Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have triggered the €35M release clause for Jeremie Frimpong at Bayer Leverkusen. @_pauljoyce
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Birom mikor kósza pletykák alapján gyors levezeted a jövőthehetheoriginal írta:en mondtam a milan elleni meccsen, mikor egymaga leszopatta a madridot a kp-n, hogy elferne, de le lettem hurrogva, hogy atlagtucat jatekos, aztan most viszi a city megint dominalo futballt epiteni.....flori írta: Ugy Reijnders már szóba jött itt is. Ellenben a City nagyon erősen mozog nála és Wirtznél is, ott a Bayern van bajban, mert a fater meghallgatta már a City ajánlatát Angliában.
Mindkettő komoly erősítés lenne..

Mi is kiszemeltük, pont most tettem be a szomszéd topicba.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en mondtam a milan elleni meccsen, mikor egymaga leszopatta a madridot a kp-n, hogy elferne, de le lettem hurrogva, hogy atlagtucat jatekos, aztan most viszi a city megint dominalo futballt epiteni.....flori írta: Ugy Reijnders már szóba jött itt is. Ellenben a City nagyon erősen mozog nála és Wirtznél is, ott a Bayern van bajban, mert a fater meghallgatta már a City ajánlatát Angliában.
thereisonly1ronaldo
- flori
Ugye Reijnders már szóba jött itt is. Ellenben a City nagyon erősen mozog nála és Wirtznél is, ott a Bayern van bajban, mert a fater meghallgatta már a City ajánlatát Angliában.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- nzooli93
Momdjuk az komoly,hogy a kiesés ellen küzdesbol majdnem esélyük volt feljutni

Coventry Lamparddal a padon elhasalt és nem fognak feljutni.
Már az első meccsen is egy óriási hiba után kaptak ki, most majdnem elmentek tizenegyespárbajig a Sunderland ellen, erre jött a 122. perc.
https://x.com/GoalsXtra/status/1922405351212699762
Sheffield vs Sunderland meccsen fog eldőlni ki jut fel még a Leeds és a Burnley mellett.
Már az első meccsen is egy óriási hiba után kaptak ki, most majdnem elmentek tizenegyespárbajig a Sunderland ellen, erre jött a 122. perc.
https://x.com/GoalsXtra/status/1922405351212699762
Sheffield vs Sunderland meccsen fog eldőlni ki jut fel még a Leeds és a Burnley mellett.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
36 forduló után a United és a Spurs még mindig nem érték el a bűvös 40 pontot amire mindig azt mondják fix bennmaradást ér. ha az utolsó 3 nem ilyen gyenge elég meleg lenne pite. jelenleg is az utolsó 2 bennmaradó helyen vannak. ketten összesen 37 meccset vesztettek el idén a bajnokságban ami egyel kevesebb mint egy egész szezon. elképesztő, hogy ennyi pénzből és lehetőségből ezt produkálják és ennek ellenére mindkettő el döntőt játszik és bl indulás is meglesz a nyertesnek.
- BlancoMark
Liverpool fanok Artetarol. Kurva nagy.
Hogy legyen egy kis orom is a botranyos szezon utan.
https://www.facebook.com/share/p/1HtKbU ... tid=wwXIfr

https://www.facebook.com/share/p/1HtKbU ... tid=wwXIfr
Az a vicc meg kéne verniük a 19. meg 17. helyezettet a mostani meg kövi fordulóban azt Chelsea ellen ki-ki meccs, de hát úgy fest ez se fog menni nekik

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Forest... jól leültek a végére...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Wishes Pepnek kell egy újabb kpk hatvanè'soadroli írta: Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!
Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.
Zubi, ready to become the first signing of the new season.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!
Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mikel Arteta kutyája, akit „Win”-nek neveztek el, egy csokoládébarna labrador retriever. A kutyát 2023-ban vezette be az Arsenal edzőközpontjába, London Colney-ba, azzal a céllal, hogy erősítse a csapatszellemet és a családias légkört a klubnál. Arteta szerint Win „tökéletes képviselője annak, akik most vagyunk” .
Win mindennapjait az edzőközpontban tölti, ahol egy teljes munkaidős alkalmazott gondoskodik róla. Arteta úgy véli, hogy Win jelenléte pozitív hatással van a játékosokra és a stábtagokra, mivel szeretetet és energiát sugároz, ami javítja a csapat hangulatát és összetartását. A kutya neve, „Win” (győzelem), szimbolikus jelentéssel bír, és a győzelem iránti vágyat testesíti meg a csapat számára .
Én csak a villanykörtet es a zsebtolvajt ismertem. Ez teljesen kimaradt. Le vagyok nyugozve.
néztem csapatfotókon. Gyönyörű labrador
Ez az ember a futball kozsója. Két lábon járó spirituális szellemharcos
Win mindennapjait az edzőközpontban tölti, ahol egy teljes munkaidős alkalmazott gondoskodik róla. Arteta úgy véli, hogy Win jelenléte pozitív hatással van a játékosokra és a stábtagokra, mivel szeretetet és energiát sugároz, ami javítja a csapat hangulatát és összetartását. A kutya neve, „Win” (győzelem), szimbolikus jelentéssel bír, és a győzelem iránti vágyat testesíti meg a csapat számára .
Én csak a villanykörtet es a zsebtolvajt ismertem. Ez teljesen kimaradt. Le vagyok nyugozve.

Ez az ember a futball kozsója. Két lábon járó spirituális szellemharcos
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Remy írta: Olyan, mint Pep, csak generacios tehetsegek es kupak nelkul.
Temus Pep.
Alapvetoen ezzel nincs baj, mert nem tol rossz focit, elkepzelese is van, de ez sem lat tovabb az orranal.
Ordit a csapat egy kozepcsatarert, de neki Sterling meg egy ujabb vedo kell. Egye meg akkor, amit fozott.
Teljesen jo utanpotlasuk van, de egy csatart nem tud kukazni onnan, aztan sirnak h serult az osszes.
“
Nem azert, hogy vedjem, de o sokszor “sirt” egy csatarert, meg nyilvanosan is.

Bar nem banom, hogy nem kapta meg, nem szimpatikus a csavo egyaltalan.
Szerintem ez a durva, tudom kiragadott és torzító adatok ezek.
Mikel Arteta az Arsenal padján 287 meccsen 58,19% győzelmi mutatóval egy FA kupát és egy szuperkupát nyert.
Erik ten Hag a MU padján 128 meccsen 54,69% győzelmi mutatóval egy ligakupát és egy FA kupát nyert.
A statisztikák arra jók, hogy 2022 tavaszán elmondja minden futballkerülő, hogy a Real nem fog bélet nyerni, mert a második labdák, xa meg miegymás.

Mikel Arteta az Arsenal padján 287 meccsen 58,19% győzelmi mutatóval egy FA kupát és egy szuperkupát nyert.
Erik ten Hag a MU padján 128 meccsen 54,69% győzelmi mutatóval egy ligakupát és egy FA kupát nyert.
A statisztikák arra jók, hogy 2022 tavaszán elmondja minden futballkerülő, hogy a Real nem fog bélet nyerni, mert a második labdák, xa meg miegymás.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Durva, de mar kozel 6 eve az Arsenal edzoje. Egyebkent igen, regi video, nagyjabol 3 eves.nzooli93 írta: Ez mar amúgy 2-3 eves dolog,nem?
Xhaka meze is ott van a háttérben, ez nem a mostani bl meccsnel volt. Gyanitom az első szezonjaiban lehetett mikor top4 volt a cel bajnokságban.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Így van. Az amazon prime sorozatból van kivéve. 3 éves kb.nzooli93 írta: Ez mar amúgy 2-3 eves dolog,nem?
Xhaka meze is ott van a háttérben, ez nem a mostani bl meccsnel volt. Gyanitom az első szezonjaiban lehetett mikor top4 volt a cel bajnokságban.
Erre fel a haverom villanykortet kapott szulinapjara tőlem, ha már akkora Arsenal szurkoló.

halálomig madridista leszek
- nzooli93
Ez mar amúgy 2-3 eves dolog,nem?
flori írta: https://x.com/i/status/1920238482313592982
Ez a pali tényleg teljesen hülye.
ui: bocs ide akartam, másikat töröljétek pls.![]()

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Dehát már csak pár milliót kéne költenie egy csatárra és mindent megnyerneflori írta: https://x.com/i/status/1920238482313592982
Ez a pali tényleg teljesen hülye.
ui: bocs ide akartam, másikat töröljétek pls.![]()