Nem tudom elképzelni, hogy bármiben engedjünk neki. Kap egy jó DE végleges ajánlatot, aztán dönthet.hehetheoriginal írta: Ilyen szezon, ilyen teljesítmény ,ilyen viselkedes (nem a vilag hanem a sajat caapataval, csapattarsaival szemben) utan megajandekozzuk egy zsiros szerzodessel, meg is erdemeljuk geci.....

Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ilyen szezon, ilyen teljesítmény ,ilyen viselkedes (nem a vilag hanem a sajat caapataval, csapattarsaival szemben) utan megajandekozzuk egy zsiros szerzodessel, meg is erdemeljuk geci.....Gerr90 írta: Unlike 3 weeks ago, Vinícius Junior's contract renewal is not guaranteed as it stands.
—
@marca
Tudom, hogy "csak" Marca de alakul ez.![]()
thereisonly1ronaldo
-
Unlike 3 weeks ago, Vinícius Junior's contract renewal is not guaranteed as it stands.
—
@marca
Tudom, hogy "csak" Marca de alakul ez.
—
@marca
Tudom, hogy "csak" Marca de alakul ez.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En amondo vagyok, legyunk batrak, szalljunk ki iden mindkettobol.
Rodrygo maradjon csak, Vini mehet.
A Jude-Rodrygo-Mbappé működik, akkor mindig foci volt, Vinivel ez bukik, és a balhéi is túl messzire mentek.
Mióta az egyéni edzéseket is elengedte megy is le a szintje, a lövője, sebessége minden amiben extrát tudott mutatni visszesett
A Jude-Rodrygo-Mbappé működik, akkor mindig foci volt, Vinivel ez bukik, és a balhéi is túl messzire mentek.
Mióta az egyéni edzéseket is elengedte megy is le a szintje, a lövője, sebessége minden amiben extrát tudott mutatni visszesett
Megfogja kapni nyugodtak legyetek
Ilyen alapon Bellinghamet is hozzá lehetne csapniR. Carlos írta:Rodrygoval együtt. Egyik fejben szállt el, a másik pedig "el van tűnve" hónapok óta. Szerintem jót tenne a váltás nekik, meg nekünk is. Ha az új edző is úgy akarja.Gerr90 írta: JUST IN: Vinícius Junior's camp demand a salary of €30m net (+ clauses and renewal bonus) but it is far from what the club is willing to pay. The club insists that his new salary will not exceed €20m per year. Renewal talks are currently on hold.
—
@marca
Ha ez igaz, lehet is menni Rodrygo helyett.

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Rodrygoval együtt. Egyik fejben szállt el, a másik pedig "el van tűnve" hónapok óta. Szerintem jót tenne a váltás nekik, meg nekünk is. Ha az új edző is úgy akarja.Gerr90 írta: JUST IN: Vinícius Junior's camp demand a salary of €30m net (+ clauses and renewal bonus) but it is far from what the club is willing to pay. The club insists that his new salary will not exceed €20m per year. Renewal talks are currently on hold.
—
@marca
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Viszlát.Gerr90 írta: JUST IN: Vinícius Junior's camp demand a salary of €30m net (+ clauses and renewal bonus) but it is far from what the club is willing to pay. The club insists that his new salary will not exceed €20m per year. Renewal talks are currently on hold.
—
@marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Adios!Gerr90 írta: JUST IN: Vinícius Junior's camp demand a salary of €30m net (+ clauses and renewal bonus) but it is far from what the club is willing to pay. The club insists that his new salary will not exceed €20m per year. Renewal talks are currently on hold.
—
@marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Es akkor nem szállt el fejben végleg.

-
JUST IN: Vinícius Junior's camp demand a salary of €30m net (+ clauses and renewal bonus) but it is far from what the club is willing to pay. The club insists that his new salary will not exceed €20m per year. Renewal talks are currently on hold.
—
@marca
—
@marca
De hát adott két gólpasszt.ELSiete írta:Oda megy harciaskodni a labdáért, aztán 2 méterre nem tud egy egyenes passzt adni. Szégyen.
Az még szomorúbb, hogy labdát sem tud vezetni újfent, illetve a hosszan megtolt labdáit már nem éri utol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Oda megy harciaskodni a labdáért, aztán 2 méterre nem tud egy egyenes passzt adni. Szégyen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Azért nem kell úgy csinálni, mintha ez egyedi dolog lenne, a meccs hevében szerintem már mindenki küldött el mindenkit mindenhova. Ez ilyen, a két gólpassznál meg gondolom megdicsérte.Ursus írta: Azért itt a csapat nagy részének a töke tele lehet vele. Idén már Modric, Bellingham és most Courtois is látványosan elküldte a picsába.
-
Azért itt a csapat nagy részének a töke tele lehet vele. Idén már Modric, Bellingham és most Courtois is látványosan elküldte a picsába.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezek a menthetetlen dolgok.
vki ostoba, mindig ostoba marad.
thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Teljesen mindegy mar erre a 3 hatralevo bajnokira. Legalabb lesznek erdekesebb kezdok a sok hianyzok okan, tét nélkul.Remy írta: O is megserult.![]()
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Az agya? Menthetetlen?Remy írta: O is megserult.![]()