Azt írták tiszteletből nem egy vesztes bukott ligás Clasico után akarták bejelenteni. Mondjuk akkor valóban szólhattak volna a braziloknak is. Mindegy legkésőbb jövő héten közlik hivatalosan is, aztán utolsó fordulóban a Bernabeuban farewell.Kerlon írta: Most vagy a Brazilok, vagy a klub, vagy Ancelotti a dilettans, hogy nincs egysegesen kommunikalva a nyilvanvalo, aztan az olaszt masrol sem kerdezik.

Edző és vezetőség
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Most vagy a Brazilok, vagy a klub, vagy Ancelotti a dilettans, hogy nincs egysegesen kommunikalva a nyilvanvalo, aztan az olaszt masrol sem kerdezik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a csúcsra húzott Klopp csapat is pár évig tartotta a szintet majd jött egy év amikor rottyon voltak. ez törvényszerű ha nincs frissítve a keret. itt is évekig ment a Pintus effect és most rotty mindenki. jövőre nem lesz meglepi ha megint szintet lépnek kondiban.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Sokkal surubb naptar, emelle semmifele rotacio nem tarsult a keretben. Neha az volt az ember erzese, hogy ha valamelyik kiskedvenc eltori a labat, akkor sem kaphat mas lehetoseget, orrverzesig jatszaniuk kell. Ezen Pintus sem tudott segiteni, meg szerintem o is kicsit elavult. Bar ebben vannak sokkal jobban hozzaerto emberek, mint en, meg itt a forumon is.Sierra írta: En azt nem ertem hogy a Pintus faktor hova lett? Eddig tavaszra mindig toppos volt a csapat eronlete, foleg a masodik felidokben. Meg cikket is irtak errol. Iden meg semmi, meg rosszabb volt mint barmikor az elmult 10 evben. Mi ment felre vajon?
En azt nem ertem hogy a Pintus faktor hova lett? Eddig tavaszra mindig toppos volt a csapat eronlete, foleg a masodik felidokben. Meg cikket is irtak errol. Iden meg semmi, meg rosszabb volt mint barmikor az elmult 10 evben. Mi ment felre vajon?
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Lehet nyomatni a kapus kirúgásokat ezerrelflori írta: BREAKING: Davide Ancelotti is joining the Glasgow Rangers as their new manager. @diarioas
Igen, én is így tudom. Annyival kiegészítve, hogy Xabi kinevezése "here we go".RealRaúl77 írta: Eddig csak a két távozás a hivatalos, ugye, Xabi Madrid házasság még nem? Vagy már az is?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Talán még lehetne egy szezonnyi ultimátumot adni neki, de szerintem már akkor sem lenne a régi.ferni írta: Pintusért óriási kár lesz, remélem azért tényleg marad a klubnál és fogja valamennyire segíteni még a csapatot, még ha nem is személyesen ő fogja kínozni őket.
Az ő módszerei már alkamatlanok ezekhez az új formátumú sok meccses szezonokhoz.
Tegnap olvastam,hogy minden meg volt beszélve a Real Madriddal.Professore írta:Hát nem tudom. Most már jobban jár a klub ha csendben marad nincs nagyon mozgástere. Így kisebb a pofára esés. Tartom hogy ez csúnya húzás volt az öregtől.RealRaúl77 írta:
Nem tudjuk, mi van mögötte. Lehet, hogy a klub megkerülésével került ki a hivatalos hír, de lehet, hogy egyeztettek, és okésak voltak ezzel a sorrenddel is.
Valószínű az utóbbi lehet, mert legutóbb, amikor Carlo engedély nélkül tárgyalt a brazilokkal, akkor is nagy kiakadás volt, most meg semmi ilyen. De én is csak találgatok. Furcsának tényleg furcsa, hogy madridi oldalról nincs még semmi sem hivatalosan közölve.
Nem kell mindenbe a rosszat látni.
ferni írta: Pintusért óriási kár lesz, remélem azért tényleg marad a klubnál és fogja valamennyire segíteni még a csapatot, még ha nem is személyesen ő fogja kínozni őket.
Maradjunk annyiban hogy ő is nem kis részt vállalt abban hogy ez a szezon ilyen lett.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Így legalább nem tűnik úgy mintha kirúgtuk volna.Professore írta: Elviekben ha jól értem hivatalos hogy Carlo a braziloké. Bár ez nyílt titok volt már egy ideje azért tiszteletlenségnek gondolom a klubbal szemben. Nem ez kellene legyen a helyes sorrend hanem egyszer RM bejelentés+ Carlo búcsú és csak aztán az új szerződés.
Akárhogy nézem szar az optika mivel még élő szerződése van velünk. Ezek után a klub helyében fixen nem csapnék nagy búcsút az öregnek. Mondjuk a bari meccs a brazilokkal ok + egy videó oszt cső.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Hát nem tudom. Most már jobban jár a klub ha csendben marad nincs nagyon mozgástere. Így kisebb a pofára esés. Tartom hogy ez csúnya húzás volt az öregtől.RealRaúl77 írta:Nem tudjuk, mi van mögötte. Lehet, hogy a klub megkerülésével került ki a hivatalos hír, de lehet, hogy egyeztettek, és okésak voltak ezzel a sorrenddel is.Professore írta: Elviekben ha jól értem hivatalos hogy Carlo a braziloké. Bár ez nyílt titok volt már egy ideje azért tiszteletlenségnek gondolom a klubbal szemben. Nem ez kellene legyen a helyes sorrend hanem egyszer RM bejelentés+ Carlo búcsú és csak aztán az új szerződés.
Akárhogy nézem szar az optika mivel még élő szerződése van velünk. Ezek után a klub helyében fixen nem csapnék nagy búcsút az öregnek. Mondjuk a bari meccs a brazilokkal ok + egy videó oszt cső.
Valószínű az utóbbi lehet, mert legutóbb, amikor Carlo engedély nélkül tárgyalt a brazilokkal, akkor is nagy kiakadás volt, most meg semmi ilyen. De én is csak találgatok. Furcsának tényleg furcsa, hogy madridi oldalról nincs még semmi sem hivatalosan közölve.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem tudjuk, mi van mögötte. Lehet, hogy a klub megkerülésével került ki a hivatalos hír, de lehet, hogy egyeztettek, és okésak voltak ezzel a sorrenddel is.Professore írta: Elviekben ha jól értem hivatalos hogy Carlo a braziloké. Bár ez nyílt titok volt már egy ideje azért tiszteletlenségnek gondolom a klubbal szemben. Nem ez kellene legyen a helyes sorrend hanem egyszer RM bejelentés+ Carlo búcsú és csak aztán az új szerződés.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Elviekben ha jól értem hivatalos hogy Carlo a braziloké. Bár ez nyílt titok volt már egy ideje azért tiszteletlenségnek gondolom a klubbal szemben. Nem ez kellene legyen a helyes sorrend hanem egyszer RM bejelentés+ Carlo búcsú és csak aztán az új szerződés.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Látszik, hogy megfáradt a kapcsolat. Mindketten szépen lezsírozva quiet quittingeltek. Nem volt itt már impulzus, "csak" munka. Azt meg úgy végezték, mint én 10 év munkaviszony után az erőműben. Sok sikert mindkettőnek, mi meg vágjunk neki az új útnak.flori írta: BREAKING: Davide Ancelotti is joining the Glasgow Rangers as their new manager. @diarioas
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
The decision was surprising, as the match vs Mallorca is only 2 days away. @relevo
Minek is az az edzés..
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Pintusért óriási kár lesz, remélem azért tényleg marad a klubnál és fogja valamennyire segíteni még a csapatot, még ha nem is személyesen ő fogja kínozni őket.
miert, mit hittel. hogy rank rohad?hehetheoriginal írta:Ezt se latjuk tobbet.flori írta: BREAKING: Davide Ancelotti is joining the Glasgow Rangers as their new manager. @diarioas

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- flori
• Sebas Parrilla: Argentinian, Xabi's right-hand man and the one who replaces him in the event of a red card or absence. He has been with Xabi since his time at Real Madrid. They then went together to Real Sociedad B.
• Alberto Encinas: Catalan, 3rd assistant coach. He joined Barcelona in 2018, where he even served as García Pimienta's assistant. In 2021, he joined Leverkusen.
• Ismael Camenforte López: fitness trainer and/or head of methodology. He started at Barcelona B, where he was Domènec Torrent's assistant. He then went to New York City and Denmark until he ended up in Leverkusen in 2021.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ezt se latjuk tobbet.flori írta: BREAKING: Davide Ancelotti is joining the Glasgow Rangers as their new manager. @diarioas
thereisonly1ronaldo
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Eddig csak a két távozás a hivatalos, ugye, Xabi Madrid házasság még nem? Vagy már az is?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.