NA! Leakelődött 10 perc a rendes filmből, Arnolddal, Fassbenderrel!

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 11., vasárnap 10:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 10., szombat 22:12
Elég nagy forma ez a youtuber, már akinek adja ez a hülye stílusa, érdemes ránézni a többi videójára is.Az első részben a némafilmes korszak tudományos fantasztikus darabjait ismerhetitek meg, de bemutatom az első magyar hangos sci-fi-t is.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 4., vasárnap 19:34
Szerinted?Remy írta:Mr. Kosárfan, ez megvolt?hehetheoriginal írta: Könyvelő ketto is elerheto mar![]()
Allitolag jo lett
A JÁTÉK ÖRDÖGE:
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 4., vasárnap 19:21
Mr. Kosárfan, ez megvolt?hehetheoriginal írta: Könyvelő ketto is elerheto mar![]()
Allitolag jo lett
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 4., vasárnap 13:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 4., vasárnap 13:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 1., csütörtök 12:01
ASH: Amnézia, ismeretlen bolygó, elszabadult pokol, mindez Halálhajó, Life és Űrodüsszeia vibe-bal, leöntve egy erőlködős művészi réteggel, amivel mintha azt próbálná mutatni, hogy itt egy új klasszikus született... nem, nem született!P. Krisz írta: Ash
Prime video kínálatában.
A műfaj összes kliséjét bemutató űrhorror, átlag feletti atmoszférával és gore-ral. Egy jó Eiza González és egy tűrhető Aaron Paul főszereplésével. Nincs túlnyújtva, netto 90 perc. Azoknak ajánlom akiknek van ennyi elbasznivaló ideje.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 29., kedd 15:18
ez amugy aranybanya, rengeteg fasza legendas harcos volt az elmult evtizedekben, boven van alapanyag.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 29., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 28., hétfő 21:22
Imdb 4.8. emberes, inkabb kihagyom pedig nagy scifi rajongó vagyokP. Krisz írta: Ash
Prime video kínálatában.
A műfaj összes kliséjét bemutató űrhorror, átlag feletti atmoszférával és gore-ral. Egy jó Eiza González és egy tűrhető Aaron Paul főszereplésével. Nincs túlnyújtva, netto 90 perc. Azoknak ajánlom akiknek van ennyi elbasznivaló ideje.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 28., hétfő 20:57
Már lent van.P. Krisz írta: Ash
Prime video kínálatában.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. április 28., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 28., hétfő 6:31
Nagyon gyenge volt, nem is tudom mikor unatkoztam ennyire utoljara filmen. Nagyjabol 1 ora felesleges es ertelmetlen resz volt benne.ziro4vr írta: Remy túlelemzi ezt, ez nem a filmmánia fórum.![]()
Szerintem teljesen fasza volt, az, ami, egy netflix film, megnézed aztán elfelejted, de nekem adta.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. április 27., vasárnap 23:11
Nekem mindegy, csak folytassák a The Marvels-t.h3x0r írta: Captain America: Brave New World
Először is szeretném megdicsérni magam, hogy végig tudtam nézni és nem aludtam el. Ez nem egy marvel vagy amerika kapitány film volt, hanem mintha netflixen beraktam volna egy random tucat, teljesen sablonos akció filmet. Úgy a főszereplő, mint az egész sztori olyan semmilyen volt, hogy.. ahh, több karaktert nem is érdemel az egész.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. április 27., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 27., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 27., vasárnap 20:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 27., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 27., vasárnap 17:51
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem