lyuventusz vagy atletico forum, te vagy az?Az a baj, hogy végletegben gondolkodsz...Vagy a legjobb vagy senki...

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 11., vasárnap 0:17
lyuventusz vagy atletico forum, te vagy az?Az a baj, hogy végletegben gondolkodsz...Vagy a legjobb vagy senki...
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 10., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 10., szombat 23:49
na akkor remenykedek hogy nem ir ala... szerintem az elerheto vedok kozul kb a legszarabban vedekezik, mind a helyezkedese mind a hozzaallasa gyasz... poolban lehet hasznos volt mert raepult a jatekrendszer, de igy is mentek el meccsek a vedekezesen, felek ha idekerul tobb kart csinal mint hasznot...dortev írta:Nem írt alá.1madridista írta:
ja akk en vk lemaradva h mar alairt...en nem szeretem kulonosebben (es nem is tartom nagyra) a jatekat de meglatjuk mit hoz itt ossze...
Csak „ír” helyett „írt” szót eredményezett a swipe a billentyűzeten és nem tűnt fel.
De valószínűleg így fog aláírni, és ilyesmi szóbeli megállapodás lehetett a múltban is.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 10., szombat 23:47
Van épkézlább kilences, lásd Haaland.hehetheoriginal írta:Leirom, hogy te is megértsd.mentamas írta:
Leírom úgy, hogy megértsd. Nincs kilencesünk. Mbappé top támadó, de nem kilences.
Nincs epkezlab 9es jelenleg a vilagon.
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 10., szombat 23:40
Nem írt alá.1madridista írta:ja akk en vk lemaradva h mar alairt...dortev írta: Trent fixen úgy írt alá, hogy a meccsek többségén kezdő lesz.en nem szeretem kulonosebben (es nem is tartom nagyra) a jatekat de meglatjuk mit hoz itt ossze...
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 10., szombat 23:36
ja akk en vk lemaradva h mar alairt...dortev írta: Trent fixen úgy írt alá, hogy a meccsek többségén kezdő lesz.
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 10., szombat 23:30
Gyökeres egy kibaszott gép és kifejezetten sokoldalú.hehetheoriginal írta: Leirom, hogy te is megértsd.
Nincs epkezlab 9es jelenleg a vilagon.
Trent fixen úgy írt alá, hogy a meccsek többségén kezdő lesz.1madridista írta: a masik meg hogyha 3 belso vedot akar itt is akkor cama es fede siman lehetnenek szelsovedok amellett... cama nem eletbiztositas hatrafele de ha 5 vedo van akkor lehet eleg...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 10., szombat 23:24
Leirom, hogy te is megértsd.mentamas írta:Leírom úgy, hogy megértsd. Nincs kilencesünk. Mbappé top támadó, de nem kilences.hehetheoriginal írta: Hagyjad mar az agymenesed, hogy nincs normalis csatarunk.
Unalmas mar.
A vilag legjobb csatarja van nalunk.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 10., szombat 23:21
lehet vinire gondoltMbappé top támadó
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 10., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 10., szombat 23:17
Leírom úgy, hogy megértsd. Nincs kilencesünk. Mbappé top támadó, de nem kilences.hehetheoriginal írta: Hagyjad mar az agymenesed, hogy nincs normalis csatarunk.
Unalmas mar.
A vilag legjobb csatarja van nalunk.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 10., szombat 23:14
am fix h wirtz nem jon vele?A masik a Wirtz nelkuli elet. Elkepesztoen kreativ a nemet, rengeteg kulcspassz, rengeteg assist fuzodik hozza, nekunk Guleren kivul nincs meg egy ilyen jatekosunk. A torok meg nincs azon a szinten, mint o, ugyhogy ez lehet azert meg achilles sarok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 10., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 10., szombat 22:44
balhátvéd és középhátvéd érkezni fog nagy valószínűséggelmentamas írta: Szerinem nagyobb problémája lesz amiatt, hogy nincs balhátvédünk, elég középhátvédünk és egy normális csatárunk.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 10., szombat 22:21
Szerinem nagyobb problémája lesz amiatt, hogy nincs balhátvédünk, elég középhátvédünk és egy normális csatárunk.realmadrid95 írta:En nagy rajongoja vagyok a Spanyolnak, viszont van par dolog, amit at kell gondolnia szerintem, mert nem fog ugy mukodni minden, mint a Nemetorszagban.
Az elso mindenkepp az, hogy a Bundesliga utolso is kitamad, probal focizni, mig Spanyolorszagban a csapatok 90%a beall vedekezni es ez ujdonsagkent hathat Xabinak. Nagyon kivancsi vagyok, hogy fogja ezt megoldani, hogy fogja feltorni ezeket a csapatokat.
A masik a Wirtz nelkuli elet. Elkepesztoen kreativ a nemet, rengeteg kulcspassz, rengeteg assist fuzodik hozza, nekunk Guleren kivul nincs meg egy ilyen jatekosunk. A torok meg nincs azon a szinten, mint o, ugyhogy ez lehet azert meg achilles sarok.
Mindenesetre bizom Xabiban, bizom Gulerben, de lesz dolga boven es en is izgatottan varom, hogy mit tud kihozni ebbol a keretbol.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 10., szombat 22:12
En nagy rajongoja vagyok a Spanyolnak, viszont van par dolog, amit at kell gondolnia szerintem, mert nem fog ugy mukodni minden, mint a Nemetorszagban.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 10., szombat 22:10
Szép játék, élmény nézni a támadásokat, fölleg az idei évünk után
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 10., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 10., szombat 21:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 10., szombat 21:38
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem