Bappe bellinghem haaland nagy fit lenne. Kár, hogy aláírt 50 évre.Halfkey írta: Ideális világban Vinit becseréljük egy top csatárra - de nyilván ez esélytelen.
Kylian Mbappé - 10
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kylian Mbappé - 9
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sokminden volt szar idén, de szerintem ő bizonyított. Persze vannak korlátai, inkább second striker mint ék, de ez a formáció hibája nem az övé. Ideális világban Vinit becseréljük egy top csatárra - de nyilván ez esélytelen.
És ezzel nem az a baj hogy Vini szar (idén az is volt), hanem hogy ezzel két ember nem védekezik rendesen. Nemtudom ezt elbírja e egy mai csapat.
És ezzel nem az a baj hogy Vini szar (idén az is volt), hanem hogy ezzel két ember nem védekezik rendesen. Nemtudom ezt elbírja e egy mai csapat.
Azt a kettőt pont nem rúgta volna be, amit Joselu a Bayern ellen eltett, mert pont a tizenhatos valamelyik szélénél kóricált volna.hehetheoriginal írta: Józselu meg a rendes csatar kifejezes egy mondatban, de bappe amugy tele hianyossagokkal.![]()
Joselu idén is jól jött volna, vele a keretben még harcban lennénk a bajnokságért.
Valverde, Bappe, Courtois, Tchouameni, Asencio, Bellingham gerincet kell reszelgetnihehetheoriginal írta:Nem maradt mas, mert ezek a buzik basznak/nem tudnak rendesen focizniJim írta:
ne trollkodj mindig
Bappen kivul egy hulladek az osszes.
Jo még kurti meg asi, akivel elegedett vagyok, a tobbi kapa
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mondjuk nagy vonalakban egyetértekhehetheoriginal írta: Bappen kivul egy hulladek az osszes.
főleg a 2 brazil helyett hoznék másokat előre
és kicsit fehéríteni kellene a középpályát (is)
Xabi biztos nem véletlenül kérte Zubimendit
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem maradt mas, mert ezek a buzik basznak/nem tudnak rendesen focizniJim írta:ne trollkodj mindighehetheoriginal írta: Józselu meg a rendes csatar kifejezes egy mondatban, de bappe amugy tele hianyossagokkal.![]()
Bappen kivul egy hulladek az osszes.
thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ne trollkodj mindighehetheoriginal írta: Józselu meg a rendes csatar kifejezes egy mondatban, de bappe amugy tele hianyossagokkal.![]()
rendes cserecsatár volt, így pontos
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Józselu meg a rendes csatar kifejezes egy mondatban, de bappe amugy tele hianyossagokkal.
thereisonly1ronaldo
Tavaly, ha nem lett volna egy rendes csatárunk, a Bayern ellen kiestünk volna.ferni írta: Nem Bappé volt a főprobléma, tavaly is BLt nyertünk rendes csatár nélkül.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Most erre csak azt tudnam irni, hogy "es a te szavazatod is annyit er, mint egy Fideszese".gutihaz14 írta: ki ne talaljatok mar hogy bappe miatt jatszott LV es mendy , miatta jatszott serulten rudiger es miatta lett szar belli valla is. o nem tudott 4 clasico alatt egy ertelmes taktikat felmutatni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ki ne talaljatok mar hogy bappe miatt jatszott LV es mendy , miatta jatszott serulten rudiger es miatta lett szar belli valla is. o nem tudott 4 clasico alatt egy ertelmes taktikat felmutatni?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tavaly Mbappe nelkul BL cim, iden a PSG Mbappe nelkul BL donto.ferni írta: Nem Bappé volt a főprobléma, tavaly is BLt nyertünk rendes csatár nélkül.
En sem az o nyakaba varrom, söt, de az ilyen dolgok mindig kerdeseket vetnek fel.
Nyilvan nalunk total homaly a taktika es a keret, Parizsban meg vegre ertelmes munka indult iden, de a kerdes az, hogy erre mennyire van/volt hatassal egy-egy ember erkezese/tavozasa.
Barcanal is hasonlo volt a Messi fuggoseg idejen..de ahogy irtam, tartom ez sok dolog egyuttes hatasa, es ilyet megitelni egy ev utan nem lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem Bappé volt a főprobléma, tavaly is BLt nyertünk rendes csatár nélkül.
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nekem abszolút nem nyerte el a bizalmamat az első szezonja után, persze nagyon jók ezek a számok, de semmit sem ér... Továbbra se találjuk a megfelelő taktikát vele, ennél én sokkal többet vártam tőle, pláne, ahogyan érkezett. Tudom millió 1 oka van ennek, de akkor is negatívan állok hozzá, igaz a brazilhoz meg a spanyol Cafuhoz is.Aztán lehet a véleményemért szidniGalacticos írta: Nagyon durva hogy azok utan ahogy kezdett most ott van a 40gol kapujaba es erzesre sok benne is maradt.
Arany cipore is odaerhetne.
Gyokeres 38 gol 57 pont
Salah 28 56 pont
Bappe 27 54 pont
Kane-lewa 25 50 pont
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Benne maradt ez is, meg a nulla csapatsiker miatt az aranylabda is.Galacticos írta: Nagyon durva hogy azok utan ahogy kezdett most ott van a 40gol kapujaba es erzesre sok benne is maradt.
Gyokeres 38 gol 57 pont
Salah 28 56 pont
Bappe 27 54 pont
Kane-lewa 25 50 pont
No mindegy, ez egy hosszú projekt lesz, CR is így kezdett, és az egy jóval erősebb barca is volt, neki is erre kell fejben fókuszálni. Én pedig remélem a BL az Intere lesz, nehogy tovább kapja az ívet.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- BlancoMark
Kicsit sajnalom, idejott es szorja a golokat, aztan semmire nem megy vele. Egy normalis keretmendzselessel ment volna az 50 golert es az Aranylabdaert, erre a volt csapata BL dontozik. Mbappe lelkivilaganak az epsegeert is szurkolok az Internek.
Teljesen egyetértek veled. 40 gól egy idegen poszton eszméletlen teljesítmény. Most képzeljük el, mire lenne képes a saját posztján, ahol igazán érvényesülhetnének az erősségei… De akárhányszor leírom ezt, hehe mindig támadásnak veszi, mert szerinte Mbappét akarom kitenni. Pedig egy igazi vagy akár egy hamis kilencessel maga mellett még elképesztőbb számokat hozhatna.flori írta: Minden egyes elemet köré kell építeni. Világklasszis. Idegen poszton elpukkantani 40 gólt azért nem semmi. A barcát is kitömte rendesen, ezt a mostani mesterhármast meg nem kell magyarázni. Lehet majd rajta röhögni, ha blt nyer a párizs, de ez rajta múlott legkevésbé idén.
Sok győzelemre fogja vezetni a klubot, ebben biztos vagyok. Az eleje döcögős...
- Galacticos
Nagyon durva hogy azok utan ahogy kezdett most ott van a 40gol kapujaba es erzesre sok benne is maradt.
Gyokeres 38 gol 57 pont
Salah 28 56 pont
Bappe 27 54 pont
Kane-lewa 25 50 pont
Gyokeres 38 gol 57 pont
Salah 28 56 pont
Bappe 27 54 pont
Kane-lewa 25 50 pont
- flori
Minden egyes elemet köré kell építeni. Világklasszis. Idegen poszton elpukkantani 40 gólt azért nem semmi. A barcát is kitömte rendesen, ezt a mostani mesterhármast meg nem kell magyarázni. Lehet majd rajta röhögni, ha blt nyer a párizs, de ez rajta múlott legkevésbé idén.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Simán 50 gólos szezon is benne volt az a vicc, úgy hogy egy csomószor egyedül kellett megoldania mindent, szezon elején meg full gatya volt az egész csapattal együtt.
Helyzetkihasználáson javítania kell mindenképp, de egy normális játékrendszerben hátha ebben is javul.
Helyzetkihasználáson javítania kell mindenképp, de egy normális játékrendszerben hátha ebben is javul.