De hát adott két gólpasszt.ELSiete írta:Oda megy harciaskodni a labdáért, aztán 2 méterre nem tud egy egyenes passzt adni. Szégyen.
Az még szomorúbb, hogy labdát sem tud vezetni újfent, illetve a hosszan megtolt labdáit már nem éri utol.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 13., kedd 17:01
De hát adott két gólpasszt.ELSiete írta:Oda megy harciaskodni a labdáért, aztán 2 méterre nem tud egy egyenes passzt adni. Szégyen.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 13., kedd 15:45
Oda megy harciaskodni a labdáért, aztán 2 méterre nem tud egy egyenes passzt adni. Szégyen.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. május 13., kedd 12:02
Azért nem kell úgy csinálni, mintha ez egyedi dolog lenne, a meccs hevében szerintem már mindenki küldött el mindenkit mindenhova. Ez ilyen, a két gólpassznál meg gondolom megdicsérte.Ursus írta: Azért itt a csapat nagy részének a töke tele lehet vele. Idén már Modric, Bellingham és most Courtois is látványosan elküldte a picsába.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. május 13., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 13., kedd 11:20
ezek a menthetetlen dolgok.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 13., kedd 11:13
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 12., hétfő 20:47
Teljesen mindegy mar erre a 3 hatralevo bajnokira. Legalabb lesznek erdekesebb kezdok a sok hianyzok okan, tét nélkul.Remy írta: O is megserult.![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 12., hétfő 16:54
Az agya? Menthetetlen?Remy írta: O is megserult.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 12., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 12., hétfő 14:06
ezeket a szemellenzo miatt nem latja par ember, felesleges is harcolni veluk.Galacticos írta:Tavasszal magahoz kepest csendesebb volt, de a szezon elso feleben meg kritikan aluli. Attol hogy volt 3 honapja ahol nem balhezott en meg nem felejtettem el neki az elozo sokkal tobb honapot ahol folyamatos kizokkentettek meg kizokkentette sajat magat.kiserik írta: Ez az ember gáz: Te véleményed, mivel mindenkinek lehet, ezzel nem tudok vitatkozni.
gáz a viselkedése: tavasszal, a fejmosás után ez nem igaz. Beszédes, hogy mikor a tavaszi nagy cirkuszok voltak, itt az ő topikja volt a leghangosabb szokás szerint, mégsem ő kapott elmarasztalást.A flegma hatra setalgatasara gondoltam, tegnap is nem egyszer volt miutan modric beallt hogy tekereg a horvat a labdan, varja hogy valakit kitudjon ugratni de vinicius nagy kegyesen setalgat 10meterre a lesvonaltol visszafele.kiserik írta: a testbeszéde: itt nem tudom mire gondolsz. Sokan szokták felróni, hogy vigyorog mindenen, ahogy Dinhonak is tették ezt.
a teljesítménye: természetesen nem a világ legjobb játékosa, nem is lesz az szerintem, így a teljesítménye eléggé függ a csapat teljesítményétől.
Engem rettentoen irrital amikor peldaul fran felfult teljes sprintbe, vini elbohockodja mert soha nem passzol a balhatvednek elorefele, labdatveszit es utana megall es mutogat es a tole 15meterre levo fran sprintel hatra nyilvan mar lemaradva.
Vagy amikor latom hogy a 40eves modricnak kell csuszni maszni a labdakert a kozeppalyan, akkor ne setalva mozizza mar vegig az egeszet.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 12., hétfő 12:10
Tavasszal magahoz kepest csendesebb volt, de a szezon elso feleben meg kritikan aluli. Attol hogy volt 3 honapja ahol nem balhezott en meg nem felejtettem el neki az elozo sokkal tobb honapot ahol folyamatos kizokkentettek meg kizokkentette sajat magat.kiserik írta: Ez az ember gáz: Te véleményed, mivel mindenkinek lehet, ezzel nem tudok vitatkozni.
gáz a viselkedése: tavasszal, a fejmosás után ez nem igaz. Beszédes, hogy mikor a tavaszi nagy cirkuszok voltak, itt az ő topikja volt a leghangosabb szokás szerint, mégsem ő kapott elmarasztalást.
A flegma hatra setalgatasara gondoltam, tegnap is nem egyszer volt miutan modric beallt hogy tekereg a horvat a labdan, varja hogy valakit kitudjon ugratni de vinicius nagy kegyesen setalgat 10meterre a lesvonaltol visszafele.kiserik írta: a testbeszéde: itt nem tudom mire gondolsz. Sokan szokták felróni, hogy vigyorog mindenen, ahogy Dinhonak is tették ezt.
a teljesítménye: természetesen nem a világ legjobb játékosa, nem is lesz az szerintem, így a teljesítménye eléggé függ a csapat teljesítményétől.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 11., vasárnap 21:02
Inkább itt, mint Mbappe topikjában, kérdezted, válaszolok. Én soha nem azt tartom vaknak, aki máshogy látja a világot, mint én. Inkább azt, aki nem a saját szemével látja a világot, hanem azt lát, amit mondanak neki.Galacticos írta:En azt nem ertem hogy neked miert jo teljesen csukott szemmel menni az arral szemben.kiserik írta:Ez a haverodozás elég alja szint, de Te tudod
Ez az ember, gaz, gaz a viselkedese, a testbeszede, es mostmar az elozo evekhez kepest nincs mellette az a teljesitmeny ami miatt efelett szemet lehetne hunyni. Mindenkinek, beleertve neki is jobb lenne ha tavozna. Mashol lehetne o az alfa, itt mar nem lesz. De mivel nem a legelesebb kes talan meg nem jott ra teljesen.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 11., vasárnap 20:35
Volt egy hosszabb sérülése. Azóta átlag szélső tempója van. Idén talán bement az alá iscart írta: Lefutni se tud már senkit, olyan a mozgása mintha 35 éves lenne.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 11., vasárnap 19:52
Egyrészt ilyen párbeszédek a valóságban nincsenek másrészt meg az élet elrendezte gyorsan ezt az alfahím vitát. Francia barátunk egy ótvar szezonban majdnem Cr számokat hozott. Viniciusz is észlelte és visszavett. Próbálkozott de teljesen formán kívül. Szerintem ha nem fog működni a dolog az nem a viselkedése vagy a hozzáállása miatt lesz. Egyszerűen útban van egymásnak 2 balszélső. Alonso ha megoldja oké ha meg nem akkor 26 nyarán meglehet hallgatni az ajánlatokat.RealVazquez írta: Perez helyében megmondanám neki, hogy vagy alá dolgozol Mbappenak es kiszolgálod, mint anno Benzemát, vagy el lehet menni kecskeket kurni olajfoldre.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 11., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 11., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. május 11., vasárnap 19:45
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. május 11., vasárnap 19:35
Aktuális világsztárként, és wannabe aranylabdásként meg kell tudni oldani egy ilyen helyzetet.RaúlCF írta:jogos de ha abban a helyzetben elkezd cselezgetni vagy nem egyből akarja centerezni ugyanúgy kapná a szart. jó kontra volt kiváló berepülő védekezéssel. a többi dolga zavaróbb mint ez.Galacticos írta:
Fussa meg, vezesse ra, kenyszeritse valasztas ele a vedot 2v1ben. Lenduletben egy behatralo inigo nem egy megoldhatatlan feladat egy aranylabdas jatekosnak.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 11., vasárnap 19:26
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 11., vasárnap 19:01
jogos de ha abban a helyzetben elkezd cselezgetni vagy nem egyből akarja centerezni ugyanúgy kapná a szart. jó kontra volt kiváló berepülő védekezéssel. a többi dolga zavaróbb mint ez.Galacticos írta:Fussa meg, vezesse ra, kenyszeritse valasztas ele a vedot 2v1ben. Lenduletben egy behatralo inigo nem egy megoldhatatlan feladat egy aranylabdas jatekosnak.RaúlCF írta: végig kell vinni az ilyet de azért az ellenfél is lehet jó. de a sétálgatás az nagyon szar. itt a végén is 15 méteres lesen áll mert sétál vissza miután magasan visszaszereztük a labdát és nem lehet neki adni mert sétálgat vissza. Xabinak rendesen picsán kell rúgnia vagy van egy éve és mehet amerre lát.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem