Bőven jó a közepe, ha Tchouameninek es Valverdenek nem kell a védelemben játszania.realmadrid95 írta:BlancoMark írta:
Kár, szerintem ideálisabb felállás lenne visszhozni Miguel Gutit 8 milláért és hozni egy agyat a kp-ra, mintsem hogy balhátvédre verjük el az elérhető forrást és kp-ra hozzunk valami tucatot.
+1, Miguel boven tokeletes ennyiert, viszont ez a kozeppalya uvolt egy ilyen jatekosert, nagyon vekony lesz jovore is a kozeppalya, ha nem jon senki.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BlancoMark írta:Kár, szerintem ideálisabb felállás lenne visszhozni Miguel Gutit 8 milláért és hozni egy agyat a kp-ra, mintsem hogy balhátvédre verjük el az elérhető forrást és kp-ra hozzunk valami tucatot.Pad'em írta:
Egyetértek, max olcsón vmi temus igazolás Xabi elképzelései mentén radar alatt. Azt is valahol nyár végén, addig megnézve ő tud e valami normális középpályás formációt összetenni a meglévő állományból.
+1, Miguel boven tokeletes ennyiert, viszont ez a kozeppalya uvolt egy ilyen jatekosert, nagyon vekony lesz jovore is a kozeppalya, ha nem jon senki.
- Pad'em
Elég jó források szerint elküldtük az ajánlatunkat a Huijsennek/B'mouthnak ma. Ez sztem napokon belül le lesz zárva.
Mendy konkrétan 0 eurót ér az idei szezonja után, Fran 15 max 20 milliót ebből nem fedezel sokat ha Portugáliából akarsz igazolni. Venni kell valakit, olyan extra opció nincs úgyhogy jöjjön a spanyol gyerek.Jim írta: oké, de nem hozzuk Xabinak Zubimendit, 1-2 kívánságát teljesíteni kell, hogy aztán számonkérhető legyen![]()
amúgy Fran és Mendy eladásából ügyesen fedezni lehetne Carreras és Miguel árát, bár gondolom ilyen céljaink nincsenek![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egész évben ment a védelmet kell megerősíteni dolog és Xabinak extra fontosak a szélső védők. a hírek szerint hozni akarunk védőket de inkább ne hozzuk mert máshova hozzunk embert.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Lunin és Brahim is megsérült.
Maradt 11 (?) játékos a felnőttek közül.
11 sérült van jelenleg.
Fran, Asencio, Vallejo, Valverde (vagy ifista)
Modric, Jude, Güler, Ceballos
Mbappé, Endrick
Padon full castilla
Maradt 11 (?) játékos a felnőttek közül.
11 sérült van jelenleg.
Fran, Asencio, Vallejo, Valverde (vagy ifista)
Modric, Jude, Güler, Ceballos
Mbappé, Endrick
Padon full castilla
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha elolvasod amit most irt ferni, akkor vagy megerte miert irtam vagy nem.tubatibi írta:És a tavalyi Yoronál nem lehet jobb az idei Huijsen? Vagy nem értem az összefüggést.Realista24 írta:
Egy eve meg Yoroert voltal oda.![]()
Asencio-t se tudtuk kicsoda tavaly ilyenkor.
´´
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Yoroból még bármi lehet, de ő egy francia ligában vitézkedett, míg Huijsen a PLben állt hely egy normális csapatban, plusz spanyol válogatott.Realista24 írta:Egy eve meg Yoroert voltal oda.ferni írta: Huijsen elég meggyőző azért, sokkal jobban fest mint Yoro tavaly nyáron.![]()
Huijsen sokkal készebb játékosnak tűnik, mint Yoro volt tavaly.
Sajnos a francia elment a földkerekség legnagyobb játékostemetőjébe.
És a tavalyi Yoronál nem lehet jobb az idei Huijsen? Vagy nem értem az összefüggést.Realista24 írta:Egy eve meg Yoroert voltal oda.ferni írta: Huijsen elég meggyőző azért, sokkal jobban fest mint Yoro tavaly nyáron.![]()
Asencio-t se tudtuk kicsoda tavaly ilyenkor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
oké, de nem hozzuk Xabinak Zubimendit, 1-2 kívánságát teljesíteni kell, hogy aztán számonkérhető legyenPad'em írta: Szintén egyetértek100 milliót készülünk nagyjából költeni a Huijsen + Carreras duóra, aztán erősen kérdőjeles mindkettő, pláne hogy Miguel apróért opció lehetne. De ha Xabinak ők kellenek akkor hajrá.

amúgy Fran és Mendy eladásából ügyesen fedezni lehetne Carreras és Miguel árát, bár gondolom ilyen céljaink nincsenek

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Belső védőre mindenképp költenék, Miguelnek mindenképp adnék egy évet, ezen felül akkor igazolnék LB-t ha most meglevő kettőtől még idén megszabadulunk.Pad'em írta:Szintén egyetértekBlancoMark írta:
Kár, szerintem ideálisabb felállás lenne visszhozni Miguel Gutit 8 milláért és hozni egy agyat a kp-ra, mintsem hogy balhátvédre verjük el az elérhető forrást és kp-ra hozzunk valami tucatot.100 milliót készülünk nagyjából költeni a Huijsen + Carreras duóra, aztán erősen kérdőjeles mindkettő, pláne hogy Miguel apróért opció lehetne. De ha Xabinak ők kellenek akkor hajrá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy eve meg Yoroert voltal oda.ferni írta: Huijsen elég meggyőző azért, sokkal jobban fest mint Yoro tavaly nyáron.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Huijsen elég meggyőző azért, sokkal jobban fest mint Yoro tavaly nyáron.
- Pad'em
Szintén egyetértekBlancoMark írta:Kár, szerintem ideálisabb felállás lenne visszhozni Miguel Gutit 8 milláért és hozni egy agyat a kp-ra, mintsem hogy balhátvédre verjük el az elérhető forrást és kp-ra hozzunk valami tucatot.Pad'em írta:
Egyetértek, max olcsón vmi temus igazolás Xabi elképzelései mentén radar alatt. Azt is valahol nyár végén, addig megnézve ő tud e valami normális középpályás formációt összetenni a meglévő állományból.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Kár, szerintem ideálisabb felállás lenne visszhozni Miguel Gutit 8 milláért és hozni egy agyat a kp-ra, mintsem hogy balhátvédre verjük el az elérhető forrást és kp-ra hozzunk valami tucatot.Pad'em írta:Egyetértek, max olcsón vmi temus igazolás Xabi elképzelései mentén radar alatt. Azt is valahol nyár végén, addig megnézve ő tud e valami normális középpályás formációt összetenni a meglévő állományból.wZoLee7 írta: Semmi esélyét nem látom annak, hogy idén kp-s igazolásért kiadjunk 50+ milliót. Inkább a védelemre fogunk költeni.
- Pad'em
Egyetértek, max olcsón vmi temus igazolás Xabi elképzelései mentén radar alatt. Azt is valahol nyár végén, addig megnézve ő tud e valami normális középpályás formációt összetenni a meglévő állományból.wZoLee7 írta: Semmi esélyét nem látom annak, hogy idén kp-s igazolásért kiadjunk 50+ milliót. Inkább a védelemre fogunk költeni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmi esélyét nem látom annak, hogy idén kp-s igazolásért kiadjunk 50+ milliót. Inkább a védelemre fogunk költeni.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
BlancoMark írta:Juj, nagyon adnám. Milanban nem láttam sokat, de a holland válogatottban mindig meggyőzött és több mint kíválóan irányította a csapatot.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid want Tijjani Reijnders.
He's their top midfield target. @RadioMARCA
Ma éppen ő![]()
Árra írnak valamit?
Milanhoz kozeli forrasok azt irjak, hogy egyelore annyi van leszogezve vele kapcsolatban, hogy legalabb annyit le kell rakni, mint Kakaert, tehat klubrekord lenne. Szerintem a Seria a legjobb kozeppalyasa, de valoban tul tamadoszellemu, nem tudom, hogy hogy fog kinezni jovore a kp, ha jon. Kivancsi leszek
City is akarja állítólag, csilliardokba kerül ebből kifolyólag. Egyébként szerintem se rossz, bár egy kicsit támadóbb, mint kellene....
- BlancoMark
Juj, nagyon adnám. Milanban nem láttam sokat, de a holland válogatottban mindig meggyőzött és több mint kíválóan irányította a csapatot.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid want Tijjani Reijnders.
Ma éppen ő![]()

Árra írnak valamit?
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Erről jutott eszembe, hogy időnként felmerül bennem, hogy vajon kik most azok a játékosok, akik nem noname-ek, kb. B csapatokban játszanak az egyes bajnokságokban, már nem mondhatni, hogy fiatal tehetségek (mondjuk 24-28 között), kb stabil szezonokat hoznak, de megvan bennük az, hogy ha egy elit csapatba kerülnének jobb játékosok közé, belőlük is kijöhetne a klasszis.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid want Tijjani Reijnders.
Ma éppen ő![]()
Hogy a top példát mondjam erre, Modric.
Ez persze csak elméleti játék, de ki tudja, még akár Reijnders is lehetne ilyen.
Korábban Tielemansról is ezt gondoltam pl.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”