Május 8-án nem bíztak a kedves ukránok a csúnya oroszokban, ezért szartak a tűzszünetre, de május 12-én már bíznának
Talán mert az övékét más országok is támogatják, nem is akárkik, nem csak Putyin seggéből lett kihúzva, mint a ruszki verzió.
kiserik írta:Hagyjuk. Számodra csak orosz propaganda létezik
Úgy valóban nehéz, hogy érvek helyett ismét csak személyeskedsz.
Most írjam én is azt, hogy te pedig számtalanszor bizonyítottad, hogy csak a ruszki propagandát vagy képes bemásolni ide? Kettőnk közül ezek után ki az, aki vitára alkalmatlan?
Komolytalan vagy.
Lefordítom a többieknek, nem neked, mi történt most is. Aztán mindenki döntse el:
Kifogásolom az ún. "békepárti" politikusok viselkedését, reakcióját a 30 napos fegyverszünetre, amelyet azok is támogatnak, akiket már évek óta minden alap nélkül háborúpártiznak, stb., Erre idejön kiserik, és egyből azzal kezdi, hogy az oroszok győztek, nem kell foglalkozniuk ezzel a fegyverszünettel, ultimátumot kaptak (amit már az egyszerű logika sem enged, erre felhívtam a figyelmet), amit nem kell elfogadniuk, stb. Erre mire kérnék egy forrást, hogy honnan veszi az ultimátum dolgot, kijelenti, hogy nekem felesleges bármit is válaszolnia erre. És még ő az aki elfogultsággal vádol