HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 11., vasárnap 19:27
Kint voltam most ezen a közös meccsnézésen. Mindig olvasom itt tőletek, hogy így kisebbségi komplexus, meg úgy, de igazán sosem láttam. Nem olvasok fb kommenteket, vagy barcás fórumokat egyáltalán. De ma kint ültem, mellettem két barcás srác. Érted, 4-2 megy a csapatuk, és végig azt hallgatom, hogy "a Madrid ellen úgyse fújnak be tizit", "a Madrid úgysem kap pirosat", "a bíró állandóan elcsalja nekik", "már elment a kedvem a focitól, mert mindenhol ez a rohadt Madrid". Az ember komolyan majdnem elsírta magát ott 4-2-es vezetésnél, és nem örömében. Hát én ilyet még nem láttam, nem is értem, hol élnek, nagyon durván működik az agymosás.
Hatalmas kontraszt, klotyóban 85-90. perc kornyékén egy csomó Madridista. Szépen csendben, szomorúan hugyozunk. És csak röviden annyit hallasz, hogy "kurvaélet". És ennyi.
Szar volt, fájdalmas volt az egész szezon, a Barca megérdemli a kupát is, a bajnokságot is. Internek örök hála, hogy nem tripláznak, de el kell ismerni, nagyon összerakták ezt a szezont a katalánék, úgyhogy elismerésem. Miénk ennek teljes ellenkezője, nagyon kell az új évad, az új impulzus, a változás. A szemptember nem tud elég korán jönni. Izgatottan várom, mi sül ki belőle.
Tanuljunk belőle, gratuláljunk az ellenfeleinknek, aztán lépjünk tovább, szükségünk van a felfrissülésre jövőre.