Politika
Re: Politika
Szegény propagandisták helyében nem lennék, így nekik is 300 kilométert kell sétálni

Azért ez kőkemény vállallás el kell ismerni.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszönöm, sokakat egyesít, épp erről beszélek. Ha pedig nem lenne kisajátítva, egy teljes mértékben elfogadott stadionbéli Himnusz-alternatívaként is működhetne, mint Dunaszerdahelyen1madridista írta:amugy ritkan ertek egyet veledhalamadrid írta:
Nem vagyok zenész, és bár egyszerű a szövege, akkor is megérint. Nekem a Szózat a kedvencem, de az átlagemberrel és a futballszurkolóval ez sajnos nem rezonál, így maradt ez, ami a legtöbb ember legkisebb közös többszöröse. Ezért is szeretem, mert szakmailag biztos messze van a felsőpolctól, de legalább erős érzelmeket közvetít, nagyon könnyen énekelhető, és sokakat egyesít. Ami pedig mondandója van, sokszor felületes, de külhoni magyarként szerintem abszolút mélyre hat.
Edit: Az meg mit számít, hogy milyen az együttes, ha csak egy dalt nézünk?
Nagyon helyes. Egyszer ad ilyen lehetőséget a Jóisten. Addig kell b*szni a vasat, amíg meleg. Hadd boruljon be a Fidesz Erdélyben is. 2022-ben 94% volt a kárpát-medencei külhoni szavazatok aránya a Fideszre, van hová fejlődni.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- BlancoMark
Az kemény, liberális pártként elég nagy hazafiságról tesznek tanúbizonyságot. Jó döntés! Ha túlélik valamiféle civil szervezetként 2030-ig, akkor erre a gesztusra sokan emlékezni fognak az akkori választásoknál. Kiváncsi vagyok, hogy ez belekényszeríti-e a Kutyapártot, hogy szintén visszalépjenek az indulástól.swfan írta: Na, úgy néz ki a Momentum nem fog elindulni jövőre, legalábbis az elnökség a visszalépést támogatja. Akkor már csak a DK és a Kutyapárt maradt a régi ellenzékből.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
amugy ritkan ertek egyet veledhalamadrid írta:Nem vagyok zenész, és bár egyszerű a szövege, akkor is megérint. Nekem a Szózat a kedvencem, de az átlagemberrel és a futballszurkolóval ez sajnos nem rezonál, így maradt ez, ami a legtöbb ember legkisebb közös többszöröse. Ezért is szeretem, mert szakmailag biztos messze van a felsőpolctól, de legalább erős érzelmeket közvetít, nagyon könnyen énekelhető, és sokakat egyesít. Ami pedig mondandója van, sokszor felületes, de külhoni magyarként szerintem abszolút mélyre hat.ram8nes írta:
Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?
Atlagosan szar zene, kozepesen szar szoveg, egy atlagosan semmilyen egyuttestol.
Pont erre jo, hogy lehessen pozolni vele az izlestelen embereknek.
Annyi vers van peldaul, amiben oszinten lehet latni tukrozodni a magyarsagot, de ez? Eroltetett giccs![]()
de nekem se tetszik hogy a fidesz rarepult mert igy ahelyett hogy osszetartana megosztja a nemzetet...
a szovege tetszik, es szerintem nem rosszabb mint barmelyik masik magyar pop szam (nem szoktam amugy magyar zenet hallgatni es a mufaj se all kozel hozzam) de mivel a fidesz kisajatitotta ezert gyulolik zsigerbol csomoan...
Na, úgy néz ki a Momentum nem fog elindulni jövőre, legalábbis az elnökség a visszalépést támogatja. Akkor már csak a DK és a Kutyapárt maradt a régi ellenzékből.
- h3x0r
Azt a szamot az emberek kaptak fel, mert megtetszett nekik, jelentett szamukra valamit, majd a NER ezt meglatta es kisajatitotta.Marky írta: A zenekarrol pedig annyit, hogy nehany kopaszon kivul senki sem ismerne, ha nem kapta volna fel a NER.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nem vagyok zenész, és bár egyszerű a szövege, akkor is megérint. Nekem a Szózat a kedvencem, de az átlagemberrel és a futballszurkolóval ez sajnos nem rezonál, így maradt ez, ami a legtöbb ember legkisebb közös többszöröse. Ezért is szeretem, mert szakmailag biztos messze van a felsőpolctól, de legalább erős érzelmeket közvetít, nagyon könnyen énekelhető, és sokakat egyesít. Ami pedig mondandója van, sokszor felületes, de külhoni magyarként szerintem abszolút mélyre hat.ram8nes írta:Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?halamadrid írta: Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.
Atlagosan szar zene, kozepesen szar szoveg, egy atlagosan semmilyen egyuttestol.
Annyi vers van peldaul, amiben oszinten lehet latni tukrozodni a magyarsagot, de ez? Eroltetett giccs![]()
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2025. május 12., hétfő 14:39-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A hanyinger kerulget, amikor a Himnusz szintjere probaljak emelni a kopaszok ezt a giccsparadet es hazaarulozzak, aki nem all fel amikor megszolal. Regen meg enekeltunk Szozatot, elszavaltuk a Nemzeti dalt, nem ez a popganyolas ment mindenhol.ram8nes írta:Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?halamadrid írta: Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.
A zenekarrol pedig annyit, hogy nehany kopaszon kivul senki sem ismerne, ha nem kapta volna fel a NER.
Ugyanitt varom a mulatos nemzeti indulonkat, amit Gyozike ad elo eloben a Puskasban a magyar-szovjet orokbarati meccs szuneteben.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Elég unalmas is volt, 2/3 migránsozás. A végére elértünk a NO war, genderhez. Többet vártam töle, még ott volt a könyv fóliázás, pedofilozas, mostani dolgok a poloskázás, Brüsszel, Ukrajna elleni úszítás és hazaárulozás.swfan írta:Én még nem láttam (majd holnap HO-ban), de a kommentek alapján csak Sorosról és a migránsokról szól a film (szóval kb. a 2015-ös gyűlöletkampány)
Az úgy elég vérszegény ha igaz, sokkal aktuálisabb dolgokat bele kellett volna venni, azóta csak sokkal hajmeresztőbb gyűlöletkampányokat csináltak
Bár gondolom hosszú projekt volt, egy része akkor még meg se történt.
Nehéz az orosz helytartók élete.h3x0r írta: Azert az is komoly, hogy mikozben az RMDSZ azzal kampanyol, hogy mindenki szavazzon a magyarellenes George Simion ellen, mindenhova a "Stop Simion" plakatokat rakjak, addig Orban szepen benyal neki.

-
Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?halamadrid írta: Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.
Annyi vers van peldaul, amiben oszinten lehet latni tukrozodni a magyarsagot, de ez? Eroltetett giccs

- halamadrid
Szeretem ezt a dalt, a helyén kezelve rengeteget ad a magyarságnak, de ez valami gyalázat.gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/05/12/kave-helyett- ... nelkuledet
fideszesek alma valt vegre valora. kis terpeszben az uj nagykovetuk enekli a nelkuledet![]()
![]()
![]()
Globalizációellenesség >>>>>>. Erdélyh3x0r írta: Azert az is komoly, hogy mikozben az RMDSZ azzal kampanyol, hogy mindenki szavazzon a magyarellenes George Simion ellen, mindenhova a "Stop Simion" plakatokat rakjak, addig Orban szepen benyal neki.

- h3x0r
Azert az is komoly, hogy mikozben az RMDSZ azzal kampanyol, hogy mindenki szavazzon a magyarellenes George Simion ellen, mindenhova a "Stop Simion" plakatokat rakjak, addig Orban szepen benyal neki.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Elértük az alját, ennél nincs lejjebb.gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/05/12/kave-helyett- ... nelkuledet
fideszesek alma valt vegre valora. kis terpeszben az uj nagykovetuk enekli a nelkuledet![]()
![]()
![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
https://444.hu/2025/05/12/kave-helyett- ... nelkuledet
fideszesek alma valt vegre valora. kis terpeszben az uj nagykovetuk enekli a nelkuledet
fideszesek alma valt vegre valora. kis terpeszben az uj nagykovetuk enekli a nelkuledet

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
"A bag of white powder on the table."
Közbe csak egy taknyos papírzsepi
Közbe csak egy taknyos papírzsepi

-
Inkább nézem használt papírzsebkendőnek.
Alex Jones-t hozni, mint forrás
Alex Jones-t hozni, mint forrás

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
https://x.com/RealAlexJones/status/1921566762601967620hehetheoriginal írta: Ma a nemet, francia, angol es lengyel vezetok kijevben vannak targyalni.
Jo lenne mar osszekapni magunkat eu-kent es rendet rakni vegre.
https://www.strana.today/news/484786-mi ... oezda.html

durrog a rendrakas