Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
LVtől és Frantól félek, illetve Vini formája döntő lehet.
Nyerjünk.
Nyerjünk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ebben van igazság, de ezt ősszel kellett volna. Eddig nem hozta fel a Castillás sracot, most már mindegy, ne a classicora dobja be. Akkor azért akadnánk ki.ferni írta:Nincs olyan körülmény ahol LV kezdő lehetne nálam, ha lesérülne az összes kerettag is feltenném a Castillát és LV pad.RealRaúl77 írta: Nem szeretem én se az LV jhv-t, de most tényleg ennyien maradtak kb, hogy ez van, nem nagyon lehet mást csinálni. Kibírtuk az évet így, már ezt a pár meccset is kibírjuk.
Gülernek örülök!![]()
Ez szimplán Carlo agymenése.
Előbb raknám fel Brahimot KPra és Fede hátra mint ez
Fedét és Tchout pedig egyszerre nem venném ki kp-ról. Tchou megy hátra, akkor maradjon is Fede. Előbb LV jobbon, mint Vallejo, vagy Jacobo közepén.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én nem stresszelek semmin.
Ha ma nyerünk akkor még van miért nézni idén pár meccset, az jó,még akkoris ha a vége barca bajnoki cím.
Ha veszítünk, akkor hátra lehet dőlni és végleg elengedni ezt a z ocsmány szezont(legalábbis játék képe szempontjából ocsmány).
Viszont ha már kikapumk lehet valami 3-0 kellene és akkor Perez is érzi majd, hogy itt nyáron alkotni kell. Ez előny lehet.
Döntetlen kb semmire nem jó.
Lássuk mi lesz. Utolsó alaklom idén amikor nagyon meg kellene nyomni. Érdekes lesz mit alkotnak majd a támadóink is.
Ha ma nyerünk akkor még van miért nézni idén pár meccset, az jó,még akkoris ha a vége barca bajnoki cím.
Ha veszítünk, akkor hátra lehet dőlni és végleg elengedni ezt a z ocsmány szezont(legalábbis játék képe szempontjából ocsmány).
Viszont ha már kikapumk lehet valami 3-0 kellene és akkor Perez is érzi majd, hogy itt nyáron alkotni kell. Ez előny lehet.
Döntetlen kb semmire nem jó.
Lássuk mi lesz. Utolsó alaklom idén amikor nagyon meg kellene nyomni. Érdekes lesz mit alkotnak majd a támadóink is.
Nincs olyan körülmény ahol LV kezdő lehetne nálam, ha lesérülne az összes kerettag is feltenném a Castillát és LV pad.RealRaúl77 írta: Nem szeretem én se az LV jhv-t, de most tényleg ennyien maradtak kb, hogy ez van, nem nagyon lehet mást csinálni. Kibírtuk az évet így, már ezt a pár meccset is kibírjuk.
Gülernek örülök!![]()
Ez szimplán Carlo agymenése.
Előbb raknám fel Brahimot KPra és Fede hátra mint ez
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem szeretem én se az LV jhv-t, de most tényleg ennyien maradtak kb, hogy ez van, nem nagyon lehet mást csinálni. Kibírtuk az évet így, már ezt a pár meccset is kibírjuk.
Gülernek örülök!
Gülernek örülök!

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
doglott loba felesleges is.Szegény Carlot legalább nem kell többet rugdosni.
Azert meg egy utolsot rakuldenek, hogy van kepe lv-kel szennyezni a fodballpalyat.
thereisonly1ronaldo
- flori
Szegény Carlot legalább nem kell többet rugdosni.
Az is baj ha Vazquez kezd, az is ha Valverde megy hátra, de Tchouameni menjen középpályára, elől se kezdjen a szokásos négyes, ha kezd, akkor miért kezd...
Remélem szépen búcsúzik az öreg.
Az is baj ha Vazquez kezd, az is ha Valverde megy hátra, de Tchouameni menjen középpályára, elől se kezdjen a szokásos négyes, ha kezd, akkor miért kezd...
Remélem szépen búcsúzik az öreg.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
6-0 oda
Ja ertelek, igen ez valoban nehezkes igy jobban belegondolva. Nevetseges, hogy ennyire megfogyatkoztunk igy a szezon vegere..EmbroZZ írta:Abból indultam ki, h vkp nélkül nem állunk ki, azt pedig csak Tchua v Valverde tud most játszani... ha Valvi hátul van, akkor én Tchuát biztos középre raknám, 3 kreatív középpályással - szerintem - öngyilkosság
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Abból indultam ki, h vkp nélkül nem állunk ki, azt pedig csak Tchua v Valverde tud most játszani... ha Valvi hátul van, akkor én Tchuát biztos középre raknám, 3 kreatív középpályással - szerintem - öngyilkosságSierra írta:Marmint kp nem maradna. Ez is csak felig igaz. Ceballos-Guler-Bellingham mehetett volna, elore meg MBappe-Vini-Rodrygo/Brahim.EmbroZZ írta:
Abból főz ami maradt neki... nincs hátvéd, ha Valverde megy hátra...
Marmint kp nem maradna. Ez is csak felig igaz. Ceballos-Guler-Bellingham mehetett volna, elore meg MBappe-Vini-Rodrygo/Brahim.EmbroZZ írta:Abból főz ami maradt neki... nincs hátvéd, ha Valverde megy hátra...Sierra írta: Azert a jo oreg LV-t meg berakta bohockodni igy utoljara a bajnoki dontore![]()
- EmbroZZ
Abból főz ami maradt neki... nincs hátvéd, ha Valverde megy hátra...Sierra írta: Azert a jo oreg LV-t meg berakta bohockodni igy utoljara a bajnoki dontore![]()
- EmbroZZ
Ez akkor lenne a lehetőségekhez mérten a legjobb, ha nem, mint a régi szép időkben, 4-4-2 védekezés, 4-3-3 támadás (Güler jobbszél), hanem folyamatos 4-4-2, Güler pedig marad középen, esetleg támadásnál Belli lép fel... kíváncsian várom a meccsetRealista24 írta: A Real Madrid kezdocsapata:
Courtois, Lucas V., Tchouameni, Asencio, Fran G., Ceballos, Valverde, Bellingham, Güler, Vini Jr., és Mbappe!
Vamooooooooosss!!!

Azert a jo oreg LV-t meg berakta bohockodni igy utoljara a bajnoki dontore

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real Madrid kezdocsapata:
Courtois, Lucas V., Tchouameni, Asencio, Fran G., Ceballos, Valverde, Bellingham, Güler, Vini Jr., és Mbappe!
Vamooooooooosss!!!
Vamooooooooosss!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem az a gáz, hogy egész szezonon keresztül rendszeresen megadták az okot az ilyen kommentekre. De nyilván jobb később, mint soha. Én is ekézem őt, de ha ma akár Ardával, akár nélküle, de sikerül új arcunkat mutatni játékban és hozzáállásban, akkor Carlo megérdemli a dícséretet.peadani írta:Kezd nagyon gáz lenni, hogy minden 2. kommented erről szól csak.gutihaz14 írta:
gyorsan lereagalta 28000 meccsel a hata mogott![]()
Meg legalább egy hírre reagált. Mennyivel jobb, ha csak a másik kommentjeit fikázzuk mindenféle érv nélkül, nem?

- nzooli93
Mondjuk, amilyen félidőt hozott Rodrygo a Barca ellen, és ahogy beállt a török,ezt semmilyen indokkal nem lehetne már máshogy. Foleg,hogy Arda a ket bajnokin szerzett ket bombagóllal eleg nagy visszhangot is kapott gondolom Spanyolországban is,hogy miert csak 1000 perce van. Meg lehet Rodrygo tényleg mar kifelé áll a csapatbol fejben,mig Arda szemében ég a tűz,hogy bizonyítson. Aztan azert varjuk meg a hivatalos kezdot...

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
45000ik alkalommal is olyan vicces mint a 17000ik alkalommal...gutihaz14 írta:gyorsan lereagalta 28000 meccsel a hata mogottPad'em írta: It has been confirmed, Arda Güler starts against Barcelona. His name was the first Carlo Ancelotti put down — @marca
Ezt is megéltük szezon végére. Gondolom Rodrygo pad.![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sebzett barca is verni fog, 4-1 a tippem.