Kommentáld a híreket
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Perez azert remelem intezi a Cofidist a bevasarlasokra...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Fillerbaszas, mikor milliardok mentek el stadionra, meg a fizetesekre, hogy tudjuk tartani az arabok altal szetbaszott szinteket....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ez a fillérbaszás már kezd idegelni a vezetőség részéről. De igazából még most is egész olcsón lehetne foltozni a keretet:
-TAA ingyen
-Miguel Guti 8 misi
-Nico Paz 9 misi
-Huijsen 58 misi
Ez 75 millió. Mai árakat tekintve nem sok. El lehet engedni LV-t, Modricot, Vallejot, így szabadulnak fel fizetések. Ha még esetleg Alabát/Mendyt sikerül eladni, még jobb. Helyükre még valszeg az utánpótlásból is lehet felhozni embereket.
Ha a támadószekcióból lép Rodrygo, akkor abból a lóvéból csak találunk egy másik épkézláb csatárt.
Egy ilyen keretet képzelnék el, ami szerintem reálisan el is várható lenne a vezetőségtől:
Kapusok: Courtois, Lunin, ifista
Védők: TAA, Carvajal, Rüdiger, Asencio, Huijsen, Militao, ifista, Miguel Guti, Fran G
Középpálya: Fede, Ceba, Güler, Tchou, Cama, Bellingham, Nico Paz
Támadók: Mbappé, Vini, Endrick, Brahim, Rodrygo/csatár, ifista
Ez 25 fő, kijön abból a 75 millióból.
Ifista hátvédnek ott van a Ramos klón, a két Aguado, vagy az arab nevű srác
Középpályán megvagyunk.
Előre meg a Gonzalo García, akit azót se láttunk, hogy továbbfejelt minket a kupában
Vagy a vörös srác, aki mindig szerencsét hoz
Szóval na... csak kicsit kell kinyitni a pénztárcát, meg használni az utánpótlást, azt jók vagyunk.
------------------------------------Courtois(Lunin, ifista kapus)
TAA(Carvajal)--Asencio(Militao)--Rüdiger(Huijsen, ifista védő)--Miguel Guti(Fran G)
-----------------------------------------Tchouameni(Camavinga)
------------------Fede(Nico Paz)-----------------------------------Güler(Ceba)
---------------------------------------------Bellingham(Brahim)
------------------------Mbappé(Endrick, ifista csatár)--------------Vini(Rodrygo)
De többféle formációra is cserélhető az állomány.
-TAA ingyen
-Miguel Guti 8 misi
-Nico Paz 9 misi
-Huijsen 58 misi
Ez 75 millió. Mai árakat tekintve nem sok. El lehet engedni LV-t, Modricot, Vallejot, így szabadulnak fel fizetések. Ha még esetleg Alabát/Mendyt sikerül eladni, még jobb. Helyükre még valszeg az utánpótlásból is lehet felhozni embereket.
Ha a támadószekcióból lép Rodrygo, akkor abból a lóvéból csak találunk egy másik épkézláb csatárt.
Egy ilyen keretet képzelnék el, ami szerintem reálisan el is várható lenne a vezetőségtől:
Kapusok: Courtois, Lunin, ifista
Védők: TAA, Carvajal, Rüdiger, Asencio, Huijsen, Militao, ifista, Miguel Guti, Fran G
Középpálya: Fede, Ceba, Güler, Tchou, Cama, Bellingham, Nico Paz
Támadók: Mbappé, Vini, Endrick, Brahim, Rodrygo/csatár, ifista
Ez 25 fő, kijön abból a 75 millióból.
Ifista hátvédnek ott van a Ramos klón, a két Aguado, vagy az arab nevű srác

Középpályán megvagyunk.
Előre meg a Gonzalo García, akit azót se láttunk, hogy továbbfejelt minket a kupában

Szóval na... csak kicsit kell kinyitni a pénztárcát, meg használni az utánpótlást, azt jók vagyunk.
------------------------------------Courtois(Lunin, ifista kapus)
TAA(Carvajal)--Asencio(Militao)--Rüdiger(Huijsen, ifista védő)--Miguel Guti(Fran G)
-----------------------------------------Tchouameni(Camavinga)
------------------Fede(Nico Paz)-----------------------------------Güler(Ceba)
---------------------------------------------Bellingham(Brahim)
------------------------Mbappé(Endrick, ifista csatár)--------------Vini(Rodrygo)
De többféle formációra is cserélhető az állomány.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Xabi másnap felmondcart írta: Militao lesz szerintem az igazolás jövőre még Alaba
![]()

meg jude a mutet utancart írta: Militao lesz szerintem az igazolás jövőre még Alaba
![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Militao lesz szerintem az igazolás jövőre még Alaba

- nzooli93
2005ben Ramos mennyi volt 19 evesen? 25-30 milla?
Kb ,mint Huijsenert ma a 60. Ezt ne tartsuk mar soknak...
Kb ,mint Huijsenert ma a 60. Ezt ne tartsuk mar soknak...
- Pad'em
Young meg versatile, ez 50 millióról indul mindenholHalfkey írta: Persze, ez legyen mind meg, és olcsó is legyen. Reális.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
58-60 millió olyanért akit més pl csapatok is vénnek ma már nem sok. Olyan opció nincs aki biztos beválna, bárki lehet bust, alapból nem is értem mit látunk Konateban, nem extra. Hozzuk a spanyolt, + van még 2 igéretes fiatal az utánpótlásban + Asencio, évekre meglehetünk. Nem leszünk kényszerben sem ha Rüdiger térde offos, ha Militaobol nem lesz már focista. Alaba mehet bármikor. 60 milliónkba kerül, hogy a kh poszt évekre meglegyen és soknak érezzük mikor idén az egyik kh-unk sok esetben Tchoua volt...nem értem
A vicc hogy az egész védelmet meg kb 70 millióból frissíthetjük, mind a 3 posztot.

A vicc hogy az egész védelmet meg kb 70 millióból frissíthetjük, mind a 3 posztot.
Persze, ez legyen mind meg, és olcsó is legyen. Reális.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem pont a középhátvéd pozíció az, amiért fontos lenne zsebbe nyúlni. Jobbhátvédünk úgy néz ki, hogy lesz ingyen, a balhátvédek pedig nem drágák, legalábbis az elérhető opciók (mondjuk ez baj is, de el kell fogadni, mert nincs más, így próbálkozni kell). Rodrygo/Vini eladásával sok mindent lehetne fedezni és egyben lehet, hogy sok problémánk megszűnne.ELSiete írta:CONFIRMED: Real Madrid have now decided to sign a CB this summer. They are looking for a specific profile:
- Young
- Not too expensive
- Versatile
- Can play from day 1
Real Madrid LOVE Dean Huijsen, but they still consider him too expensive.
He has a 58M release clause that can be paid in 3 installments. @JorgeCPicon
Real Madrid are BIG fans of Ibrahima Konaté, but the most likely way for him to join would be in 2026 as a free agent, NOT this summer. @JorgeCPicon
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Young
- Not too expensive
- Versatile
- Can play from day 1
Real Madrid LOVE Dean Huijsen, but they still consider him too expensive.
He has a 58M release clause that can be paid in 3 installments. @JorgeCPicon
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
ELSiete írta:Néztem Hujisenről videókat, elég nagy állat a gyerek, de nem csak a magassága miatt, hanem hatarozott és mer odalépni, kúszni, mászni a hosszú labaival. Van tempója, de jól is helyezkedik. Nem ilyen Jacobo feeling. Inditasai is vannak, a labdaval nem tűnik ügyetlennek. Nekem - csak így videók alapján - jobb opciónak tűnik, mint anno az a Yoro gyerek.hehetheoriginal írta: Azert remelem ez a hujszen nem egy lassu balfasz.
Saliba egy atlag szar, tele volt hibaval a beellmeccseken is. Erte nem durrantanek el egy szazast.
En tovabbra is a ket sajat neveles gyereket preferalom.
Rudiger meg fullstabil, abszolut semmi gond vele, ha jo a laba, nem kell elintezni ennyivel.
Itt egy videó róla eye testnek
https://youtu.be/bevqvt7gqvQ?si=PxKf_B7VK9CGa8fR
Háááát....Igazság szerint eddig videót sem láttam a gyerekről, mondom spanyol, fiatal, sokan akarjéj, ide akar jönni, akkor menjünk rá. De finoman szólva sem meggyőző így elsőre. Nem tudtam, hogy ilyen magas, 2 méter körüli focisták valahogy sosem meggyőzőek. Gyorsnak nem nevezném, fejjel nyilván erős, hosszúak a lábai, azzal kompenzál valamit, de nem tűnik túl fordulékonynak. Ettől még lehet jó védő persze, de eyetest alapján nem az, akitől túl sokat várnék. Ha nem teszünk le érte 60 milliót, abszolút megértem a vezetőséget...
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Szinte biztos, hogy lesznek nevek, akik csak kivételes esetekben rakhatóak a padra, és Vinícius, Mbappe köztük lesz. Perez ebből nem nagyon szokott engedni. Jó esetben is csak felemás viszonyt ápol az edzőinkkel, még Zidane-nal is.wZoLee7 írta: Mennyi percet kell szar teljesítménnyel Viniciusnak és MBappenak játszania?
Van egy Nico Paz + Miguel pakkunk fillérekért, kell mélyíteni a keretet ha mindent is meg akarunk nyerni.
Carlo cserélt csak úgy még ha mindig 3 embert lehetne cserélni.
Ide jönne még egy TAA-Huijsen duó azt a minimum meg van a keretet illetően.
Gonzalo Garcia mehet a padra néha ha kell egy picit erősebb csatár, bár ő se a legmagasabb, de legalább a 16oson belül szokott lenni néha és nem fejel mellé a labdának
Azt lehet elkezdeni extrázni ha van pénz, pl Frimpongot is nyugodtan elhozhatnánk akár KPra vagy Rodrygo mellé/elé ha tényleg ilyen olcsó.
100 millióból fel lenne húzva teljesen a csapat, azt ha nem elég Miguel+Cama felőlem hozhatunk még egy balhátvédet is.
Sajna középpályást nem tudom kit lehetne, lehet bízni kell a Güler+Paz duóban.
Carlo cserélt csak úgy még ha mindig 3 embert lehetne cserélni.
Ide jönne még egy TAA-Huijsen duó azt a minimum meg van a keretet illetően.
Gonzalo Garcia mehet a padra néha ha kell egy picit erősebb csatár, bár ő se a legmagasabb, de legalább a 16oson belül szokott lenni néha és nem fejel mellé a labdának

Azt lehet elkezdeni extrázni ha van pénz, pl Frimpongot is nyugodtan elhozhatnánk akár KPra vagy Rodrygo mellé/elé ha tényleg ilyen olcsó.
100 millióból fel lenne húzva teljesen a csapat, azt ha nem elég Miguel+Cama felőlem hozhatunk még egy balhátvédet is.
Sajna középpályást nem tudom kit lehetne, lehet bízni kell a Güler+Paz duóban.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én jövőre Ardaval fixen a kezdőbe számolnék KP-n, plussz rutinnal és meccsekkel jó osztogato lehet. Ezért nem is igazolnék oda.
Modric jövőre is itt lesz, nem érzem a távozását. Aztán lehet maradna, de nem hosszabbítanak vele és a hátsóajtón fog távozni mint sokan mások.
Modric jövőre is itt lesz, nem érzem a távozását. Aztán lehet maradna, de nem hosszabbítanak vele és a hátsóajtón fog távozni mint sokan mások.
- wZoLee7
max 3 kp-s lesz a pályán, a széleken vagy támadó vagy szélső védő lesz. 1 vkp-nk van ez Tchoua, nem fog védőt játszani, stabilan a kp-n lesz szerintem, őt max Cama vagy Fede tudja helyettesíteni. Fede kezdő lesz. 2 poszt kész. Kell az ész és a hírek szerint Arda is fontos szerepet kap, továbbá ott van Jude, és Cebaval sincs gond szerintem. Modric nem hiszem h itt lesz még jövőre. Igazolás nélkül is tele vagyunk, ha meg a labdával akarunk játszani amúgy sem rombolók kellenek. Csak abban az esetben hoznék bárkit a kp-ra ha Modricon kívül onnan valaki távozik, vagy Jude kerül feljebb.Yazid írta: Modricot, ceballost alapjatekosnak tervezik az kurva nagy blama lesznem csodalom kell neki kozeppalyas.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Igazad van, az edzőnek kellene dönteni, bár szó se róla, szerintem ez a Zubimendi ritka semmilyen spanyol játékos, amikor év közben cikkeztek róla, megneztem pár Sociedad meccset, hát ritka semmilyen az emberünk. Számomra az a fura, hogy Xabi őt akarja.wZoLee7 írta:Ez önmagában nekem baromira nem tetszik. Annak örülök hogy Zubimendit így megússzuk, de ha az új edző tudja mit akar játszatni és ehhez kér játékost, akkor a klub hogy bírálja ezt felül?ELSiete írta:
JUST IN: Xabi Alonso asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi, but the club told him they're NOT planning to sign a 6 this summer.
They told the manager that they appreciate his insight, but the final decision on signings are made by the club, not him.
He respected their decision. @relevo
Nyilván az igaz, hogy tele vagyunk a kp-n és valszeg Xabinak ezért sem lesz ezzel végül gondja, a kérdés az, hogy mit fog még a klub jobban tudni? Ki kezdjen? Mennyi percet kell szar teljesítménnyel Viniciusnak és MBappenak játszania? A vezetőségünknek is ideje lenne kicsit felébredni, mert kb. még mindig a stadion project (bukása) utáni pofonokból próbálnak észhez térni.
Amúgy lesz kps érkező, a vezetőség elvileg dolgozik rajta... Szerintem amúgy igazak lehetnek a hírek, hogy 1 ember középre, 1 ember LBbe, és a kpre fog érkezni + ugye Trent. A megállapodás valami ilyesmi lehetett és nem feltétlenül Zubimendi.
Real Madrid are looking for a very specific profile in midfield.
A dynamic, creative player, that can play out the back but also between the lines.
They want a "Modric replacement"
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Modricot, ceballost alapjatekosnak tervezik az kurva nagy blama lesz
nem csodalom kell neki kozeppalyas.

- wZoLee7
Ez önmagában nekem baromira nem tetszik. Annak örülök hogy Zubimendit így megússzuk, de ha az új edző tudja mit akar játszatni és ehhez kér játékost, akkor a klub hogy bírálja ezt felül?ELSiete írta:
JUST IN: Xabi Alonso asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi, but the club told him they're NOT planning to sign a 6 this summer.
They told the manager that they appreciate his insight, but the final decision on signings are made by the club, not him.
He respected their decision. @relevo
Nyilván az igaz, hogy tele vagyunk a kp-n és valszeg Xabinak ezért sem lesz ezzel végül gondja, a kérdés az, hogy mit fog még a klub jobban tudni? Ki kezdjen? Mennyi percet kell szar teljesítménnyel Viniciusnak és MBappenak játszania? A vezetőségünknek is ideje lenne kicsit felébredni, mert kb. még mindig a stadion project (bukása) utáni pofonokból próbálnak észhez térni.