amugy ritkan ertek egyet veledhalamadrid írta:Nem vagyok zenész, és bár egyszerű a szövege, akkor is megérint. Nekem a Szózat a kedvencem, de az átlagemberrel és a futballszurkolóval ez sajnos nem rezonál, így maradt ez, ami a legtöbb ember legkisebb közös többszöröse. Ezért is szeretem, mert szakmailag biztos messze van a felsőpolctól, de legalább erős érzelmeket közvetít, nagyon könnyen énekelhető, és sokakat egyesít. Ami pedig mondandója van, sokszor felületes, de külhoni magyarként szerintem abszolút mélyre hat.ram8nes írta:
Sose ertettem, mi az a rengeteg, amit ad?
Atlagosan szar zene, kozepesen szar szoveg, egy atlagosan semmilyen egyuttestol.
Pont erre jo, hogy lehessen pozolni vele az izlestelen embereknek.
Annyi vers van peldaul, amiben oszinten lehet latni tukrozodni a magyarsagot, de ez? Eroltetett giccs![]()
Edit: Az meg mit számít, hogy milyen az együttes, ha csak egy dalt nézünk?
de nekem se tetszik hogy a fidesz rarepult mert igy ahelyett hogy osszetartana megosztja a nemzetet...
a szovege tetszik, es szerintem nem rosszabb mint barmelyik masik magyar pop szam (nem szoktam amugy magyar zenet hallgatni es a mufaj se all kozel hozzam) de mivel a fidesz kisajatitotta ezert gyulolik zsigerbol csomoan...