HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 11., vasárnap 17:28
HozzászólásSzerző: Professore » 2025. május 11., vasárnap 17:28
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 11., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 11., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 11., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. május 11., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 11., vasárnap 17:26
ram8nes írta:Ebbe a csapatba ugyanúgy beállhatna félidőben anyám is, vagy akár CR maga, nem történne nagy változás. Egyszerűen rendszertelen, elképzelés nélküli semmi az egész.EmbroZZ írta: Vini, Guler, Belli, L. V.
4 ember minuszban vezettünk kettővel. Érthetetlen...
A legnagyobb probléma, h a padon is egy halovány Rodrygo meg egy null km-es Endre van.
Szerintem az jár jól, aki elmegy és grillez vmi vacsorát, de én mazochista vagyok![]()
Láttuk, hogy ezek a játékosok igenis tudnak jobban játszani, ismerjük a képességeiket. Nem ők felejtettek el focizni egyik szezonról a másikra, hanem visszavonult az a játékos, aki konkrétan az edzői stáb helyett irányította a csapatot, minden más meg ugyanúgy maradt.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. május 11., vasárnap 17:25
Technikaban valoban nincs kulonbseg, de a barcas gyerek helyezkedni tud legalabb. Vazqueznel nincs gyengebb jhv a la laigabancart írta: A Barca balhatvedje is ilyen LV szint mégis lőttek 4 gólt.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 11., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. május 11., vasárnap 17:22
6 szinttel jobb játékos, mint LV, valószínűleg a la masia u14tol minden barca szelsovedo jobb nála.cart írta: A Barca balhatvedje is ilyen LV szint mégis lőttek 4 gólt.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 11., vasárnap 17:21
olyan durvan ossze van rakva hogy a sintertol 7et kaptak...MarioCirolo írta:Ez a barca olyan durvan ossze van rakva es nekunk olyan szinten nincs semmi jatekunk, hogy ha a barca u15bol jatszana a helyen barki, akkor is alazna. Ez ezen a szinten mar reg nem jatekos kerdes, hanem az edzok kozotti brutalis kulonbseg.hehetheoriginal írta: Amugy az altalatok eveken at lesajnalt dejong annyira alazza az egesz madridot egyenkent, hogy szo nincs ra.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 11., vasárnap 17:19
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 11., vasárnap 17:19
Egy labdat nem bir atvenni, egy pontos ivelese sincs(viszont szelso volt regen), konkretan nagyobb hatrany, mintha emberhatranyban lennenk.Peti765 írta:Szerintem bőven voltak nála sokkal rosszabb játékosok, nem jobb hátvéd pont mint Tchuameni nem középhátvéd,ezek nagyon nagy előnyök az ellenfélnek hát ha az még a Barcelona.realmadrid95 írta:
Az arcara irtam, amikor meglepodott a lesen.
Lv all time top 3 legrosszabb Real jatekosa, ezt hogy nem veszi eszre Carlo 1000 meccs utan? Marcsak azert is erolteti, hogy ne legyen szep a bucsuja.
Ahhoz képest, hogy ők játszottak kiki meccset hét közben mintha a mi csapatunk lenne fáradtabb.
HozzászólásSzerző: danikiss45 » 2025. május 11., vasárnap 17:18
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2025. május 11., vasárnap 17:17
Szerintem bőven voltak nála sokkal rosszabb játékosok, nem jobb hátvéd pont mint Tchuameni nem középhátvéd,ezek nagyon nagy előnyök az ellenfélnek hát ha az még a Barcelona.realmadrid95 írta:Az arcara irtam, amikor meglepodott a lesen.hehetheoriginal írta:
Igaz hogy belingemnek nem sikerult egy par meteres lapos passzt megcsinalni...
Lv all time top 3 legrosszabb Real jatekosa, ezt hogy nem veszi eszre Carlo 1000 meccs utan? Marcsak azert is erolteti, hogy ne legyen szep a bucsuja.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. május 11., vasárnap 17:17
Ebbe a csapatba ugyanúgy beállhatna félidőben anyám is, vagy akár CR maga, nem történne nagy változás. Egyszerűen rendszertelen, elképzelés nélküli semmi az egész.EmbroZZ írta: Vini, Guler, Belli, L. V.
4 ember minuszban vezettünk kettővel. Érthetetlen...
A legnagyobb probléma, h a padon is egy halovány Rodrygo meg egy null km-es Endre van.
Szerintem az jár jól, aki elmegy és grillez vmi vacsorát, de én mazochista vagyok![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. május 11., vasárnap 17:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 11., vasárnap 17:16
Sajnos nincs vége, lesz vagy 5-2 vagy 6-2.Tjacks írta: Nyilván nincs még vége, de ez megint mi a fasz volt......![]()
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem