Premier League
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Ez a Liverpool idén annyira küzdős, harcos, hajtós csapat, mint Benitez óta összesen az eddigiek. Emellett van pár játékosuk, akik ügyesek a labdával is. Ha kipukkad az Arsenal lufi, márpedig ki fog, akkor ők és a City szerintem a PL legnagyobb esélyesei (bár rövid a pad). Kár, hogy nyáron Suárez hozzánk igazol

Merci Zizou!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Suarez!!!
A spurs az első 4 eprcet leszmítva,mintha pályán sem lenne,az elmúlt 8 percben nem lépte át a spurs a térfelét
Suarez jó,Sterling meg gyors. Eddig ennyit szűrtem le.
Suareztől szimpatikus volt,hogy mikor szabálytalankondtak ellene a 16oson,akkor felpattant és küzdött tovább..persze ő a harabdálós,rossz focista...
A spurs az első 4 eprcet leszmítva,mintha pályán sem lenne,az elmúlt 8 percben nem lépte át a spurs a térfelét

Suarez jó,Sterling meg gyors. Eddig ennyit szűrtem le.

Suareztől szimpatikus volt,hogy mikor szabálytalankondtak ellene a 16oson,akkor felpattant és küzdött tovább..persze ő a harabdálós,rossz focista...

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Suarez
én továbbra is hoznám, habar Benz idei teljesítménye nem rossz

én továbbra is hoznám, habar Benz idei teljesítménye nem rossz
Azért álltok ilyen rosszul, mert Townsend is húzóembernek számít.GT37 írta:Nyugalom, kolléga.Kerlon írta:Nem tudom, hogy melyik a gyengébb Townsend vagy Paulinho. Townsend több a rossz megoldása, mint Di Marianak...![]()
Townsend kicsit visszaesett az utóbbi egy-két hétben, de azelőtt konkrétan a csapat legjobbja volt Vertonghen, Chiriches, Dembélé és Sandro mellett, szóval őt kéretik nem fikázni.![]()
Ma is rúgni fog egyet csereként.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nyugalom, kolléga.Kerlon írta:Nem tudom, hogy melyik a gyengébb Townsend vagy Paulinho. Townsend több a rossz megoldása, mint Di Marianak...

Townsend kicsit visszaesett az utóbbi egy-két hétben, de azelőtt konkrétan a csapat legjobbja volt Vertonghen, Chiriches, Dembélé és Sandro mellett, szóval őt kéretik nem fikázni.

Ma is rúgni fog egyet csereként.

Nem tudom, hogy melyik a gyengébb Townsend vagy Paulinho. Townsend több a rossz megoldása, mint Di Marianak...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
Múltkor szerintem egyáltalán nem tolta olyan rosszul ott, csak a helyzetkihasználásán kellene javítania neki is.Kerlon írta:Paulinho nagyon gyengén játszik TKP-t nem értem minek rakja rendre vissza oda Boas.

Paulinho nagyon gyengén játszik TKP-t nem értem minek rakja rendre vissza oda Boas.

K
K
- GT37
Tottenham: Lloris, Walker, Capoue, Dawson, Naughton, Paulinho, Sandro, Lennon, Dembele, Chadli, Soldado.
Liverpool: Mignolet, Flanagan, Sakho, Skrtel, Johnson, Allen, Lucas, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez.
Érdekes lesz, gondolom, Palika lesz közelebb Soldadóhoz, Sandro és Dembélé meg hátrébb játszik majd... De hol van Rose?
Lamelát egyébként kezdettem volna Chadli helyett. A védelmünktől és Suáreztől félek, de jó lesz ez.
COYS!
Liverpool: Mignolet, Flanagan, Sakho, Skrtel, Johnson, Allen, Lucas, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez.
Érdekes lesz, gondolom, Palika lesz közelebb Soldadóhoz, Sandro és Dembélé meg hátrébb játszik majd... De hol van Rose?

COYS!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, a néger Emerson kihúzza a szarból Moyest
Mondjuk várható volt, hogy nyernek, de azért reménykedtem, hogy a Villa kihoz egy X-et legalább.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- GT37

A PL történetének egyik legjobb napja a mai, ennyi baromságot...

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát özil bocsánatot kér hogy nem köszönte meg a szurkolást, mert hogy ez egy tradíció az arzenálnál, meg stb stb stb. az nem érdekes. alatte meg a komment: ezt mertesacker iratta veled?

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát amilyen fejet vágott Merte mikor leosztotta, simán eltudom képzelni azt a képet h Özil megszeppenve ül a padba és üvöltve diktálja neki pálcával a kezében

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Translete please.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ne ám sértőnek vedd.
Amúgy ez nem hullámvölgy, eddig teljesítettek erőn felül. Illetve teljesített Ramsey erőn felül. Nem olyan jók ők.

Amúgy ez nem hullámvölgy, eddig teljesítettek erőn felül. Illetve teljesített Ramsey erőn felül. Nem olyan jók ők.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na Kerlon gyerek!Kerlon írta:Na Remy gyerek! Erre gondoltam mikor azt mondtam, hogy az Arsenal közel sem tűnik olyan meggyőzőnek. Bárkitől kikaphatnak a nagyok közül. És nem az a baj, hogy kikaptak, hanem, hogy megint SIMÁN kikaptak egy komolyabb csapattól.

Idén a City nagyon erős otthon, és ott ki lehet kapni! Ez semmit nem jelent. A kötelezőket kell hozni, mert a bajnokság kiegyenlített, és sokat számít, hogy a kötelező meccseket ki tudja hozni. 9 nap múlva a Chelsea látogat az Arsenalhoz, és ott kiderül, hogy hullámvölgyben vannak-e vagy sem. Szerintem behúzza az Arsenal.
Fok még bukni a City is, és hosszú még a szezon, de a folytonosság a lényeg. Ez a City vereség simán benne volt. És erősek is, tehát jó lenne őket elkerülni a BL-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Na Remy gyerek! Erre gondoltam mikor azt mondtam, hogy az Arsenal közel sem tűnik olyan meggyőzőnek. Bárkitől kikaphatnak a nagyok közül. És nem az a baj, hogy kikaptak, hanem, hogy megint SIMÁN kikaptak egy komolyabb csapattól.
K
K