Nekem azt mutatja, hogy teher alatt nő a pálma. Ő azon kevesek közé tartozik, akiket nem összenyom, hanem kiemel a teher. Egyébként már írtam, hogy, bár minden elismerésem Asencio felé és nálam is alap ember lenne jövőre, de egyelőre eléggé sok korlátja van, amit egy top védő (Rudiger) elég jól el tud rejteni.Toti írta:és asencio esete mit mutat?kiserik írta:
Nekem csak a kiemelt résszel van bajom. Az, hogy a hírek szerint jobbhátvédet, balhátvédet, középhátvédet és még középpályást is nézünk/veszünk pont nem azt mutatja, hogy meg lehetett volna a keretbéli problémákat máshogy oldani. Lehet itt hajtani, hogy ott a Castilla meg a Juvenil, csak Jacobo este is azt mutatja, hogy míg a 3-ad osztályban a csapat egyik legjobbja, addig a nagyoknál simán leveri a lécet.
jacobot tényleg hagyjuk, botrány gyengének tűnik. de volt egy szezonja kitalálni valamit jobbhátvéd posztra és hiába nyaltunk be 132 gólt lv-ről ugyanúgy őt erőltette. továbbra is azzal van a baj, h meg sem próbálta.
Jobbhátvédben 1 lehetősége lett volna, a Castillás Aguado. A kupában kipróbálták, de inkább nem erőltették. Hogy miért nem, azt nem tudjuk. Emellett többször szerepelt ott Fede, csak elfogyott a kp is közben.