Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 12., hétfő 19:38

BlancoMark írta:
halamadrid írta:

Mi történt megint?
R-nek beutott a negy vesztes Clasico. :mrgreen:
:mrgreen:

Ah, nem kell erteni, majd ha egyszer lesz kedvem, kifejtem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 12., hétfő 18:36

halamadrid írta:
Realista24 írta: Gyűlöletkeltés ellen gyűlöletkeltéssel.
Mivé fajult a világ…bármelyik nyer, bármilyen formában, ez csak rosszabb lesz. Hanyinger az egész.
Mi történt megint?
R-nek beutott a negy vesztes Clasico. :mrgreen:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 12., hétfő 16:56

Én se értem

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 12., hétfő 16:51

Realista24 írta: Gyűlöletkeltés ellen gyűlöletkeltéssel.
Mivé fajult a világ…bármelyik nyer, bármilyen formában, ez csak rosszabb lesz. Hanyinger az egész.
Mi történt megint?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 12., hétfő 16:34

Gyűlöletkeltés ellen gyűlöletkeltéssel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 12., hétfő 16:23

Szegény propagandisták helyében nem lennék, így nekik is 300 kilométert kell sétálni :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 12., hétfő 16:11

swfan írta: MP elindul Bp-ről Nagyváradra, gyalog :mrgreen:

https://youtu.be/DEDziwIrH9k?si=-Qc3gq93vDfEQMG8
Azért ez kőkemény vállallás el kell ismerni.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 12., hétfő 16:08

1madridista írta:
halamadrid írta:

Nem vagyok zenész, és bár egyszerű a szövege, akkor is megérint. Nekem a Szózat a kedvencem, de az átlagemberrel és a futballszurkolóval ez sajnos nem rezonál, így maradt ez, ami a legtöbb ember legkisebb közös többszöröse. Ezért is szeretem, mert szakmailag biztos messze van a felsőpolctól, de legalább erős érzelmeket közvetít, nagyon könnyen énekelhető, és sokakat egyesít. Ami pedig mondandója van, sokszor felületes, de külhoni magyarként szerintem abszolút mélyre hat.

Edit: Az meg mit számít, hogy milyen az együttes, ha csak egy dalt nézünk?
amugy ritkan ertek egyet veled

Köszönöm, sokakat egyesít, épp erről beszélek. Ha pedig nem lenne kisajátítva, egy teljes mértékben elfogadott stadionbéli Himnusz-alternatívaként is működhetne, mint Dunaszerdahelyen
swfan írta: MP elindul Bp-ről Nagyváradra, gyalog :mrgreen:

Nagyon helyes. Egyszer ad ilyen lehetőséget a Jóisten. Addig kell b*szni a vasat, amíg meleg. Hadd boruljon be a Fidesz Erdélyben is. 2022-ben 94% volt a kárpát-medencei külhoni szavazatok aránya a Fideszre, van hová fejlődni.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 12., hétfő 15:41

swfan írta: Na, úgy néz ki a Momentum nem fog elindulni jövőre, legalábbis az elnökség a visszalépést támogatja. Akkor már csak a DK és a Kutyapárt maradt a régi ellenzékből.
Az kemény, liberális pártként elég nagy hazafiságról tesznek tanúbizonyságot. Jó döntés! Ha túlélik valamiféle civil szervezetként 2030-ig, akkor erre a gesztusra sokan emlékezni fognak az akkori választásoknál. Kiváncsi vagyok, hogy ez belekényszeríti-e a Kutyapártot, hogy szintén visszalépjenek az indulástól.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 12., hétfő 15:28

halamadrid írta:
ram8nes írta:
Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?
Atlagosan szar zene, kozepesen szar szoveg, egy atlagosan semmilyen egyuttestol.
Pont erre jo, hogy lehessen pozolni vele az izlestelen embereknek.
Annyi vers van peldaul, amiben oszinten lehet latni tukrozodni a magyarsagot, de ez? Eroltetett giccs :roll:
Nem vagyok zenész, és bár egyszerű a szövege, akkor is megérint. Nekem a Szózat a kedvencem, de az átlagemberrel és a futballszurkolóval ez sajnos nem rezonál, így maradt ez, ami a legtöbb ember legkisebb közös többszöröse. Ezért is szeretem, mert szakmailag biztos messze van a felsőpolctól, de legalább erős érzelmeket közvetít, nagyon könnyen énekelhető, és sokakat egyesít. Ami pedig mondandója van, sokszor felületes, de külhoni magyarként szerintem abszolút mélyre hat.

amugy ritkan ertek egyet veled

de nekem se tetszik hogy a fidesz rarepult mert igy ahelyett hogy osszetartana megosztja a nemzetet...

a szovege tetszik, es szerintem nem rosszabb mint barmelyik masik magyar pop szam (nem szoktam amugy magyar zenet hallgatni es a mufaj se all kozel hozzam) de mivel a fidesz kisajatitotta ezert gyulolik zsigerbol csomoan...

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 12., hétfő 15:26

MP elindul Bp-ről Nagyváradra, gyalog :mrgreen:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 12., hétfő 15:07

Na, úgy néz ki a Momentum nem fog elindulni jövőre, legalábbis az elnökség a visszalépést támogatja. Akkor már csak a DK és a Kutyapárt maradt a régi ellenzékből.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. május 12., hétfő 14:38

Marky írta: A zenekarrol pedig annyit, hogy nehany kopaszon kivul senki sem ismerne, ha nem kapta volna fel a NER.
Azt a szamot az emberek kaptak fel, mert megtetszett nekik, jelentett szamukra valamit, majd a NER ezt meglatta es kisajatitotta.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 12., hétfő 14:36

ram8nes írta:
halamadrid írta: Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.
Atlagosan szar zene, kozepesen szar szoveg, egy atlagosan semmilyen egyuttestol.
Annyi vers van peldaul, amiben oszinten lehet latni tukrozodni a magyarsagot, de ez? Eroltetett giccs :roll:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2025. május 12., hétfő 14:39-kor.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 12., hétfő 12:34

ram8nes írta:
halamadrid írta: Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.
A hanyinger kerulget, amikor a Himnusz szintjere probaljak emelni a kopaszok ezt a giccsparadet es hazaarulozzak, aki nem all fel amikor megszolal. Regen meg enekeltunk Szozatot, elszavaltuk a Nemzeti dalt, nem ez a popganyolas ment mindenhol.
A zenekarrol pedig annyit, hogy nehany kopaszon kivul senki sem ismerne, ha nem kapta volna fel a NER.

Ugyanitt varom a mulatos nemzeti indulonkat, amit Gyozike ad elo eloben a Puskasban a magyar-szovjet orokbarati meccs szuneteben.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 12., hétfő 12:20

swfan írta:
Én még nem láttam (majd holnap HO-ban), de a kommentek alapján csak Sorosról és a migránsokról szól a film (szóval kb. a 2015-ös gyűlöletkampány)

Az úgy elég vérszegény ha igaz, sokkal aktuálisabb dolgokat bele kellett volna venni, azóta csak sokkal hajmeresztőbb gyűlöletkampányokat csináltak
Elég unalmas is volt, 2/3 migránsozás. A végére elértünk a NO war, genderhez. Többet vártam töle, még ott volt a könyv fóliázás, pedofilozas, mostani dolgok a poloskázás, Brüsszel, Ukrajna elleni úszítás és hazaárulozás.
Bár gondolom hosszú projekt volt, egy része akkor még meg se történt.

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. május 12., hétfő 12:18

h3x0r írta: Azert az is komoly, hogy mikozben az RMDSZ azzal kampanyol, hogy mindenki szavazzon a magyarellenes George Simion ellen, mindenhova a "Stop Simion" plakatokat rakjak, addig Orban szepen benyal neki.
Nehéz az orosz helytartók élete. :lol:

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. május 12., hétfő 11:54

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 12., hétfő 10:39

gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/05/12/kave-helyett- ... nelkuledet

fideszesek alma valt vegre valora. kis terpeszben az uj nagykovetuk enekli a nelkuledet :lol: :lol: :lol:
Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.
h3x0r írta: Azert az is komoly, hogy mikozben az RMDSZ azzal kampanyol, hogy mindenki szavazzon a magyarellenes George Simion ellen, mindenhova a "Stop Simion" plakatokat rakjak, addig Orban szepen benyal neki.
Globalizációellenesség >>>>>>. Erdély

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. május 12., hétfő 10:14

Azert az is komoly, hogy mikozben az RMDSZ azzal kampanyol, hogy mindenki szavazzon a magyarellenes George Simion ellen, mindenhova a "Stop Simion" plakatokat rakjak, addig Orban szepen benyal neki.

Vissza: