Xabi Alonso's plan at Real Madrid is to play 2 forwards upfront: Kylian Mbappé & Vini Jr.
Either in a 5-3-2 or a 4-4-2. @La_SER
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 13., kedd 8:42
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. május 13., kedd 8:40
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 13., kedd 8:23
Juderól volt hír, hogy Dortmundi posztjára akarják visszatenni. Egyel hátrébb. Paz és Güler simán osztozhatnának a perceket, Modric out.ferni írta:Nico Paz kb a csapata legjobbja, de top3 az 100%.tubatibi írta: Amugy De Bruyne ismet fel lett ajanlva Nekunk.![]()
Nico Paz-nak melyik poszt fekszik? Milyen idényt ment?
6 gól, 9 gólpassznál jár.
Ami vele is a gond, hogy ő is inkább támadó szelleműbb, mint Güler meg Jude, de hát sokkal jobb opció nincs nála, ki kellene próbálni.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 13., kedd 8:11
Arra jó, hogy egy 30 millió körüli igazolás, akinek a 3 vagy nevezzük 5 védős rendszerben a szárnyvédő a leginkább megfelelő poszt. MU is megpróbálta vissza vinni az Amorim is 3 védőzik. Nem mintha ez most bármit is számítana. Fizuja biztosan alacsony lenne, szerintem tényleg nem ördögtől való ötlet. Plusz nagyon eltér a játéka TAA-tól, inkább a tipikus vonal mellett meghúzom fajta szélső védő és védekezni is tud valamennyire. Meg Real nevelés, biztosan sokat jelenten neki is. Nem lesz Roberto Carlos, de őszintén kiből lett az az utóbbi években.flori írta: Nem tudom honnan kukázták ez a Carrerast, de annyira tipikusan Benfica flop igazolásnak tűnik hogy az eszméletlen.![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 13., kedd 7:49
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 13., kedd 0:34
30 éves lesz ősszel, Barca nevelés…Pad'em írta: CONFIRMED: Alex Grimaldo is a REAL option to become Real Madrid's new LB. Xabi Alonso loves Alex Grimaldo and would love to have him at Real Madrid. If the price is right, Grimaldo is now a serious option. @MatteMoretto @JorgeCPicon
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 13., kedd 0:13
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 12., hétfő 23:24
Konkrétan miatta és Güler miatt várom a következő szezont. Nagyon remélem, hogy mindenki rábólint, és visszatér.flori írta: BREAKING: Real Madrid are considering bringing back Nico Paz.
A meeting is scheduled NEXT WEEK! @COPE
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. május 12., hétfő 23:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 12., hétfő 23:13
Nico Paz kb a csapata legjobbja, de top3 az 100%.tubatibi írta: Amugy De Bruyne ismet fel lett ajanlva Nekunk.![]()
Nico Paz-nak melyik poszt fekszik? Milyen idényt ment?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 12., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 12., hétfő 22:49
kimentették a MU-bólflori írta: Nem tudom honnan kukázták ez a Carrerast, de annyira tipikusan Benfica flop igazolásnak tűnik hogy az eszméletlen.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 12., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 12., hétfő 22:33
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 12., hétfő 22:31
De. Ránk vár Miguel. Első számú jelölt Carreras.ateeemadrid írta:Nem az a legfrissebb hír, hogy Miguel kioffolta matracékat?Realista24 írta:
Kerkezzel harom napja aktivan targyal a Pool.
Miguel Atma, Theo egy vicc, tobbit nem ismerem.
Nem e? Az összes létező név be volt már dobva kbnuevo_ericco írta: Arra mondjuk kíváncsi vagyok, ki lesz az új balhátvéd. Még csak hírek szintjén sem nagyon merülnek fel nevek egyelőre.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 12., hétfő 22:18
hírek szintjén felmerültek többen..nuevo_ericco írta: Arra mondjuk kíváncsi vagyok, ki lesz az új balhátvéd. Még csak hírek szintjén sem nagyon merülnek fel nevek egyelőre.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 12., hétfő 22:15
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. május 12., hétfő 22:08
Nem az a legfrissebb hír, hogy Miguel kioffolta matracékat?Realista24 írta:Kerkezzel harom napja aktivan targyal a Pool.poronty írta:
Carreras, Kerkez, Theo. Bolt hír, hogy Hati jönne, mert több poszton bevethető. volt hír, hogy Hincapié jönne. Volt itt elég név emlegetve.
Ja meg Miguel Guti is volt említve.
Miguel Atma, Theo egy vicc, tobbit nem ismerem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 12., hétfő 21:38
Kerkezzel harom napja aktivan targyal a Pool.poronty írta:Carreras, Kerkez, Theo. Bolt hír, hogy Hati jönne, mert több poszton bevethető. volt hír, hogy Hincapié jönne. Volt itt elég név emlegetve.Arra mondjuk kíváncsi vagyok, ki lesz az új balhátvéd. Még csak hírek szintjén sem nagyon merülnek fel nevek egyelőre.
Ja meg Miguel Guti is volt említve.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. május 12., hétfő 21:29
Carreras, Kerkez, Theo. Bolt hír, hogy Hati jönne, mert több poszton bevethető. volt hír, hogy Hincapié jönne. Volt itt elég név emlegetve.Arra mondjuk kíváncsi vagyok, ki lesz az új balhátvéd. Még csak hírek szintjén sem nagyon merülnek fel nevek egyelőre.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem