Carvajal-rudi-mili-mendy es jott vissza alaba, na ehhez kepest tegnap ez az 5 ember abszolut nem volt bevetheto. Nem gondolom hogy carlonak kene koszonni asenciot es az o beepiteset mert amikor lehetosege volt makacsan probalta mellozni de vegul vele oriasi makunk volt hogy nem egy jacobo o is mert akkor nem is tudom mit csinaltunk volna. A kis acles gyerek sajnalhatja mert iden fix lett volna lehetosege.
Szoval kifacsart keret, nem kapott igazolasok de ezt tenyleg meg tetezni ezzel a foku makacssaggal hogy a keret talan leggyengebb jatekosat stabilan jobbhatvedbe tenni es mar november a milan ellen is nyeltuk rola a golokat ehhez kepest majusba ugyanugy kezdo az felfoghatatlan. A hagyomany miatt csk is lett a pontrugas edzonknek hala meg sokszor elsoszamu pontrugo is.
A pintus faktor sem jott ki, kondiba hulla gyenge a keret, seruleshullamok is..
Es akkor meg carlohoz, volt a vinicius problema amit inkabb mendzselt szerintem szarul mint jol, mert folyamatosan vedte, adta ala a lovat, nem csereli le, akarmilyen szar a kovetkezo meccsen ismet fix kezdo. A fiatalok mellozese, tegnap is ardat beteszi szelre, teljesen sulytalan ott, ceballost is mire eszrevette hogy kene mar 2x szarra vert minket a barca.. a castillas gyerek is megmenti a kupaba ahol kapott 5 percet majd soha tobbet nem jatszik. Egy szoval iszonyat demotivalo lehet a fiataloknak es a nem fix kezdoknek a padozas mert egesz evbe az az uzenet hogy lehetsz akarmilyen jo a keves lehetosegedbe, nem fogsz bekerulni a csapatba.
Legyen bucsu, legyen taps, koszonjuk meg azert voltak nagyon emlekezetes foleg bl meneteleseink amiket sose fogunk elfelejteni. De mostmar nagyon rafer mindenkire a frissites.
Szerk ui. Azert ez a klub vb nagyon rosszkor jon, engem. Nem erdekel az anyagi resze, kifacsart a keret es a kovetkezo evre is hatassal lehet ha most oda beeroltetjuk pl carvajalt vagy bellinghamet emiatt nem mutik meg. Xabinak is szar, mert nyerni nem fog tudni, ideje nem lesz a kerettel es egy esetleges blama szarul is nezhet ki.