Lucas Vázquez
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Lucas Vázquez - 17
Igen, istivel es veled is egyetértek. Korabbi posztban ugyanezt irtam. Nem lv jatszatja sajat magat es ezért sem tudok ra haragudni.
Azt, hogy "Ő" arra értettem, hogy minden clasicon es egyeb fontos meccseken 2 golt minimum kaptunk róla. Szimpatia ide, vagy oda, sajnos ezek tények maradnak.
Nekem a megoldas az lett volna, hamar a vezetoseg makacs es télen sem hoztunk oda senkit, akkor legalabb lorenzot eroltettuk volna. Nem gondolnam, hogy leganes, vagy las palmas ellen nem lehetett volna egy jobbhátvédet, jobbhátvédként kipróbálni ott. Lv nel rosszabb ugysem lett volna. Az lehetetlen. 1 kupameccsen kívül nem emlékszem a gyerekre.
Azt, hogy "Ő" arra értettem, hogy minden clasicon es egyeb fontos meccseken 2 golt minimum kaptunk róla. Szimpatia ide, vagy oda, sajnos ezek tények maradnak.
Nekem a megoldas az lett volna, hamar a vezetoseg makacs es télen sem hoztunk oda senkit, akkor legalabb lorenzot eroltettuk volna. Nem gondolnam, hogy leganes, vagy las palmas ellen nem lehetett volna egy jobbhátvédet, jobbhátvédként kipróbálni ott. Lv nel rosszabb ugysem lett volna. Az lehetetlen. 1 kupameccsen kívül nem emlékszem a gyerekre.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1istimester írta: Miért ő?
Azért rakták bunkóba mert ÉVEK ÓTA nem igazoltunk játékost a pozicióra, holott Carvajal sem ifi korban van.
Középpályásokkal toldoztuk-foltoztuk a védelmet. Voltak jól sikerült meccseik, de hosszú távon mindig kijött, hogy posztidegen pozícióban játszottak.
LV-nek köszönjük szépen. Mindig hozzátett a BL-menetelésekhez, de itt ennek és most ideje, hogy vége legyen.
Lucas szó nélkül elücsörögne a padon, ha a vezetőség nem lenne évek óta ekkora kókler keretmenedzsment terén. Nem is szabadna, hogy egyáltalán szóba kerüljön, mint alapember.
Komoly, hogy egy ekkora büdös nagy pofon kellett, mint a komplett szezon, hogy egy jobbhátvédet igazoljanak, és még azt sem télen lépték meg.
Nem is értem, hogy mit kéne csinálnia, ha megkapja az utasítást, hogy jobbhátvédként kell játszania. Csinálja, ahogy tudja. Ennyit tud. Nem lehet elvárni, hogy folyamat a játékosok húzzák ki az edzőt és a vezetőséget a szarból, mert rosszul végzik a munkájukat.
Meg lehetett volna próbálni a sokszor emlegetett Aguadot, aki hozott egy darab jó meccset negyedosztályú amatőrök ellen, akik részmunkaidőben fociznak, és a Castillához képest is alsóbb osztályban pengetik, ahol jóval az Almeria B mögött végeztek, éppen bennmaradva a negyedosztályban. De az, hogy ez volt a nagy opció a Real Madridban, eléggé kellemetlen képet fest a Perezékről.
Ennyire rossz mint idén folyamat sose volt, nem volt extra de most kb azt se tudta van arccal előre meccsről meccsre és elől se tett hozzá kb semmit.
Volt amikor egyedül megnyert egy El Clasicot és 3/3 gólban volt benne, csak akkor még a rúgott gólokban, nem a kapottakban
Igen, volt hiányosság a keretben, de ez Carlo sara, hogy huszadjára is berakta a rossz megoldást, sőt BLben még mellérakta Alabát is
Ami tudom hogy rossz nem csinálom, Carlo idén élvezte a fájdalmat vagy nem tudom és csak azért is.
Volt amikor egyedül megnyert egy El Clasicot és 3/3 gólban volt benne, csak akkor még a rúgott gólokban, nem a kapottakban

Igen, volt hiányosság a keretben, de ez Carlo sara, hogy huszadjára is berakta a rossz megoldást, sőt BLben még mellérakta Alabát is

Ami tudom hogy rossz nem csinálom, Carlo idén élvezte a fájdalmat vagy nem tudom és csak azért is.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Miért ő?realbeckham írta: Carlo és ő intezte a szezonunkat. Kár, mert amugy én csipem lv személyét.
További sok sikert neki es az olasz haverjanak is máshol
Azért rakták bunkóba mert ÉVEK ÓTA nem igazoltunk játékost a pozicióra, holott Carvajal sem ifi korban van.
Középpályásokkal toldoztuk-foltoztuk a védelmet. Voltak jól sikerült meccseik, de hosszú távon mindig kijött, hogy posztidegen pozícióban játszottak.
LV-nek köszönjük szépen. Mindig hozzátett a BL-menetelésekhez, de itt ennek és most ideje, hogy vége legyen.
- Pad'em
A lejáró szerződesűek kapnak új szerződést a torna végéig. Fifa engedi.dzsi91 írta: Én még ígyis kedvelem a tagot. Voltak azért szép pillanatai annak ellenére, hogy idén úgy 80 gólt kaptunk róla![]()
Meddig él a szerződése? Klubvbt tudja még vállalni?![]()
Hajt mindig arról nem tehet hogy az edző beteszi a faszerdőbe folyamat. Csórinak elég szétkapta a renoméját ez az év, meg a legnevetsegesebb csknk talán ever, de én is szeretem. Talán egy arab csapatnál még bohóckodhat pár évet, kimaxolta sőt 10szer annyit kihozott a karrierjéből mint amire hivatott volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Na igen, ezzel én is így vagyok. Van egy pillanata, ami mindig itt lesz az emlékeimben. Az a bizonyos labdapörgetős. Illetve ami eszembe jut róla mindig, hogy megpróbálta lemásolni CR-t. Hosszú ujjú felső, hasonló mozgás, futás, cselek, mezszám. Így sikerültdzsi91 írta: Én még ígyis kedvelem a tagot. Voltak azért szép pillanatai annak ellenére, hogy idén úgy 80 gólt kaptunk róla![]()
Meddig él a szerződése? Klubvbt tudja még vállalni?![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Csak ötszörösschranzer írta: Egy 6x-os BL gyoztes jatekos.
Na erre mondjak, hogy jókor, jó helyen![]()

Alapvetően én is bírtam a hozzáállását meg a személyét, de ez az év nagyon csúnyán lerombolta őt is.
Minden jót a továbbiakban!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én még ígyis kedvelem a tagot. Voltak azért szép pillanatai annak ellenére, hogy idén úgy 80 gólt kaptunk róla
Meddig él a szerződése? Klubvbt tudja még vállalni?

Meddig él a szerződése? Klubvbt tudja még vállalni?

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Azanyjat, pedig meg utana is kerestem, a google a La Decimahoz is odairtaflori írta:Csak 5, pont mint a barszának.schranzer írta: Egy 6x-os BL gyoztes jatekos.
![]()
Sajnálom csórit, mert tényleg nem szint. Nem kellett volna idáig eljutni. Ő is tudja, hogy vége. Én csak a jóra fogok róla emlékezni, mert korlátozott játékosként voltak nagyon jó pillanatai.

Sebaj, akkor is sok ez rá nézve

- flori
Csak 5, pont mint a barszának.schranzer írta: Egy 6x-os BL gyoztes jatekos.

Sajnálom csórit, mert tényleg nem szint. Nem kellett volna idáig eljutni. Ő is tudja, hogy vége. Én csak a jóra fogok róla emlékezni, mert korlátozott játékosként voltak nagyon jó pillanatai.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Galacticos
Nekem imkabb az faj hogy ez a mostanra amugy kartekony hagyomany miatt ra kerul az ilyen meccseken folyamatosan a karszalat.
Es azert kartekony mert jovore tobbszor a viniciuson lesz, ami hat mar most szekunder szegyenerzet.
Es azert kartekony mert jovore tobbszor a viniciuson lesz, ami hat mar most szekunder szegyenerzet.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Carlo és ő intezte a szezonunkat. Kár, mert amugy én csipem lv személyét.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Egy 6x-os BL gyoztes jatekos.
Na erre mondjak, hogy jókor, jó helyen
Na erre mondjak, hogy jókor, jó helyen

Ez az év a Miguel Torres féle időszakot eleveníti fel, de még az se volt ennyire rossz. Hát nagyon kellene gondolkodni, hogy volt-e valaha ennyire gyenge jobb hátvédünk.
Közbe a másik oldalon meg be mer dobni egy Gerrard Martint Flick, meg ki meri hagyni Araujot, ha látja, hogy nem szint.
Közbe a másik oldalon meg be mer dobni egy Gerrard Martint Flick, meg ki meri hagyni Araujot, ha látja, hogy nem szint.
Ennel nem lehet rosszabb. S E N K ILosMerengues írta:Volt egy Castilla-s jhv srác (asszem Lorenzo?), aki egyszer játszott és rendben volt (mondjuk lehet a negyedosztályú ellenfél elleni kupameccsen volt ez), őt ki lehetett volna próbálni többször kisebb csapatok ellenBLevi96 írta: Nem őt kell hibáztatni, mert kezdőként használja az edző.
Valejo nem szint nála, hozta is Asenciot az utánpótlásból. Jobb oldalon miért tette ezt? Lucas teljesítményével elégedett ezek szerint..
Ezt Vallejo is lehozna, bárki lehozna, elkepeszto mélység.
Anno huztuk a szánk Danilora, LV-hez képest Maldini volt a tag.
Sokat köszönne nekem a mentális egészségem, ha Carvajal sérülése óta minden meccset kihagytam volna, amin ő kezd.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Volt egy Castilla-s jhv srác (asszem Lorenzo?), aki egyszer játszott és rendben volt (mondjuk lehet a negyedosztályú ellenfél elleni kupameccsen volt ez), őt ki lehetett volna próbálni többször kisebb csapatok ellenBLevi96 írta: Nem őt kell hibáztatni, mert kezdőként használja az edző.
Valejo nem szint nála, hozta is Asenciot az utánpótlásból. Jobb oldalon miért tette ezt? Lucas teljesítményével elégedett ezek szerint..
- flori
Sok értelme van ezeknek a kommenteknek.
Mindneki hibás ebben, de ezen a szerencsétlenen csattan az ostor.

Mindneki hibás ebben, de ezen a szerencsétlenen csattan az ostor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nem őt kell hibáztatni, mert kezdőként használja az edző.
- nzooli93
Kar szidni, egy normális világban Leganes ellen beallna 15 percekre. Nem o tehet rola,hogy betonkezdo.