doglott loba felesleges is.Szegény Carlot legalább nem kell többet rugdosni.
Azert meg egy utolsot rakuldenek, hogy van kepe lv-kel szennyezni a fodballpalyat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 11., vasárnap 15:02
doglott loba felesleges is.Szegény Carlot legalább nem kell többet rugdosni.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 11., vasárnap 14:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 11., vasárnap 14:49
Ja ertelek, igen ez valoban nehezkes igy jobban belegondolva. Nevetseges, hogy ennyire megfogyatkoztunk igy a szezon vegere..EmbroZZ írta:Abból indultam ki, h vkp nélkül nem állunk ki, azt pedig csak Tchua v Valverde tud most játszani... ha Valvi hátul van, akkor én Tchuát biztos középre raknám, 3 kreatív középpályással - szerintem - öngyilkosság
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. május 11., vasárnap 14:44
Abból indultam ki, h vkp nélkül nem állunk ki, azt pedig csak Tchua v Valverde tud most játszani... ha Valvi hátul van, akkor én Tchuát biztos középre raknám, 3 kreatív középpályással - szerintem - öngyilkosságSierra írta:Marmint kp nem maradna. Ez is csak felig igaz. Ceballos-Guler-Bellingham mehetett volna, elore meg MBappe-Vini-Rodrygo/Brahim.EmbroZZ írta:
Abból főz ami maradt neki... nincs hátvéd, ha Valverde megy hátra...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 11., vasárnap 14:39
Marmint kp nem maradna. Ez is csak felig igaz. Ceballos-Guler-Bellingham mehetett volna, elore meg MBappe-Vini-Rodrygo/Brahim.EmbroZZ írta:Abból főz ami maradt neki... nincs hátvéd, ha Valverde megy hátra...Sierra írta: Azert a jo oreg LV-t meg berakta bohockodni igy utoljara a bajnoki dontore![]()
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. május 11., vasárnap 14:37
Abból főz ami maradt neki... nincs hátvéd, ha Valverde megy hátra...Sierra írta: Azert a jo oreg LV-t meg berakta bohockodni igy utoljara a bajnoki dontore![]()
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. május 11., vasárnap 14:36
Ez akkor lenne a lehetőségekhez mérten a legjobb, ha nem, mint a régi szép időkben, 4-4-2 védekezés, 4-3-3 támadás (Güler jobbszél), hanem folyamatos 4-4-2, Güler pedig marad középen, esetleg támadásnál Belli lép fel... kíváncsian várom a meccsetRealista24 írta: A Real Madrid kezdocsapata:
Courtois, Lucas V., Tchouameni, Asencio, Fran G., Ceballos, Valverde, Bellingham, Güler, Vini Jr., és Mbappe!
Vamooooooooosss!!!
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 11., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 11., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. május 11., vasárnap 14:12
Szerintem az a gáz, hogy egész szezonon keresztül rendszeresen megadták az okot az ilyen kommentekre. De nyilván jobb később, mint soha. Én is ekézem őt, de ha ma akár Ardával, akár nélküle, de sikerül új arcunkat mutatni játékban és hozzáállásban, akkor Carlo megérdemli a dícséretet.peadani írta:Kezd nagyon gáz lenni, hogy minden 2. kommented erről szól csak.gutihaz14 írta:
gyorsan lereagalta 28000 meccsel a hata mogott![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 11., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 11., vasárnap 13:54
45000ik alkalommal is olyan vicces mint a 17000ik alkalommal...gutihaz14 írta:gyorsan lereagalta 28000 meccsel a hata mogottPad'em írta: It has been confirmed, Arda Güler starts against Barcelona. His name was the first Carlo Ancelotti put down — @marca
Ezt is megéltük szezon végére. Gondolom Rodrygo pad.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. május 11., vasárnap 13:53
HozzászólásSzerző: peadani » 2025. május 11., vasárnap 13:52
Kezd nagyon gáz lenni, hogy minden 2. kommented erről szól csak.gutihaz14 írta:gyorsan lereagalta 28000 meccsel a hata mogottPad'em írta: It has been confirmed, Arda Güler starts against Barcelona. His name was the first Carlo Ancelotti put down — @marca
Ezt is megéltük szezon végére. Gondolom Rodrygo pad.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 11., vasárnap 13:50
gyorsan lereagalta 28000 meccsel a hata mogottPad'em írta: It has been confirmed, Arda Güler starts against Barcelona. His name was the first Carlo Ancelotti put down — @marca
Ezt is megéltük szezon végére. Gondolom Rodrygo pad.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. május 11., vasárnap 13:49
Tavaly május 21-én jelentette be Kroos a visszavonulását. Sikerült 356 nap alatt eljutni idáig. Gg edzői stábPad'em írta: It has been confirmed, Arda Güler starts against Barcelona. His name was the first Carlo Ancelotti put down — @marca
Ezt is megéltük szezon végére. Gondolom Rodrygo pad.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 11., vasárnap 13:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 11., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 4., vasárnap 16:51
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem