Meg szerintem az is sokat elmond, hogy Carlo azert nyert egyet s mast, mite a Bayernhez kerult, de ott elvileg az volt a baj, hogy nem voltak eleg intenzitasuak az edzesek. Most az a teoria, hogy tul sokat edzenek. Kozte lattul azt is, hogy milyen a kontraszt Pintusszal es nelkule. Most meg latjuk, hogy mintha Pintus is full vakon lenne.Realista24 írta:Melyik edzesen vannak szetfuttatva amugy? Marmint alapozason kivul, ami normalis. Csak mert a hirek szerint, illetve amit lattam edzest, videon vagy akar eloben, szo sincs olyanrol szezon kozben.Anthony írta: Az a balhátvéd poszt lassan 10 éve, Marcelo fénykora óta lyukas. És sajnos Carreras vagy akárki is érkezzen oda az elvárás maximum a tisztes helytállás lesz, továbbra sincs igazán kiemelkedő játékos arra a posztra, legalábbis nekem nem ugrik be senki..
Hát nyilván nem értek hozzá, de úgy tűnik ahogy hehe is mondja, hogy amikor 3 naponta meccs van akkor lehet nem kéne szétfuttatni őket edzésen, inkább a taktikát kellene gyakorolni, mert láthatóan azzal vannak gondok rendesen..
Szerintem ez egy sokkal komplexebb dolog, mint hogy egy-egy ember (es a modszerei) legyen erte a felelos.