ELSiete írta:Néztem Hujisenről videókat, elég nagy állat a gyerek, de nem csak a magassága miatt, hanem hatarozott és mer odalépni, kúszni, mászni a hosszú labaival. Van tempója, de jól is helyezkedik. Nem ilyen Jacobo feeling. Inditasai is vannak, a labdaval nem tűnik ügyetlennek. Nekem - csak így videók alapján - jobb opciónak tűnik, mint anno az a Yoro gyerek.hehetheoriginal írta: Azert remelem ez a hujszen nem egy lassu balfasz.
Saliba egy atlag szar, tele volt hibaval a beellmeccseken is. Erte nem durrantanek el egy szazast.
En tovabbra is a ket sajat neveles gyereket preferalom.
Rudiger meg fullstabil, abszolut semmi gond vele, ha jo a laba, nem kell elintezni ennyivel.
Itt egy videó róla eye testnek
https://youtu.be/bevqvt7gqvQ?si=PxKf_B7VK9CGa8fR
Háááát....Igazság szerint eddig videót sem láttam a gyerekről, mondom spanyol, fiatal, sokan akarjéj, ide akar jönni, akkor menjünk rá. De finoman szólva sem meggyőző így elsőre. Nem tudtam, hogy ilyen magas, 2 méter körüli focisták valahogy sosem meggyőzőek. Gyorsnak nem nevezném, fejjel nyilván erős, hosszúak a lábai, azzal kompenzál valamit, de nem tűnik túl fordulékonynak. Ettől még lehet jó védő persze, de eyetest alapján nem az, akitől túl sokat várnék. Ha nem teszünk le érte 60 milliót, abszolút megértem a vezetőséget...