Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2025. május 14., szerda 7:08

JUST IN: Vinícius Junior's camp demand a salary of €30m net (+ clauses and renewal bonus) but it is far from what the club is willing to pay. The club insists that his new salary will not exceed €20m per year. Renewal talks are currently on hold.

@marca

Ha ez igaz, lehet is menni Rodrygo helyett.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 13., kedd 17:01

ELSiete írta:
Oda megy harciaskodni a labdáért, aztán 2 méterre nem tud egy egyenes passzt adni. Szégyen.
De hát adott két gólpasszt.

Az még szomorúbb, hogy labdát sem tud vezetni újfent, illetve a hosszan megtolt labdáit már nem éri utol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 13., kedd 15:45

Oda megy harciaskodni a labdáért, aztán 2 méterre nem tud egy egyenes passzt adni. Szégyen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. május 13., kedd 12:02

Ursus írta: Azért itt a csapat nagy részének a töke tele lehet vele. Idén már Modric, Bellingham és most Courtois is látványosan elküldte a picsába.
Azért nem kell úgy csinálni, mintha ez egyedi dolog lenne, a meccs hevében szerintem már mindenki küldött el mindenkit mindenhova. Ez ilyen, a két gólpassznál meg gondolom megdicsérte.

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. május 13., kedd 11:39

Azért itt a csapat nagy részének a töke tele lehet vele. Idén már Modric, Bellingham és most Courtois is látványosan elküldte a picsába.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 13., kedd 11:20

ezek a menthetetlen dolgok.
vki ostoba, mindig ostoba marad.
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 13., kedd 11:13

https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... g_a_quick/

:kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 12., hétfő 20:47

Remy írta: O is megserult. :lol:
Teljesen mindegy mar erre a 3 hatralevo bajnokira. Legalabb lesznek erdekesebb kezdok a sok hianyzok okan, tét nélkul.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 12., hétfő 16:54

Remy írta: O is megserult. :lol:
Az agya? Menthetetlen?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 12., hétfő 16:47

O is megserult. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 12., hétfő 14:06

Galacticos írta:
kiserik írta: Ez az ember gáz: Te véleményed, mivel mindenkinek lehet, ezzel nem tudok vitatkozni.
gáz a viselkedése: tavasszal, a fejmosás után ez nem igaz. Beszédes, hogy mikor a tavaszi nagy cirkuszok voltak, itt az ő topikja volt a leghangosabb szokás szerint, mégsem ő kapott elmarasztalást.
Tavasszal magahoz kepest csendesebb volt, de a szezon elso feleben meg kritikan aluli. Attol hogy volt 3 honapja ahol nem balhezott en meg nem felejtettem el neki az elozo sokkal tobb honapot ahol folyamatos kizokkentettek meg kizokkentette sajat magat.
kiserik írta: a testbeszéde: itt nem tudom mire gondolsz. Sokan szokták felróni, hogy vigyorog mindenen, ahogy Dinhonak is tették ezt.
a teljesítménye: természetesen nem a világ legjobb játékosa, nem is lesz az szerintem, így a teljesítménye eléggé függ a csapat teljesítményétől.
A flegma hatra setalgatasara gondoltam, tegnap is nem egyszer volt miutan modric beallt hogy tekereg a horvat a labdan, varja hogy valakit kitudjon ugratni de vinicius nagy kegyesen setalgat 10meterre a lesvonaltol visszafele.

Engem rettentoen irrital amikor peldaul fran felfult teljes sprintbe, vini elbohockodja mert soha nem passzol a balhatvednek elorefele, labdatveszit es utana megall es mutogat es a tole 15meterre levo fran sprintel hatra nyilvan mar lemaradva.
Vagy amikor latom hogy a 40eves modricnak kell csuszni maszni a labdakert a kozeppalyan, akkor ne setalva mozizza mar vegig az egeszet.
ezeket a szemellenzo miatt nem latja par ember, felesleges is harcolni veluk.
mint a nyugger fidesz szavazok.
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 12., hétfő 12:10

kiserik írta: Ez az ember gáz: Te véleményed, mivel mindenkinek lehet, ezzel nem tudok vitatkozni.
gáz a viselkedése: tavasszal, a fejmosás után ez nem igaz. Beszédes, hogy mikor a tavaszi nagy cirkuszok voltak, itt az ő topikja volt a leghangosabb szokás szerint, mégsem ő kapott elmarasztalást.
Tavasszal magahoz kepest csendesebb volt, de a szezon elso feleben meg kritikan aluli. Attol hogy volt 3 honapja ahol nem balhezott en meg nem felejtettem el neki az elozo sokkal tobb honapot ahol folyamatos kizokkentettek meg kizokkentette sajat magat.
kiserik írta: a testbeszéde: itt nem tudom mire gondolsz. Sokan szokták felróni, hogy vigyorog mindenen, ahogy Dinhonak is tették ezt.
a teljesítménye: természetesen nem a világ legjobb játékosa, nem is lesz az szerintem, így a teljesítménye eléggé függ a csapat teljesítményétől.
A flegma hatra setalgatasara gondoltam, tegnap is nem egyszer volt miutan modric beallt hogy tekereg a horvat a labdan, varja hogy valakit kitudjon ugratni de vinicius nagy kegyesen setalgat 10meterre a lesvonaltol visszafele.

Engem rettentoen irrital amikor peldaul fran felfult teljes sprintbe, vini elbohockodja mert soha nem passzol a balhatvednek elorefele, labdatveszit es utana megall es mutogat es a tole 15meterre levo fran sprintel hatra nyilvan mar lemaradva.
Vagy amikor latom hogy a 40eves modricnak kell csuszni maszni a labdakert a kozeppalyan, akkor ne setalva mozizza mar vegig az egeszet.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 11., vasárnap 21:02

Galacticos írta:
kiserik írta:Ez a haverodozás elég alja szint, de Te tudod
En azt nem ertem hogy neked miert jo teljesen csukott szemmel menni az arral szemben.
Ez az ember, gaz, gaz a viselkedese, a testbeszede, es mostmar az elozo evekhez kepest nincs mellette az a teljesitmeny ami miatt efelett szemet lehetne hunyni. Mindenkinek, beleertve neki is jobb lenne ha tavozna. Mashol lehetne o az alfa, itt mar nem lesz. De mivel nem a legelesebb kes talan meg nem jott ra teljesen.
Inkább itt, mint Mbappe topikjában, kérdezted, válaszolok. Én soha nem azt tartom vaknak, aki máshogy látja a világot, mint én. Inkább azt, aki nem a saját szemével látja a világot, hanem azt lát, amit mondanak neki.

Ez az ember gáz: Te véleményed, mivel mindenkinek lehet, ezzel nem tudok vitatkozni.
a testbeszéde: itt nem tudom mire gondolsz. Sokan szokták felróni, hogy vigyorog mindenen, ahogy Dinhonak is tették ezt.
a teljesítménye: természetesen nem a világ legjobb játékosa, nem is lesz az szerintem, így a teljesítménye eléggé függ a csapat teljesítményétől. Jelenleg a csapaton belül top2 gólokban és top1-2 (ha nézzük a kiharcolt tiziket, illetve, ha nem) a gólpasszokban és top1 a kulcspasszokban. TM adat, most nincs hangulatom máshonnan mazsolázni, gól+gólpassz mutatóban? Mbappe: 38+4=42, Vini: 20+16=36, Jude: 13+14=27, Rodrygo (700 perccel kevesebből): 13+10=23.
EGO: ezt már sokszor olvastam itt, de nem tudom, hogy honnan jött. A fenti adatokból is nekem az jön le, hogy Vininek nem derogál passzolni, indítani, leadni ziccerben, hátrébb lépni és kiszolgálni a társakat. Fingom sincs, hogy mi utal arra, hogy ő akar lenni az alfa?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 11., vasárnap 20:35

cart írta: Lefutni se tud már senkit, olyan a mozgása mintha 35 éves lenne.
Volt egy hosszabb sérülése. Azóta átlag szélső tempója van. Idén talán bement az alá is
ZIDANE

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 11., vasárnap 19:52

RealVazquez írta: Perez helyében megmondanám neki, hogy vagy alá dolgozol Mbappenak es kiszolgálod, mint anno Benzemát, vagy el lehet menni kecskeket kurni olajfoldre.
Egyrészt ilyen párbeszédek a valóságban nincsenek másrészt meg az élet elrendezte gyorsan ezt az alfahím vitát. Francia barátunk egy ótvar szezonban majdnem Cr számokat hozott. Viniciusz is észlelte és visszavett. Próbálkozott de teljesen formán kívül. Szerintem ha nem fog működni a dolog az nem a viselkedése vagy a hozzáállása miatt lesz. Egyszerűen útban van egymásnak 2 balszélső. Alonso ha megoldja oké ha meg nem akkor 26 nyarán meglehet hallgatni az ajánlatokat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 11., vasárnap 19:50

Volt az a hatalmas christensen mentés. Szó mi szó, csodas becsuszas volt, de kedvenc emberünk mar megint, mint a szezonban minden meccsen túl hosszú ideg vezette a labdát. Szar ütem, szar szögben, szar idoben ment a centerezés. Sima liba volt a dánnak leolvasni.

Ott, abban a helyzetben, hamarabb kellett folna sokkal, szinte azonnal. Megvolt a terulet es az idő. Szép kis enyhe kifli jobbal, laposan, ütemben. Annyi, de annyi ilyen volt ami elment a brazilon. Megszamolni sem lehet.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 11., vasárnap 19:48

Én tuti megvártam volna hogy hogy teljesít a következő szezon első felében és csak utána adtam volna neki ajánlatot.
Vagy azt tudom még elképzelni hogy Perezék pontosan tudják hogy miért teljesített ebben a szezonban így csak ugye az nem nyilvános.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. május 11., vasárnap 19:45

Perez helyében megmondanám neki, hogy vagy alá dolgozol Mbappenak es kiszolgálod, mint anno Benzemát, vagy el lehet menni kecskeket kurni olajfoldre. Ez lenne a csapat erdeke, ezzel lehetne megtoszni mindenkit. Ha sikeres akar lenni Madridban, akkor csapatjatekosnak kell lennie, mert az elmult bo egy evben felrevitte ot az Aranylabda magiaja. Tisztan latszik, hogy meg kell ujulnia, es szerintem ez abban mar kimerulhetne, hogy segit a francianak. Nem azt mondom, hogy oncelu a jateka, hanem hogy tul nagy az ego, tul flegma, tul sok hibaval jatszik, nem eleg preciz, es 10 szar megoldasa utan azt hiszi, hogy ha ad egy golpasszt vagy rug egy golt, akkor azzal le van tudva minden. Pedig nem. Alfanak hiszi magat, es ebbol szarmazik minden baj. Kicsit tobb szerenyseg, alazat, es visszaterhetne a siker utjara. Remelem Xabival meg tud ujulni, mert vilagklasszis jatekos, de messze nem hibatlan, es plane nem vezer. En szurkolok neki tovabbra is, de vannak bajok, es ahogy korabban mondtam mar, addig nem zavarnak a dolgai, amig sikeres a csapat es van mogotte teljesitmeny.
Most se siker, se teljesitmeny nincs.
:goat:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. május 11., vasárnap 19:35

RaúlCF írta:
Galacticos írta:
Fussa meg, vezesse ra, kenyszeritse valasztas ele a vedot 2v1ben. Lenduletben egy behatralo inigo nem egy megoldhatatlan feladat egy aranylabdas jatekosnak.
jogos de ha abban a helyzetben elkezd cselezgetni vagy nem egyből akarja centerezni ugyanúgy kapná a szart. jó kontra volt kiváló berepülő védekezéssel. a többi dolga zavaróbb mint ez.
Aktuális világsztárként, és wannabe aranylabdásként meg kell tudni oldani egy ilyen helyzetet.

Ha a Benzema-CR páros, vagy éppen a Zidane-Ronaldo páros lett volna ebben a szituban röhögve megoldják.

És nem ez az első ilyen szitu a szezonban. Egyszerűen az ilyen alapvető ziccereket nem tudja megoldani, mindig rossz döntést hoz, rosszul időzít.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 11., vasárnap 19:26

Hát ne legyen igazam,de éppen most követi el majd a vezetőség az egyik legnagyobb hibát a hosszabitásával.
:x :(
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: