BlancoMark írta:R-nek beutott a negy vesztes Clasico.halamadrid írta:
Mi történt megint?![]()

Ah, nem kell erteni, majd ha egyszer lesz kedvem, kifejtem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 12., hétfő 19:38
BlancoMark írta:R-nek beutott a negy vesztes Clasico.halamadrid írta:
Mi történt megint?![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 12., hétfő 18:36
R-nek beutott a negy vesztes Clasico.halamadrid írta:Mi történt megint?Realista24 írta: Gyűlöletkeltés ellen gyűlöletkeltéssel.
Mivé fajult a világ…bármelyik nyer, bármilyen formában, ez csak rosszabb lesz. Hanyinger az egész.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 12., hétfő 16:51
Mi történt megint?Realista24 írta: Gyűlöletkeltés ellen gyűlöletkeltéssel.
Mivé fajult a világ…bármelyik nyer, bármilyen formában, ez csak rosszabb lesz. Hanyinger az egész.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 12., hétfő 16:34
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 12., hétfő 16:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 12., hétfő 16:11
Azért ez kőkemény vállallás el kell ismerni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 12., hétfő 16:08
Köszönöm, sokakat egyesít, épp erről beszélek. Ha pedig nem lenne kisajátítva, egy teljes mértékben elfogadott stadionbéli Himnusz-alternatívaként is működhetne, mint Dunaszerdahelyen1madridista írta:amugy ritkan ertek egyet veledhalamadrid írta:
Nem vagyok zenész, és bár egyszerű a szövege, akkor is megérint. Nekem a Szózat a kedvencem, de az átlagemberrel és a futballszurkolóval ez sajnos nem rezonál, így maradt ez, ami a legtöbb ember legkisebb közös többszöröse. Ezért is szeretem, mert szakmailag biztos messze van a felsőpolctól, de legalább erős érzelmeket közvetít, nagyon könnyen énekelhető, és sokakat egyesít. Ami pedig mondandója van, sokszor felületes, de külhoni magyarként szerintem abszolút mélyre hat.
Edit: Az meg mit számít, hogy milyen az együttes, ha csak egy dalt nézünk?
Nagyon helyes. Egyszer ad ilyen lehetőséget a Jóisten. Addig kell b*szni a vasat, amíg meleg. Hadd boruljon be a Fidesz Erdélyben is. 2022-ben 94% volt a kárpát-medencei külhoni szavazatok aránya a Fideszre, van hová fejlődni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 12., hétfő 15:41
Az kemény, liberális pártként elég nagy hazafiságról tesznek tanúbizonyságot. Jó döntés! Ha túlélik valamiféle civil szervezetként 2030-ig, akkor erre a gesztusra sokan emlékezni fognak az akkori választásoknál. Kiváncsi vagyok, hogy ez belekényszeríti-e a Kutyapártot, hogy szintén visszalépjenek az indulástól.swfan írta: Na, úgy néz ki a Momentum nem fog elindulni jövőre, legalábbis az elnökség a visszalépést támogatja. Akkor már csak a DK és a Kutyapárt maradt a régi ellenzékből.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 12., hétfő 15:28
amugy ritkan ertek egyet veledhalamadrid írta:Nem vagyok zenész, és bár egyszerű a szövege, akkor is megérint. Nekem a Szózat a kedvencem, de az átlagemberrel és a futballszurkolóval ez sajnos nem rezonál, így maradt ez, ami a legtöbb ember legkisebb közös többszöröse. Ezért is szeretem, mert szakmailag biztos messze van a felsőpolctól, de legalább erős érzelmeket közvetít, nagyon könnyen énekelhető, és sokakat egyesít. Ami pedig mondandója van, sokszor felületes, de külhoni magyarként szerintem abszolút mélyre hat.ram8nes írta:
Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?
Atlagosan szar zene, kozepesen szar szoveg, egy atlagosan semmilyen egyuttestol.
Pont erre jo, hogy lehessen pozolni vele az izlestelen embereknek.
Annyi vers van peldaul, amiben oszinten lehet latni tukrozodni a magyarsagot, de ez? Eroltetett giccs![]()
Edit: Az meg mit számít, hogy milyen az együttes, ha csak egy dalt nézünk?
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 12., hétfő 15:26
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 12., hétfő 15:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. május 12., hétfő 14:38
Azt a szamot az emberek kaptak fel, mert megtetszett nekik, jelentett szamukra valamit, majd a NER ezt meglatta es kisajatitotta.Marky írta: A zenekarrol pedig annyit, hogy nehany kopaszon kivul senki sem ismerne, ha nem kapta volna fel a NER.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 12., hétfő 14:36
Nem vagyok zenész, és bár egyszerű a szövege, akkor is megérint. Nekem a Szózat a kedvencem, de az átlagemberrel és a futballszurkolóval ez sajnos nem rezonál, így maradt ez, ami a legtöbb ember legkisebb közös többszöröse. Ezért is szeretem, mert szakmailag biztos messze van a felsőpolctól, de legalább erős érzelmeket közvetít, nagyon könnyen énekelhető, és sokakat egyesít. Ami pedig mondandója van, sokszor felületes, de külhoni magyarként szerintem abszolút mélyre hat.ram8nes írta:Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?halamadrid írta: Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.
Atlagosan szar zene, kozepesen szar szoveg, egy atlagosan semmilyen egyuttestol.
Annyi vers van peldaul, amiben oszinten lehet latni tukrozodni a magyarsagot, de ez? Eroltetett giccs![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 12., hétfő 12:34
A hanyinger kerulget, amikor a Himnusz szintjere probaljak emelni a kopaszok ezt a giccsparadet es hazaarulozzak, aki nem all fel amikor megszolal. Regen meg enekeltunk Szozatot, elszavaltuk a Nemzeti dalt, nem ez a popganyolas ment mindenhol.ram8nes írta:Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?halamadrid írta: Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 12., hétfő 12:20
Elég unalmas is volt, 2/3 migránsozás. A végére elértünk a NO war, genderhez. Többet vártam töle, még ott volt a könyv fóliázás, pedofilozas, mostani dolgok a poloskázás, Brüsszel, Ukrajna elleni úszítás és hazaárulozás.swfan írta:Én még nem láttam (majd holnap HO-ban), de a kommentek alapján csak Sorosról és a migránsokról szól a film (szóval kb. a 2015-ös gyűlöletkampány)
Az úgy elég vérszegény ha igaz, sokkal aktuálisabb dolgokat bele kellett volna venni, azóta csak sokkal hajmeresztőbb gyűlöletkampányokat csináltak
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. május 12., hétfő 12:18
Nehéz az orosz helytartók élete.h3x0r írta: Azert az is komoly, hogy mikozben az RMDSZ azzal kampanyol, hogy mindenki szavazzon a magyarellenes George Simion ellen, mindenhova a "Stop Simion" plakatokat rakjak, addig Orban szepen benyal neki.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. május 12., hétfő 11:54
Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?halamadrid írta: Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 12., hétfő 10:39
Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/05/12/kave-helyett- ... nelkuledet
fideszesek alma valt vegre valora. kis terpeszben az uj nagykovetuk enekli a nelkuledet![]()
![]()
![]()
Globalizációellenesség >>>>>>. Erdélyh3x0r írta: Azert az is komoly, hogy mikozben az RMDSZ azzal kampanyol, hogy mindenki szavazzon a magyarellenes George Simion ellen, mindenhova a "Stop Simion" plakatokat rakjak, addig Orban szepen benyal neki.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. május 12., hétfő 10:14
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem