‘Carletto, LEAVE NOW’ was also heard.
Jo a hangulat akkor ott is.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 11., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 11., vasárnap 17:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 11., vasárnap 16:12
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. május 11., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 11., vasárnap 14:00
Xabi másnap felmondcart írta: Militao lesz szerintem az igazolás jövőre még Alaba
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 11., vasárnap 13:47
meg jude a mutet utancart írta: Militao lesz szerintem az igazolás jövőre még Alaba
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 11., vasárnap 13:46
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 11., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 11., vasárnap 13:24
Young meg versatile, ez 50 millióról indul mindenholHalfkey írta: Persze, ez legyen mind meg, és olcsó is legyen. Reális.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 11., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 11., vasárnap 12:55
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 11., vasárnap 12:42
Szerintem pont a középhátvéd pozíció az, amiért fontos lenne zsebbe nyúlni. Jobbhátvédünk úgy néz ki, hogy lesz ingyen, a balhátvédek pedig nem drágák, legalábbis az elérhető opciók (mondjuk ez baj is, de el kell fogadni, mert nincs más, így próbálkozni kell). Rodrygo/Vini eladásával sok mindent lehetne fedezni és egyben lehet, hogy sok problémánk megszűnne.ELSiete írta:CONFIRMED: Real Madrid have now decided to sign a CB this summer. They are looking for a specific profile:
- Young
- Not too expensive
- Versatile
- Can play from day 1
Real Madrid LOVE Dean Huijsen, but they still consider him too expensive.
He has a 58M release clause that can be paid in 3 installments. @JorgeCPicon
Real Madrid are BIG fans of Ibrahima Konaté, but the most likely way for him to join would be in 2026 as a free agent, NOT this summer. @JorgeCPicon
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 11., vasárnap 12:18
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. május 10., szombat 22:00
ELSiete írta:Néztem Hujisenről videókat, elég nagy állat a gyerek, de nem csak a magassága miatt, hanem hatarozott és mer odalépni, kúszni, mászni a hosszú labaival. Van tempója, de jól is helyezkedik. Nem ilyen Jacobo feeling. Inditasai is vannak, a labdaval nem tűnik ügyetlennek. Nekem - csak így videók alapján - jobb opciónak tűnik, mint anno az a Yoro gyerek.hehetheoriginal írta: Azert remelem ez a hujszen nem egy lassu balfasz.
Saliba egy atlag szar, tele volt hibaval a beellmeccseken is. Erte nem durrantanek el egy szazast.
En tovabbra is a ket sajat neveles gyereket preferalom.
Rudiger meg fullstabil, abszolut semmi gond vele, ha jo a laba, nem kell elintezni ennyivel.
Itt egy videó róla eye testnek
https://youtu.be/bevqvt7gqvQ?si=PxKf_B7VK9CGa8fR
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 10., szombat 19:56
Szinte biztos, hogy lesznek nevek, akik csak kivételes esetekben rakhatóak a padra, és Vinícius, Mbappe köztük lesz. Perez ebből nem nagyon szokott engedni. Jó esetben is csak felemás viszonyt ápol az edzőinkkel, még Zidane-nal is.wZoLee7 írta: Mennyi percet kell szar teljesítménnyel Viniciusnak és MBappenak játszania?
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 10., szombat 19:35
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 10., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 10., szombat 19:00
max 3 kp-s lesz a pályán, a széleken vagy támadó vagy szélső védő lesz. 1 vkp-nk van ez Tchoua, nem fog védőt játszani, stabilan a kp-n lesz szerintem, őt max Cama vagy Fede tudja helyettesíteni. Fede kezdő lesz. 2 poszt kész. Kell az ész és a hírek szerint Arda is fontos szerepet kap, továbbá ott van Jude, és Cebaval sincs gond szerintem. Modric nem hiszem h itt lesz még jövőre. Igazolás nélkül is tele vagyunk, ha meg a labdával akarunk játszani amúgy sem rombolók kellenek. Csak abban az esetben hoznék bárkit a kp-ra ha Modricon kívül onnan valaki távozik, vagy Jude kerül feljebb.Yazid írta: Modricot, ceballost alapjatekosnak tervezik az kurva nagy blama lesznem csodalom kell neki kozeppalyas.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 10., szombat 18:58
Igazad van, az edzőnek kellene dönteni, bár szó se róla, szerintem ez a Zubimendi ritka semmilyen spanyol játékos, amikor év közben cikkeztek róla, megneztem pár Sociedad meccset, hát ritka semmilyen az emberünk. Számomra az a fura, hogy Xabi őt akarja.wZoLee7 írta:Ez önmagában nekem baromira nem tetszik. Annak örülök hogy Zubimendit így megússzuk, de ha az új edző tudja mit akar játszatni és ehhez kér játékost, akkor a klub hogy bírálja ezt felül?ELSiete írta:
JUST IN: Xabi Alonso asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi, but the club told him they're NOT planning to sign a 6 this summer.
They told the manager that they appreciate his insight, but the final decision on signings are made by the club, not him.
He respected their decision. @relevo
Nyilván az igaz, hogy tele vagyunk a kp-n és valszeg Xabinak ezért sem lesz ezzel végül gondja, a kérdés az, hogy mit fog még a klub jobban tudni? Ki kezdjen? Mennyi percet kell szar teljesítménnyel Viniciusnak és MBappenak játszania? A vezetőségünknek is ideje lenne kicsit felébredni, mert kb. még mindig a stadion project (bukása) utáni pofonokból próbálnak észhez térni.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 10., szombat 18:53
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem