Na varjal, azt nem mondtak, hogy meg is kapjahehetheoriginal írta: Gondolom az edzo kitepi a szemoldoket, ha evekig kerte az embereket, erre most megkapna, csak o van kibaszva![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 12., hétfő 21:28
Na varjal, azt nem mondtak, hogy meg is kapjahehetheoriginal írta: Gondolom az edzo kitepi a szemoldoket, ha evekig kerte az embereket, erre most megkapna, csak o van kibaszva![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 12., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 12., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 12., hétfő 21:19
Egy ilyen év után gyönyörű ilyeneket olvasni. Remélem, Perezék is tanultak az idei évből, és az edzőt is meghallgatják, még, ha végső döntés, és a kivitelezés az övék is marad. Hagyják, hogy Xabi felhúzzon egy hosszútávú projektet.Pad'em írta: NEW: Xabi Alonso told Real Madrid that in order to compete for the Club World Cup, he needs Trent Alexander-Arnold, a new left-back, and a new centre-back.
Real Madrid said YES to his requests, and they're now working on the deals. Things are happening. Real Madrid are already working to give Xabi Alonso his desired signings. The squad will improve a lot in 2 weeks.
— @marca
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 12., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 12., hétfő 20:41
Mendy volt majdnem 50 millió 6 évePad'em írta: Klubhoz közeli spanyol forrás azt írja 45 millió eurót fogunk ajánlani a napokban Huijsenért abban bízva, hogy a játékos eléri a klubnál, hogy engedjék el kivásárlási ára alatt.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 12., hétfő 20:35
Bellingham mellé már nem is nagyon férne a csapatba. Esetleg ha Krooshoz hasonlóan ő is hátrébb menne egy sorral, de semmi sem garantálja, hogy ugyanúgy beválna. Tonival mázlink is volt valahol ebből a szempontból.Pad'em írta:Ugyanez szerint Wirtz esélytelen, megy a Bayernbe.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 12., hétfő 20:27
valószníűleg hozunk nyáron balhátvédetlestat írta: Camanak meg kene barakoznia a balhatved szereppel.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 12., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 12., hétfő 20:22
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. május 12., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 12., hétfő 19:02
Persze, ezt ertem, viszont nem erzem benne, hogy szintet tudna lepni fejben, talan az sem jo omen, hogy Vini a legjobb baratja.hehetheoriginal írta:mondom mashogy: camaban az upside es a potencial joval nagyobb, mint tucsameniben.realmadrid95 írta:
Nalam Cama sem fejlodott. Ugyan az a kis szertelen, buta kisfiu, aki veszelyes helyeken adja el a labdat, majd ket utemet kesve lep oda ugy, hogy az nem csak az ellenfelre, de sajat magara is veszelyes. Ilyen adottsagokkal hihetetlenul megrekedt, abban biztam, hogy majd rutinnal ebben sokat fog fejlodni, hat sajnos nem igy lett egyelore. Szerintem a kezdobe o keves, de hatha Xabi valahogy kimaxolja.
szoval lehet docogosen indul, es nehezkes az eleje, de hosszutavon sokkal jobban jarhatunk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 12., hétfő 18:56
mondom mashogy: camaban az upside es a potencial joval nagyobb, mint tucsameniben.realmadrid95 írta:Nalam Cama sem fejlodott. Ugyan az a kis szertelen, buta kisfiu, aki veszelyes helyeken adja el a labdat, majd ket utemet kesve lep oda ugy, hogy az nem csak az ellenfelre, de sajat magara is veszelyes. Ilyen adottsagokkal hihetetlenul megrekedt, abban biztam, hogy majd rutinnal ebben sokat fog fejlodni, hat sajnos nem igy lett egyelore. Szerintem a kezdobe o keves, de hatha Xabi valahogy kimaxolja.hehetheoriginal írta:
camavingatol szintlepest varok es hogy megszerzi vegre a kezdoben az ot illeto helyet, tucsameni nalam egyszeruen nem eleg jo, es egy metert nem fejlodott, amiota idekerult, nala ez a maximum, es ez keves.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 12., hétfő 18:55
Nalam Cama sem fejlodott. Ugyan az a kis szertelen, buta kisfiu, aki veszelyes helyeken adja el a labdat, majd ket utemet kesve lep oda ugy, hogy az nem csak az ellenfelre, de sajat magara is veszelyes. Ilyen adottsagokkal hihetetlenul megrekedt, abban biztam, hogy majd rutinnal ebben sokat fog fejlodni, hat sajnos nem igy lett egyelore. Szerintem a kezdobe o keves, de hatha Xabi valahogy kimaxolja.hehetheoriginal írta:
camavingatol szintlepest varok es hogy megszerzi vegre a kezdoben az ot illeto helyet, tucsameni nalam egyszeruen nem eleg jo, es egy metert nem fejlodott, amiota idekerult, nala ez a maximum, es ez keves.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 12., hétfő 18:54
jo hat ott nem mindegy, hogy mi a ceges autoakármilyen szar az autó akkor is ferrari.
arany, vagy kuka. az egyetlen valogatott.ha alkot valamit a vbn
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. május 12., hétfő 18:36
Camavingánál én is ilyenre gondolok, de ez rajta múlik leginkább. Életstílust kell váltania, ha szintet akar lépni, sokkal jobban oda kell figyelnie magára, az edzéseken kívül is. Mondom ezt úgy, hogy nem tudom igaziból mit tesz, de azt látni, hogy ha van 2 szabadnap, akkor azt nem regenerációval tölti (mint ahogy a többi jó madár sem nálunk), hanem egyből utazik többidőzónán keresztül 1000 kilométereket.hehetheoriginal írta: vagy csak szar az edzesmodszer/taplalkozas, a la carvajal eseteben.
nem ot kell elfelejteni egyelore.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 12., hétfő 18:26
nem a brazil edző az ikonikus hanem a brazil válogatott edzői posztja. olyan mint az f1ben a ferrariban versenyezni. akármilyen szar az autó akkor is ferrari. a válogatott fociban ez a brazil válogatott. lehet akármilyen szar akkor is a brazil válogatott. egyébként nem olyan fos az a keret. ha alkot valamit a vbn vagy a copán az hatalmasat szólna pont azért mert brazil válogatott.el magico írta: Igen? Sosem éreztem eztPláne az elmúlt 15-20 évben, nem sok olyan ikonikus edzőre emlékszem, aki ott megfordult.
A mai brazil csapat meg tudjuk milyen. Nem hiszem, hogy sok sikert ér majd el velük.
De sok sikert a Donnak.
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. május 12., hétfő 18:13
Igen? Sosem éreztem eztRaúlCF írta: az egyik legikonikusabb edzői poszt a világon. mindent elért, nyugdíj előtt egy kis copacabana nem rossz.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 12., hétfő 17:02
Ez tiszta marketing, ami tuti meg lett beszelve az erintettek kozott. Sokkal jobban nez ki, hogy eligazol mashova, mintha kirugjak es utana jelentik be. Mindenki tudja mit tortent valojaban, de igy sokkal kegyesebb Carlo szempontjabol. Ezt a gesztust megerdemli az itt elert eredmenyei utan.Kerlon írta: Mennyire remenytelenk a brazilok, ha meg a Real bejelenteset sem birtak megvarni.![]()
Ancelottit nem eftem, hogy minek megy oda.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 12., hétfő 16:54
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem