam vagy nem.
´´
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: