Rodrygo Goes - 11
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Rodrygo Goes - 11
Gyanítom o is a szezon nagy részét sérülten tolta végig. Nem egy meccsre hamarabb be lett dobva,mint várható volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szezon vege neki is. Serules.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2-3 ev, es senki nem fog mar ra emlekezni.Kerlon írta:Gyanús, korábban is volt róla elégedetlenkedős pletyka, Pumahoz is átszerződik, könnyen kinéz neki így egy City.ELSiete írta:
JUST IN: Rodrygo is OUT for the match vs Mallorca, he has physical problems. @OndaCero_es
Az atigazolasi hírek után jön a betegsége, majd most ez. Lehet már nem látjuk többet?
BREAKING: The most likely Real Madrid player to be sold this summer is RODRYGO. @La_SER
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A következő évben biztos, de kétségem sincs, ha Xabi focija ülni fog, MBappe aranylabda szintet hoz és szemmel látható lesz h Vini sem viselkedni nem tud, se nem illik bele a rendszerbe, akkor lekerül róla az érinthetetlen státusz. Egy szezont kapjon, mutassa meg, aztán meglátjuk. ROdrygo is megkapná, de Ő nem is akar már küzdeni ittYazid írta: biztos vagyok benne amíg perez az elnök vini érinthetetlen lesz. Abban bízhatunk xabi kihoz még belőle valami focistat
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Akárhogy is lesz, a city elleni fejest, a chelsea elleni kapáslövését az életben nem felejtem el
Én kifejezetten bírom őt, nem reklamál, nem hisztizik habzó szájjal minden kontaktért, ritka az ilyen. Sajnálni fogom ha megy.

Én kifejezetten bírom őt, nem reklamál, nem hisztizik habzó szájjal minden kontaktért, ritka az ilyen. Sajnálni fogom ha megy.
biztos vagyok benne amíg perez az elnök vini érinthetetlen lesz. Abban bízhatunk xabi kihoz még belőle valami focistat
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezt már most megmondom neked, nem kell hozzá pár év..Lehet h par ev mulva azt mondjuk majd, h Vinit kellett vna kibaszni es Rodrygot baloson eroltetni.

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Kicsit sajnálom, hogy nem volt baloson tobbet jatszatva, akar ugy, hogy Vinit atzavartak volna jobbra, most lehet legalqbb az árát feltolta volna, vagy megalapozottabb lenne az elengedese.
Nagyon tartok ettol a nyártól, nem probaltuk ki ot baloson hosszabban, Gülert nem probaltuk ki kozepen, Endricket elől tartósan, a fiatal cb megint lutri, ugy mint Militao es Cama is es ezekre a jatekosokra erosen epitunk elvileg jovore..
Vicc ez a szezon, minden szinten, nehez igy kilegozni a csapatot.
Remélem nem azzal szembesulunk kov evben, h bilibe log meg a picik keze, vagx fizikálisan gyengék, nem fejlődnek, nem tudnak mas edzo alatt sem egymással játszani, mert akkor jovore is szoporoller lesz.
Lehet h par ev mulva azt mondjuk majd, h Vinit kellett vna kibaszni es Rodrygot baloson eroltetni.
Nagyon tartok ettol a nyártól, nem probaltuk ki ot baloson hosszabban, Gülert nem probaltuk ki kozepen, Endricket elől tartósan, a fiatal cb megint lutri, ugy mint Militao es Cama is es ezekre a jatekosokra erosen epitunk elvileg jovore..
Vicc ez a szezon, minden szinten, nehez igy kilegozni a csapatot.
Remélem nem azzal szembesulunk kov evben, h bilibe log meg a picik keze, vagx fizikálisan gyengék, nem fejlődnek, nem tudnak mas edzo alatt sem egymással játszani, mert akkor jovore is szoporoller lesz.
Lehet h par ev mulva azt mondjuk majd, h Vinit kellett vna kibaszni es Rodrygot baloson eroltetni.
Gyanús, korábban is volt róla elégedetlenkedős pletyka, Pumahoz is átszerződik, könnyen kinéz neki így egy City.ELSiete írta:JUST IN: Rodrygo is OUT for the match vs Mallorca, he has physical problems. @OndaCero_esPad'em írta: BREAKING: Rodrygo will make a decision on his future in THE NEXT FEW DAYS! Real Madrid's position is clear: whoever has doubts about playing for Real Madrid is free to leave. @marca
Az atigazolasi hírek után jön a betegsége, majd most ez. Lehet már nem látjuk többet?
BREAKING: The most likely Real Madrid player to be sold this summer is RODRYGO. @La_SER
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mindent, vagy semmit szituacio volt, kellett volna loni 2-t. Ha annyira jol volt, hogy a padon legyen, akkor be is szallt volna, ha nem lenne valami mas is a hatterben.realmadrid95 írta: Nem volt 100%os, szerintem ez meg nem jelent semmit.
-
Valószínűleg befutott az ügynökéhez egy komoly ajánlat, itt csak sokadik név a sorban, nem is a posztján játszik már szezonok óta, teljesen életszerű és logikus, hogy el fog igazolni. Remélem, 120 millió felett valahol.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nem volt 100%os, szerintem ez meg nem jelent semmit.Marky írta: Szerintem azzal, hogy a hetvegen elobb allt be a Castillas srac, mint o el is dolt a sorsa.
Kar erte, amikor bemutatkozott es lott egy triplat a Galata (?) ellen, akkor elhittem, hogy talan a kovetkezo nagy brazil kozepcsatart sikerult megfogni, de aztan hosszabb tavon nem tudott soha kiemelkedni. Olyan igazi sotlan Guardiola jatekos lett, aki nagyon ugyes, technikas, gyors, de a varatlan nagyon ritkan jon ki belole.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem azzal, hogy a hetvegen elobb allt be a Castillas srac, mint o el is dolt a sorsa.
Kar erte, amikor bemutatkozott es lott egy triplat a Galata (?) ellen, akkor elhittem, hogy talan a kovetkezo nagy brazil kozepcsatart sikerult megfogni, de aztan hosszabb tavon nem tudott soha kiemelkedni. Olyan igazi sotlan Guardiola jatekos lett, aki nagyon ugyes, technikas, gyors, de a varatlan nagyon ritkan jon ki belole.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
JUST IN: Rodrygo is OUT for the match vs Mallorca, he has physical problems. @OndaCero_esPad'em írta: BREAKING: Rodrygo will make a decision on his future in THE NEXT FEW DAYS! Real Madrid's position is clear: whoever has doubts about playing for Real Madrid is free to leave. @marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
BREAKING: Rodrygo will make a decision on his future in THE NEXT FEW DAYS! Real Madrid's position is clear: whoever has doubts about playing for Real Madrid is free to leave. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Én csak az egyiket adnám el, és az nem Rodrygo.Jim írta:meg kell győznidortev írta: Miből gondolod, hogy Haaland szeretné áttolni a bicajt Madridba? Gyökeres akár hozható is lenne, de a board nem szereti az alacsony marketingértékű támadókat.![]()
lásd Mbappé topik
a francia 1 top csatár mögött még jobb számokat hozna, az az igazi posztja
kb mindenkit kitömnénk velük![]()
szerintem ezért megérné eladni a 2 brazilt...
A két brazil közül szerintem Vini nem kompatibilis Mbappéval, a mai gólpasszoktól függetlenül.
(Rövid elemzés jön [Vini vs Mbappé] - javítsatok ki, ha tévedek)
Alapjáraton Vini sokkal mélyebbről indul, mint Mbappé. Mellé teljesen felesleges egy támadó szellemű szélsővédő, mert nem elég magas a játékintelligenciája ahhoz, hogy kihasználja a bekk felfutásait és a középen kínálkozó opciókat. Ehhez jön még hozzá, hogy a befejezései és a döntéshozatalai gyakran csapnivalóak. Ezzel szemben a franciának ez az ideális környezet, egy ilyen rendszerben lubickolna.
Vini ettől még nem kutyaütő, az ő erősségei akkor jönnek ki igazán, ha mögötte egy védekező felfogású védő játszik, és az ellenfél támad, a csapat pedig kontrákra épít. Ilyenkor megnyílnak előtte a területek, amiket be tud futni. Ezért működött jól Benzemával és Bellinghammel, akik visszamozgásaikkal húzták magukkal a védőket, teret nyitva neki. Ezekből jöttek az 1v1 szituációk vagy a kiugratások, főleg Kroos, de néha Modric vagy Alaba révén.
Ez viszont Mbappéval középen nem igazán működik, mert ő is gyakran a kiugratásokra vár, emiatt az ellenfél védelme általában mélyebben helyezkedik ellenünk.
Emiatt szerintem ez egy Vini vs Mbappé probléma, és Rodrygo eladása nem fog megoldani semmit. De mivel ő a legkisebb név, ezért várhatóan ő húzza majd a rövidebbet.
Gyökeresben én is kételkedem, egyedül a neve tetszik.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
meg kell győznidortev írta: Miből gondolod, hogy Haaland szeretné áttolni a bicajt Madridba? Gyökeres akár hozható is lenne, de a board nem szereti az alacsony marketingértékű támadókat.

lásd Mbappé topik
a francia 1 top csatár mögött még jobb számokat hozna, az az igazi posztja
kb mindenkit kitömnénk velük

szerintem ezért megérné eladni a 2 brazilt...
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Ezt úgy írod, mintha a portugál ligából mindenki flop lenne. A PSG például elég sokat köszönhet a portugál ligának. Gyökeres egy sokoldalú, fáradhatatlan játékos, hatalmas munkamorállal, egyetlen hiányossága a fejjáték. Valószínűleg simán meg fogja állni a helyét topligában is, bárki is viszi el.wZoLee7 írta: Ez a Gyokeres az uj sztar a portugal ligabol akit eladnak 10x annyiert mint amit er, hogy aztan rajojjon a vilag h nem is olyan jo. Lattuk mar parszor ezt a filmet. Mennyinel is tartunk?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Elfogyott a motivacio, akkor ideje valtani. Mondjuk engem is megtorne az edzoi stab idei munkaja es h a posztomon olyan jatszik aki nem tud meg egy kh et sem megverni, lassan mar mindenki lefutja. Erdekelne mi a picsa tortent Viniciussal de a vezetoseg dontott. Az egyik asemmire a legjobban fizetett lesz a masik meg mehet a padra. Az egyetlen jobbszelsonk Brahim, de azert eroltetjuk a tkp Ardat ott. Ne ertsetek felre, sokaig volt patyolgatva Rodrygo is a semmire, es leirtam mar parszor, az osszes brazilt eladnam es elfelejtenem h letezik az az orszag. Eroforras, ido es penz pazarlas ott scoutolni. Mentalisan gyenge, a sztarsagot elvezo pojacak jonnek sorra. Mondjuk ez utobbi pont Rodrygora nem igaz, de valamiert sosem tudta a jo format fentartani legalabb 2 honapig.
Ez a Gyokeres az uj sztar a portugal ligabol akit eladnak 10x annyiert mint amit er, hogy aztan rajojjon a vilag h nem is olyan jo. Lattuk mar parszor ezt a filmet. Mennyinel is tartunk?
Ez a Gyokeres az uj sztar a portugal ligabol akit eladnak 10x annyiert mint amit er, hogy aztan rajojjon a vilag h nem is olyan jo. Lattuk mar parszor ezt a filmet. Mennyinel is tartunk?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Miből gondolod, hogy Haaland szeretné áttolni a bicajt Madridba? Gyökeres akár hozható is lenne, de a board nem szereti az alacsony marketingértékű támadókat.